nechce a nechce ist /Geforce6800/...

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Re: dik za rady

Príspevok od užívateľa Mtex » Ut 30. Nov, 2004, 22:05

fortuneman napísal:problem s BIOSOM 6800 naozaj maju, je treba vypnut fastwrites, ale cez to som sa uz dostal :-)
No ako ktore 6800 ... ja mam aj Fastwrite zaply a nemam s tym ziaden problem...drivery 66.81WHQL
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
streethawk2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Št 25. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa streethawk2 » St 01. Dec, 2004, 08:54

Mal som podobny problem ako mas ty ale asi len dva dni ,pretoze som to vyriesil!!!!!!! :wink:

Aj ja som skusal vypinat Fastwrites ale nepomohlo!

Jediny problem bol ze som musel najst ovladace najviac vyhovujuce pre moju kartu :idea:

Skusal som skusal ,skusal a na koniec som prisiel k ovladacom 66.81 non WHQL a uplna pohoda ,cukanie prestalo!!!! :D

Este jedna vec pre uistenie sa opisem co mi to vlastne robilo aby si si bol isty ze sa jedna o ten isty problem!!!

Takze ty si povedal ze ti to skakalo 35fps zrazu 10fps a tak ANO?

No to znamena ze v praxi ti to nie trhalo ale 1-2s to islo plynule a nasledovalo trhnutie!!!!VSAK

Ja som to pozoroval hlavne v 3Dmark05 a Doom3 a vedel som ze sa toho da zbavit pretoze ihned po kupe karty mi to fachalo v pohode len po par testoch s ovladacmi som zbadal to zmienene cukanie ,tak som skusal zasa menit ovladace no a vysledok je uz vyssie uvedeny! :wink:

V tom Doom-ovi to robilo hlavne pri otvarani dveri a pri plynulej chodzi po dlhsej chodbe VSAK??? :wink:

Dufam ze ti aspon trosku pomozem, u mna to boli "nespravne" alebo chybne ovladace , alebo proste mojej karte nevyhovovali! :lol:

To je jedno ale pomohlo to na inych to takto blblo!!!!!!!!!!!!!!
MB MSI K8N Neo FSR,AMD Athlon64 3000+,1GB DDR 400Mhz GooDRAM,VGA Nvidia GeForce 6800GT-Leadtek WinFast A400GT TDH 256MB DDR3,modem Microcom Inporte voice,Microsoft Intelimouse 2.0 optical,gamepad Microsoft Sidewinder,klavesnica Genius multimedial,HDD Maxtor 60GB + WD 20GB,DVDRW Liteon 851S ,DVD Pioneer105S,Monitor AOC 7K+,Case Alaska 350W + 3pridavne vetraky,Win XP professional SK SP2,

3Dmarks (00,01,03,05,).....(19672b,20542,11838,5018)marks 03 a 05 OC VGA
http://graphics.tomshardware.com/graphi ... index.html ----- that´s my card... lol

Užívateľov profilový obrázok
_Bo_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 48
Dátum registrácie: Pi 02. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa _Bo_ » St 01. Dec, 2004, 09:23

V ovladacoch si nastav "render no more frames ahead than" na 0.
(just in case)
Venice 1,8@2,25 /w AC Freezer 64 PRO * Abit K8N * 2x1 GB * GF 8800GT * 160GB Hitachi 7k250 * Zdroj SEASONIC S12II-500HT * Logitech MX518 & SteeldPad Qck mini * X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro * SENNHEISER PC 161 * Fujitsu-Siemens P17-2

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fortuneman » Št 02. Dec, 2004, 00:54

streethawk2 napísal:Mal som podobny problem ako mas ty ale asi len dva dni ,pretoze som to vyriesil!!!!!!! :wink:

Aj ja som skusal vypinat Fastwrites ale nepomohlo!

Jediny problem bol ze som musel najst ovladace najviac vyhovujuce pre moju kartu :idea:

Skusal som skusal ,skusal a na koniec som prisiel k ovladacom 66.81 non WHQL a uplna pohoda ,cukanie prestalo!!!! :D

Este jedna vec pre uistenie sa opisem co mi to vlastne robilo aby si si bol isty ze sa jedna o ten isty problem!!!

Takze ty si povedal ze ti to skakalo 35fps zrazu 10fps a tak ANO?

