Strana 1 z 1

problem s MSI FX 5600

Napísané: Ut 22. Mar, 2005, 14:47
od užívateľa dodojoe
Dobry Den, vie mi niekto poradit s tymto problemom:

Pri zapnuti akejkolvek hry mi PC zamrzne, skusal som uz rozne ovladace, preinstalovanie Win ale nic nepomohlo, obavam sa ze je to HW problem, existuje nejaky sposob ako to otestovat,
cez 3D Mark 01 a 03 prebehlo vsetko v pohode...

Napísané: Ut 22. Mar, 2005, 15:02
od užívateľa SurrendeR
pri akejkolvek hre ti to zamrzne?
tak potom jakto ze pri 3Dmarku nie? tak tomu nerozumiem.
nemas pretaktovane nieco?

...

Napísané: Ut 22. Mar, 2005, 19:41
od užívateľa BoBo_
mne robilo to iste ked som mal pretaktovane GPU na grafike,ale ked je setko deflaut alebo len tak o 30mhz zdvihnute tak je to OK ale akonahle dam viac tak mi robi to iste co tebe

Napísané: Ut 22. Mar, 2005, 22:26
od užívateľa dodojoe
no nic nieje pretaktovane, vsetko je na prednastavenych hodnotach. , skusal som aj pri zapnutom aj pri vypnutom dynamickom pretaktovani ala MSI ani to nepomohlo..

aj tak dik, nepoznate nejaky program na otestovanie celeho HW z hladiska funkcnosti??

...

Napísané: Ut 22. Mar, 2005, 22:35
od užívateľa BoBo_
no ja to neako netestujem,ale sem tam testujem CPU v SPU stability test ale na cely HW nepoznam a este nieco,ake mas deflaut takty na tej grafike?
a mas 128 alebo 256mb verziu?

Napísané: St 23. Mar, 2005, 02:31
od užívateľa robour
Skus niekolko hodin testovat ramky programom MEMTEST , potom niekolko hodin procesor programom PRIME . Potom sa ozvi ci ti prebehli testy OK.

Napísané: St 23. Mar, 2005, 10:52
od užívateľa alienn
mne toto robila moja FX5200 a len som odstranil ovladace a v pohode
tie ovladace odstran v ,..pridat nebo odebrat,.,. spusti comp bez ovladacov a potom ich nainstaluj a dufaj
:roll:

Napísané: St 23. Mar, 2005, 23:58
od užívateľa jararak
taka mala otazocka, akej farby je pcb, ak zelene, je to shit karta, je to 64bit, ak mas cervene, mas napoly vyhrane :-). no podobny problem som mal, som preinstaloval win, nepomohlo, som taktil, nepomohlo, tak som to urobil este raz a potom to uz islo v pohode, ale to bol moj problem. skus odinstalovat ovladac, vyber ju vonku, nahod nejaku inu a potom vrat s5 a nahod ovladace, odporucam nieco kolo 66. tie sa mi zdali najlepsie. take predbezne riesenia

...

Napísané: Št 24. Mar, 2005, 00:11
od užívateľa BoBo_
nemyslis ze 66 su uz stare ovladace???
ja mam extreme 77.55a a som s nimi nadmieru spokojny,aj ked som pocul ze su urcene pre 6600 a viac,hmm,ale slape to to je hlavne :D