Problem s Direct3D!

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Ne 02. Jan, 2005, 17:21

Takze som tam hodil directx 8.1 a tie testy boli iba 7,8 interfaces a isli v pohode ale nic ine to bohuzial nezmenilo, furt nic 3D nejde :evil: !
Dnes to nemozem skusit v inom compe ale zajtra to skusim!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
Bavorak69
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Rastislavice (24 km od NR a 24 km od NZ)

Príspevok od užívateľa Bavorak69 » Ne 02. Jan, 2005, 17:40

Fero_Chorda napísal:Takze som tam hodil directx 8.1 a tie testy boli iba 7,8 interfaces a isli v pohode ale nic ine to bohuzial nezmenilo, furt nic 3D nejde :evil: !
Dnes to nemozem skusit v inom compe ale zajtra to skusim!
Myslim, ze si si aj sam odpovedal. Urcite to bude zla grafika.
Kamos mal presne ten isty, lenze s nejakou geeforce, keD som tam isiel instalovat ovladace, tak to robilo same sprostosti :cry: (skusal som stare aj nove). A keD sa mi aj podarili nainstalovat :) , tak ziadna nova hra mu neisla. Potom sme tu kartu vymenili a uz to funguje :wink: ale bez toho aby si tu kartu niekde inde nevyskusal na to asi neprides.
P4 1,6Ghz, Asus P4P800-E Deluxe, WD 60 GB 7200rpm, Maxtor 40 GB 7200rpm
512 DDRam 333 Mhz Apacer, 512 DDRam 333 Mhz PQI, Saphire Radeon 7000 64MB
Combo Toshiba SD-R1202, LG-GSA-4120

Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Ne 02. Jan, 2005, 17:42

Nemyslim si ze to bude ten isty problem! Lebo mne vsetko okrem toho ze mi blbnu tie 3D veci vo WinXP ide! To ze mi to blbne vo win98 som pisal len mimochodom!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
Bavorak69
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Rastislavice (24 km od NR a 24 km od NZ)

Príspevok od užívateľa Bavorak69 » Ne 02. Jan, 2005, 17:49

Fero_Chorda napísal:Nemyslim si ze to bude ten isty problem! Lebo mne vsetko okrem toho ze mi blbnu tie 3D veci vo WinXP ide! To ze mi to blbne vo win98 som pisal len mimochodom!
Aj ten kamos ma XPcko a tiez mu islo vsetko v pohode, len hry mu nesli (setrice a testy grafiky som neskusal)
P4 1,6Ghz, Asus P4P800-E Deluxe, WD 60 GB 7200rpm, Maxtor 40 GB 7200rpm
512 DDRam 333 Mhz Apacer, 512 DDRam 333 Mhz PQI, Saphire Radeon 7000 64MB
Combo Toshiba SD-R1202, LG-GSA-4120

Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Ne 02. Jan, 2005, 17:54

Hned by som si myslel ze ta karta je zla, keby neslo vsetko v 3D, ale mne sa to nezda ked v OpenGL vsetko ide! A v direct3D sa to nakonci vzdy ukaze! Netvrdim ze ta karta neni zla, len si moc neviem predstavit aka hardwareova chyba by to musela byt aby neslo direct3d a opengl islo!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
Bavorak69
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Rastislavice (24 km od NR a 24 km od NZ)

Príspevok od užívateľa Bavorak69 » Ne 02. Jan, 2005, 18:00

Fero_Chorda napísal:Hned by som si myslel ze ta karta je zla, keby neslo vsetko v 3D, ale mne sa to nezda ked v OpenGL vsetko ide! A v direct3D sa to nakonci vzdy ukaze! Netvrdim ze ta karta neni zla, len si moc neviem predstavit aka hardwareova chyba by to musela byt aby neslo direct3d a opengl islo!
Len si uz nad tym nelam hlavu a pockaj keD ju budes moct vyskusat aj niekde inde :roll:
P4 1,6Ghz, Asus P4P800-E Deluxe, WD 60 GB 7200rpm, Maxtor 40 GB 7200rpm
512 DDRam 333 Mhz Apacer, 512 DDRam 333 Mhz PQI, Saphire Radeon 7000 64MB
Combo Toshiba SD-R1202, LG-GSA-4120

Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Ne 02. Jan, 2005, 19:21

Takze som tu kartu strcil do mojho compu nainstaloval najnovsie catalysty a robi to to iste :evil: :roll: !!!!!!!!!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
Bavorak69
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Rastislavice (24 km od NR a 24 km od NZ)

Príspevok od užívateľa Bavorak69 » Ne 02. Jan, 2005, 22:22

Fero_Chorda napísal:Takze som tu kartu strcil do mojho compu nainstaloval najnovsie catalysty a robi to to iste :evil: :roll: !!!!!!!!!
Takze uz ju len bez vymenit, ako som to spravil aj ja
Len tam uz neskusaj ziadne drivery, directx nema to zmysel = vysledok bude aj tak stale taky isty, a zbtocne by si len instaloval :wink:
P4 1,6Ghz, Asus P4P800-E Deluxe, WD 60 GB 7200rpm, Maxtor 40 GB 7200rpm
512 DDRam 333 Mhz Apacer, 512 DDRam 333 Mhz PQI, Saphire Radeon 7000 64MB
Combo Toshiba SD-R1202, LG-GSA-4120

Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Ne 02. Jan, 2005, 22:53

A myslis ze novsi bios by nepomohol?
Kde sa da stiahnut?
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
diablik87
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KOSICE

Príspevok od užívateľa diablik87 » Ne 02. Jan, 2005, 23:42

podla mna by nepomohol....vyzera to na debilnu kartu....skus ju reklamovat ak mozes......
AMD Athlon1333mhz@1400mhz,QDI KUDOZ,
512MB RAM 266mhz, GeForceTi4200128MBMSI, AOC 9K+,Sound Blaster 5.1,Creative repro 5100, 40GB Maxtor 7200
HP iPAQ rx3715,1GB SD-card

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 04. Jan, 2005, 10:54

sak skusit mozes, ale aj tak ju nakoniec budes reklamovat. Tak si to zbytocne neoddaluj. :wink:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Ut 04. Jan, 2005, 23:40

A prichadza na rad moja oblubena tema - REKLAMACIA :) co sa tyka chyby.... co ty vies, ci ta karta je fakticky nova a nepouzival ju niekto predtym v obchode... na predvadzanie, mozno je aj nadtaktovana, alebo tu moze byt par inych problemov, ale v poho to vyreklamuj, vsetko je na tvojej strane.

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"