Strana 2 z 2

Napísané: Po 25. Apr, 2005, 20:48
od užívateľa alienn
ja si kladiem otazku preco si kupoval novu 5200 ked si mohol pohladat nieco lepsie v bazari
5200=osudna chyba osobna skusenost

Napísané: Ut 26. Apr, 2005, 09:58
od užívateľa Mrost
no ono to kupoval kamarat a on nie je nejaky narocny hrac...mal 32MB a chcel co najlacnejsiu 128MB a myslim ze nic ine ako FX5200 ani nie je (nejaka ATIna sa mozno najde).....no ja nakupujem komponenty dost casto ale este som nemal to nestastie na nejaky zly kus(a v SHARKU som kupoval 1.krat a ani ta obsluha za moc nestala)....

Napísané: So 30. Apr, 2005, 12:44
od užívateľa joe66
fx5200 mam aj ja, na tu cenu je celkom f poho (kupil som ju vymenou za gf2 64MBmx400 + doplatok500)a nestazujem sa, dala mi bez pretaktovania len s pasiv. obludnym chladicom cca7400 bodikov f 3dmark01, teraz som tam dal 6000ot. duchadlo na nu, takze problemy s teplotou uz nebudu, lets go to oc :lol:

btw k tomu problemiku: myslim ze si mal najskor preinstalit system, ja tiez som ked som daval moju gk, tiez som musel reinstal system, bo mi nic neslo, f 3dmarku som mal lol 4500bodov, to iste aj pri cpu, win robil <>viny, reinstal systemu tu vyriesil.
Ak to bude robit aj potom tak to je vazne chyba GK.

--peace--
Sempron2300+@1700MHz, ECS848A, DDR400 512+256, GK Inno3d fx5200,WD 160GB, lol zdroj 200W :P