INNO3D 6800GT problemy

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
flyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

INNO3D 6800GT problemy

Príspevok od užívateľa flyman » Ut 01. Mar, 2005, 14:05

kupil som si pasivne medene chladice na pamate na graficku kartu INNO3D 6800GT , na procesore GPU aj na procesore CPU mam vodne chladenie, odkedy som dal dolu dolu original chladic od INNO3D s grafickej karty po dvoch hodinach hrania hocijakej hry ma to vydhadzuje do windowsu ako keby sa karta prepinala do 2D rezimu.. je nieco take mozne? zacinam to zvalovat na pamate grafickej karty ze sa prehrievahu (neviem na nich udzat prst). Procesor grafickej karty je v pohode v zatazi ma max 49 stupnov..

karta nie je pretaktovana...

co riesit? nejaky pridavny ventilatok- ak je problem v pamatiach (kam?kde?ako?foto? :) )?

vopred dakujem za napady a mozne riesenia

Užívateľov profilový obrázok
Diviak
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: St 24. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BB

Re: INNO3D 6800GT problemy

Príspevok od užívateľa Diviak » Ut 01. Mar, 2005, 14:34

flyman napísal:........(neviem na nich udzat prst).......
Tak to moze byt problem. :? Myslim ze fukat na ne dokonca musis.

Len ci nie su male pre tie pamate ?
Q9300 / 8GB / GTX 260

Užívateľov profilový obrázok
flyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Re: INNO3D 6800GT problemy

Príspevok od užívateľa flyman » Ut 01. Mar, 2005, 14:51

Diviak napísal:
flyman napísal:........(neviem na nich udzat prst).......
Tak to moze byt problem. :? Myslim ze fukat na ne dokonca musis.

Len ci nie su male pre tie pamate ?
Tie pasivne chladice su specialne pre BGA pamate grafickych kariet od zalmanu.. takze sedia ako r* na serbel...

Užívateľov profilový obrázok
Diviak
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: St 24. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BB

Príspevok od užívateľa Diviak » Ut 01. Mar, 2005, 15:19

Mozno na slabsie pamate :? .
Ja fukam takto : http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... e&pos=-476
Q9300 / 8GB / GTX 260

Užívateľov profilový obrázok
flyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa flyman » Ut 01. Mar, 2005, 15:48

Diviak napísal:Mozno na slabsie pamate :? .
Ja fukam takto : http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ne&file=di
splayimage&pos=-476
zabera ti ten system na chladenie pamati na grafike?

Užívateľov profilový obrázok
Diviak
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: St 24. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BB

Príspevok od užívateľa Diviak » Ut 01. Mar, 2005, 16:27

Super. 8) Ak si si vsimol tak tam mam aj dve cidla z digi. teplomera.
Meral som to, ale uz si nepametam hodnoty. (to by som cisla kecal)
Na fotke sa zdaju tie pasivy male, ale musel som do nich vybrusovat na kondiky aby sa zmestili.
(a LEGO je uplne naj, nech si vravi kto chce co chce :D )
Q9300 / 8GB / GTX 260

Užívateľov profilový obrázok
flyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa flyman » Ut 01. Mar, 2005, 16:51

Diviak napísal:Super. 8) Ak si si vsimol tak tam mam aj dve cidla z digi. teplomera.
Meral som to, ale uz si nepametam hodnoty. (to by som cisla kecal)
Na fotke sa zdaju tie pasivy male, ale musel som do nich vybrusovat na kondiky aby sa zmestili.
(a LEGO je uplne naj, nech si vravi kto chce co chce :D )
Nie som bohvie jaky konstrukter. Sam by som take asi nevymyslel.
Ale co myslis pomohlo by daco take (viz.nizsie) keby som si namontoval a hodil tam dajaky 12-ku vetrak?..

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24753

Užívateľov profilový obrázok
Diviak
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: St 24. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BB

Príspevok od užívateľa Diviak » Ut 01. Mar, 2005, 17:15

Urcite by pomohlo. Stacila by asi aj ,,80". Inac mam cez regulacny panel znizene otacky. Len musis najst optimalnu polohu. Do skrine mi tahaju cerstvy vzduch dve 80 za sebou cez ten medeny lievik a filter. (to kvoli odporu a ploche filtra)
Q9300 / 8GB / GTX 260

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ut 01. Mar, 2005, 17:30

Silno pochybujem, ze by tie male pasivy uchladili 6800GT, chybu hladaj vtom.Jednoznacne zacni ofukovat.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

tiez mam na 6800 pasivy a...

Príspevok od užívateľa fortuneman » St 02. Mar, 2005, 01:04

suhlasim, treba fukat. tie pasivy zrejme zvysuju stabilitu /teplotne vykyvy/ a zivotnost, ale dlhodobo ochladit nevedia, preto ich treba tiez schladit. odporucam tam nejako sikovne supnut niektory te n"supertichy" chladic.
www.mla.sk
Difficile est satiram non scribere. /Iuvenalis/
Morituri nolumus mori. /Mrakoplaš - Rincewind/
Chaos je len nekoneène zložitý systém. /Ja :) /

Užívateľov profilový obrázok
flyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa flyman » St 02. Mar, 2005, 09:00

nemate nejake obrazky rieseni ofukovania pamati grafiky?
pomohlo by mi to pri konstrukcii..\

thanx

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"