No to znamena ze v praxi ti to nie trhalo ale 1-2s to islo plynule a nasledovalo trhnutie!!!!VSAK

Ja som to pozoroval hlavne v 3Dmark05 a Doom3 a vedel som ze sa toho da zbavit pretoze ihned po kupe karty mi to fachalo v pohode len po par testoch s ovladacmi som zbadal to zmienene cukanie ,tak som skusal zasa menit ovladace no a vysledok je uz vyssie uvedeny! :wink:

V tom Doom-ovi to robilo hlavne pri otvarani dveri a pri plynulej chodzi po dlhsej chodbe VSAK??? :wink:

Dufam ze ti aspon trosku pomozem, u mna to boli "nespravne" alebo chybne ovladace , alebo proste mojej karte nevyhovovali! :lol:

To je jedno ale pomohlo to na inych to takto blblo!!!!!!!!!!!!!!
jj, to je PRESNE ono. tak idem zajtra stahovat ovladace. uz som ich niekolko druhov skusil, ale asi som mal zatial smolu. dakujem

to Bo : nastavil som to na 0, ale seka dalej. dik za radu

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

tak nic...

Príspevok od užívateľa fortuneman » So 04. Dec, 2004, 18:46

ako som slubil, davam vediet co a ako...
nic nepomaha. Skusal som 500W zdroj /huci jak nas vysavac/, nepomohlo. skusil som VELA ovladacov, nepomohlo. kamarat skusal svoju rovnaku kartu u mna a robila to iste, co moja, pricom u neho doma neblbne. ergo mam skutocne nieco zle nastavene. pamate to nie su, s 6800LE funguju OK.
ak niekomu este nieco zide na um, ocenim akukolvek dobru radu. neviem nic najst na nijakej stranke...

Užívateľov profilový obrázok
tulo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 31. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tulo » Ne 05. Dec, 2004, 13:24

pohraj sa z nastavenim AGP ... size v BIOSE :-k

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fortuneman » Ne 05. Dec, 2004, 14:47

tulo napísal:pohraj sa z nastavenim AGP ... size v BIOSE :-k
agp aperture size som uz menil.nic. aj tak dik za radu.
moze byt comp prekliaty ? :evil:

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ne 05. Dec, 2004, 20:27

ja uz ked fakt neviem co, tak zalohujem vsetky data, formatnem disk, dam tam win. a vacsinou uz ide vsetko vpoho.
MOzno vtom bude spyware kto vie...
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Ne 05. Dec, 2004, 21:07

Skus vybrat sound blaster kartu a skus ci to seka s povodnou zvukovkou na doske .
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
tatko100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00

JASNA RADA

Príspevok od užívateľa tatko100 » Ut 07. Dec, 2004, 14:27

Chlape DIRECT X najnovsi alebo starsi, od main li grafiky maju aj zle instalacne cd cka, tak nic neinstaluj z nich ...vsetko postahuj nove ale hlavne ten DIRECT XXXXXX
zazil som takyto problem
este daco mas v nastaveniach polozku cosi ako restartovat pri zahriati karty alebo hosenie do vyndowsu alebo vyhodit chybove hlasenia, to vsetko ODKLIKAJ PREC - to sposobuje tiey problemy

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ut 07. Dec, 2004, 22:29

Priklanam sa k Sikimu ... preinstaluj Win a drivery a ked to bude pretrvavat az vtedy sa pohraj poriadne v biose
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

ok

Príspevok od užívateľa fortuneman » St 08. Dec, 2004, 22:38

ok, skusim a dam vediet. ovladace to stopro nebudu, uz som ich skusal
asi 10 /nie manli :-)/.
dirext X mam najnovsie 9.0C, ale sak bez nich by som najnovsie hry vobec nespustil.
skusim reinstalovat XP, zmenit zvukovku a tiez skusim vypocuvat vietnamcov na trhovisku, co vedia o manli :P
po dalsej serii testov dam vediet, ci nieco pomohlo, teraz tyzden ale zabijem skuskami na vyske. zatial dik

Užívateľov profilový obrázok
fortuneman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

solved !!!

Príspevok od užívateľa fortuneman » Ut 21. Dec, 2004, 00:30

takze, ako som slubil, davam vediet.
po mnohych reinstalaciach VSETKEHO /hard, soft (ware, nie porno :-P)/
som prisiel na vinnika.antivirovy sytem.
v amone pre nod32 najnovsej verzie je treba obmedzit niektore kontroly.
na starom kompe ziadne trable nerobil a tu mi vyrobil taketo trapenie.
aspon sa vyznam v biose a ovladacoch, ako keby som ich programoval :-P

DAKUJEM vam vsetkym za podnety, rady a nazory !

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"