problem s MSI FX 5600

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
dodojoe

problem s MSI FX 5600

Príspevok od užívateľa dodojoe » Ut 22. Mar, 2005, 14:47

Dobry Den, vie mi niekto poradit s tymto problemom:

Pri zapnuti akejkolvek hry mi PC zamrzne, skusal som uz rozne ovladace, preinstalovanie Win ale nic nepomohlo, obavam sa ze je to HW problem, existuje nejaky sposob ako to otestovat,
cez 3D Mark 01 a 03 prebehlo vsetko v pohode...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 22. Mar, 2005, 15:02

pri akejkolvek hre ti to zamrzne?
tak potom jakto ze pri 3Dmarku nie? tak tomu nerozumiem.
nemas pretaktovane nieco?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

...

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Ut 22. Mar, 2005, 19:41

mne robilo to iste ked som mal pretaktovane GPU na grafike,ale ked je setko deflaut alebo len tak o 30mhz zdvihnute tak je to OK ale akonahle dam viac tak mi robi to iste co tebe

dodojoe

Príspevok od užívateľa dodojoe » Ut 22. Mar, 2005, 22:26

no nic nieje pretaktovane, vsetko je na prednastavenych hodnotach. , skusal som aj pri zapnutom aj pri vypnutom dynamickom pretaktovani ala MSI ani to nepomohlo..

aj tak dik, nepoznate nejaky program na otestovanie celeho HW z hladiska funkcnosti??

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

...

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Ut 22. Mar, 2005, 22:35

no ja to neako netestujem,ale sem tam testujem CPU v SPU stability test ale na cely HW nepoznam a este nieco,ake mas deflaut takty na tej grafike?
a mas 128 alebo 256mb verziu?

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » St 23. Mar, 2005, 02:31

Skus niekolko hodin testovat ramky programom MEMTEST , potom niekolko hodin procesor programom PRIME . Potom sa ozvi ci ti prebehli testy OK.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
alienn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa alienn » St 23. Mar, 2005, 10:52

mne toto robila moja FX5200 a len som odstranil ovladace a v pohode
tie ovladace odstran v ,..pridat nebo odebrat,.,. spusti comp bez ovladacov a potom ich nainstaluj a dufaj
:roll:
AMD barton 2500+@ 208*11 1.800V Thermatlake pipe101+thermaltake silent cat 9cm / MSI K7N2 delta / Leadtek 6600GT / 512mb Apacer 400MHz / Maxtor 250GB / DVD-RW NEC 3520A /

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » St 23. Mar, 2005, 23:58

taka mala otazocka, akej farby je pcb, ak zelene, je to shit karta, je to 64bit, ak mas cervene, mas napoly vyhrane :-). no podobny problem som mal, som preinstaloval win, nepomohlo, som taktil, nepomohlo, tak som to urobil este raz a potom to uz islo v pohode, ale to bol moj problem. skus odinstalovat ovladac, vyber ju vonku, nahod nejaku inu a potom vrat s5 a nahod ovladace, odporucam nieco kolo 66. tie sa mi zdali najlepsie. take predbezne riesenia
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

...

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Št 24. Mar, 2005, 00:11

nemyslis ze 66 su uz stare ovladace???
ja mam extreme 77.55a a som s nimi nadmieru spokojny,aj ked som pocul ze su urcene pre 6600 a viac,hmm,ale slape to to je hlavne :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"