Strana 1 z 1

R:9800PRO - odpaleny?

Napísané: St 07. Jún, 2006, 20:16
od užívateľa holdo1337
Bol by som velmi rad keby mi mozete pomoct s nasledovnym problemom:
Na graficku kartu Sapphire Ati Radeon 9800PRO 128mb 256bit som nasadil silencer rev.3 chladic sa krutil podla mna velmi pomaly a ako keby dostaval malo voltov. Po druhom zapnuti sa uz ani nerozkrutil. Osadil som naspat zakladny chladic ale ani ten sa po zapojeni do karty ani nerozkruti a pocitac sa rozbehne "naprazdno" a nenabehne monitor.
Mohol som silencerom tuto kartu odpalit? :?

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:01
od užívateľa AjsTi
Jasne ze mohol. Silencer a ta karta , neni dobra kombinacia co sa tyka napajania. Samozrejme sa tu najde X priaznivcov , ktory povedia ze im to slape. Priznam sa i mne slapal roko a potom karta sla. Hold treba na redukciu a priamo na molex.

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:02
od užívateľa holdo1337
a to sa asi neda "opravit" alebo co ze... proste ju mozem vyhodit? :cry:

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:25
od užívateľa SurrendeR
njn, kopec uzovatelov vyhodilo takuto kartu prave koli silencerovi... ja som bol jeden zo stastnych userov, kto bol spokojny :)

oprava asi zrejme nebude mozna, alebo bude ale new karta by ta vysla lacnejsie ;)

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:25
od užívateľa Jofo
Kamos ma Silencer1 rev2 na 9800SE@non-pro a OC jadra na 400MHz a tiez slape. Skus ju este v inom stroji.

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:30
od užívateľa Bdurex
Hlavu hore :wink: vyskusaj ju v inom PC. Zozen si neaky chladic ,ktory sa napaja na 12V ako obycajny ventilator(ten sa ti 100%roztoci). Vela stastia. :D :) :wink:

Napísané: St 07. Jún, 2006, 21:34
od užívateľa SurrendeR
co mu to pomoze? moze grafiku pustit aj vez ventilatoru... to je jedno, ale proste grafika ma poskodene napajanie. Tu kartu ozivi len so zazrakom (ja na zazraky obcas verim ;) )

Napísané: So 10. Jún, 2006, 08:47
od užívateľa Bdurex
No nme nepripada za rozumne zapinat grafiku bez chladica.Zober si taku GF6600 ma okolo 50 ked ju zapnes a ta 9800 noze srobit taku teplotuze mu tam sa z nej zacne dimit.Napriklad moja 9200 sa pri pasivnom chladeni (original chladic,rozmery cca 5X5X1cm)netaktovana sa tak nahriala ze som na nej nemohol podrzat 3 sekundy ruku.Takze asi tak. :D