Problem s grafikou

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Problem s grafikou

Príspevok od užívateľa Mrost » Pi 22. Apr, 2005, 13:31

Hello,mam taku otazku...
prave som si kupil Ge Force FX5200 (viem ze je to shit) a vymenil som ju za moju 32MB grafiku. Problem je v tom ze pri spusteni akejkolvek hry(aj bombica) mi to asi po 10 sekund zamrzne a restartuje sa PC...Filmy idu v pohode,mam najnovsie ovladace...Mam preinstalovat system or..????

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 22. Apr, 2005, 13:42

Nemas kartu taktnutu? Lebo mala vo zvyku poriadno kurit. Pokial mas MSI (cize tam je pasiv) tak musis dobre vetrat case. Ake mas takty? A este napis co mas vlasne za PC ... :roll:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » Pi 22. Apr, 2005, 13:52

Kupil som ju len vcera...je netaktnuta,ma aktivny chladic takze neviem ci to bude kvoli prehrievaniu...Nemoze to byt tym ze sa to tam bije so starymi drivermi ???

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 22. Apr, 2005, 13:58

tys ich nebodaj neodinstaloval 8O :lol:
Tak ti radim, najskor odinstaluj drivre normalne z ponuky "pridat odobrat programy..." a potom este prepucuj od driverov, ktore to neodinstalovalo, pomocou DriverCleaner 3.0 ;)
A ake mas frekvencie def. a po OC :?:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » Pi 22. Apr, 2005, 14:08

no ono to je kamosova grafika a myslim ze tie stare drivers neodinstaloval...teda odinstaloval az ked som mu povedal ale neviem ci sa to tam nebije..skusim ten Cleaner....frekv su tusim 250/333 a po pret 350/400 ale nie som si celkom isty...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 22. Apr, 2005, 14:35

si si isty, ze 350 mas core? lebo moja mala problemy utiahnut 310MHz. Myslim ze tych 350 je moc.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » Pi 22. Apr, 2005, 15:26

no core je len 250......

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 22. Apr, 2005, 16:15

Aha. No a aky to mas vlasne PC? nech sa uistime ze to je grafikou alebo niecim inim ;)Lebo moze to sposobovat aj AGP port. Pokial mas AGP univ. tak to moze robit chyby ale aj nemusi. Lebo ty si vlasne preciel z AGP2(mozno4) na AGP8 co ma ine napajanie.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » So 23. Apr, 2005, 12:30

Ja to skor vidim na softwareovy problem, skus ine ovladace(novsie ovladace,omegy). Vypni v biose fastwrites.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » So 23. Apr, 2005, 15:25

SurrendeR napísal:Aha. No a aky to mas vlasne PC? nech sa uistime ze to je grafikou alebo niecim inim ;)Lebo moze to sposobovat aj AGP port. Pokial mas AGP univ. tak to moze robit chyby ale aj nemusi. Lebo ty si vlasne preciel z AGP2(mozno4) na AGP8 co ma ine napajanie.
ja si tiez myslim ze to bude mat nieco spolocne s tym prechodom z AGP2 na AGP8...Kartu som skusal u mna v PC a bezala v pohode,ale u kamosa to nejde...MOzno je to kvoli doske.....

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 23. Apr, 2005, 16:59

Napis co ma tvoj kamarat presne za PC, ci vobec jeho zostava zvladne taku grafiku, ci nema moc OC CPU... a tak, nech si vieme viac predstavit jeho PC ;)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » So 23. Apr, 2005, 18:36

tusim to je Athlon 2000XP,256MBRAM, 30Gb disk, doska je Gygabite GA7DXE ci ako.....ale asi to bude problem z grafikou...lebo tato je od Manli a ked som mu tam dal taku istu od Sparkle tak mu isla...

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 25. Apr, 2005, 14:34

Non compatible vo svete PC sa stretnes s veeelmi malo takymito problemami ale ked mas raz smolu neviriesi ti nic. Pokial to nejde ani so strarymi ani new ovladacmi skus neoficialne ked ani to nepomozem ti. :roll: :oops:

Užívateľov profilový obrázok
Mrost
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Príspevok od užívateľa Mrost » Po 25. Apr, 2005, 15:45

takze asi to bola chybna grafika lebo som ju testoval troska dlhsie aj na mojom PC a tiez to po nejakom case zamrzlo....takze nakupujme vsetci v SHARKU!!!!!!!!!dufam ze ju aspon vymenia.....

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Po 25. Apr, 2005, 16:44

to nie je vecou obchodnika, ale vyrobcu...proste v kazdej serii sa najde niekolko nepodarkov...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"