Chybna instalacka win8?

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 8 a Microsoft Windows 8.1
Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » Po 25. Feb, 2013, 15:22

zdravim. rozhodol som sa teda, ze konecne nainstalujem win8. jedna sa o ten uprade, ten v akcii. v tom case som to zaplatil a spravil instalacku na usb kluc. odvtedy mi to tu lezalo..

takze nabootujem s usb kluca, vsetko ide az po ten krok, kde sa kopiruju subory. vzdy na 12% mi to vyhodi chybu.. myslel som, ze je chybny usb kluc, pretoze predtym pri sedmickach mi to zvyklo tiez spravit. tam pomohlo, ze som znova na ten kluc spravil nanovo instalacku, potom preslo. spravil som to aj teraz na win8 za pomoci toho odkazu, ktory mi prisiel emailom ked som to objednal. otvoril sa setup a znova som zvolil spravit instalacku na usb.. nezabralo, znova ta ista chyba na tom istom mieste. tak som za pomoci toho setupu spravil iso image a ten napalil na dvd. opat to spravilo to iste.. takze vylucujem vadny usb kluc. kod chyby ziadny, iba ze "some files are missing or cporrupted". po odkliknuti na ok sa to vrati spat na obrazovku s tlacidlom install v strede..

potom som skusil instalacku spustit este spod nabootovanej sedmicky, tam to pre istotu vyhodi chybu na 17% a tiez skonci..

stiahlo mi to zle subory, alebo ako mam prosim postupovat?

// edit: napadlo ma vymazat tie subory instalacky, ktore stiahol vtedy nech ich stiahne ten setup znova pretoze ked som dal vytvorit iso tak nestahovalo z netu uz nic a iba tak rychlo prebehli percena a iso bolo vytvorene. no len neviem lokaciu tych suborov..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa Brandoo » Po 25. Feb, 2013, 16:59

Ked je teda USB ci DVD OK, nechaj v PC iba jednu RAMku. A skus to znova
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » St 27. Feb, 2013, 14:51

dik za radu a vyskusal by som ju, ale jednoduchsie riesenie mi prislo skusit spustit instalacku na inom pc co som aj spravil. na kazdom s troch to spravilo to iste, takze ram by som tym vylucil..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa Brandoo » St 27. Feb, 2013, 15:38

Ak by si chcel vyskusat aj s originalnym DVD mozes si doobjednat tu https://www.mswos.com/, poslu aj 32 aj 64bit verziu. Aj s postovnym to stoji 19€

Pripadne kontaktuj podporu
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 12. Mar, 2013, 17:28

Dik za radu, ale to hadam nie.. Spravil som to tak, ze som cez druhe pc nabehol do mailu a klikol na ten odkaz conposlali po vytvoreni objednavky. Stiahlo opat setup, ktory som spustil. Zadal svoj kluc a opat zacalo pekne stahovat nanovo celu instalacku. Tuto som dal vytvorit opat na usb a voala uz to ide.

Ale.. Zatial sa paradne trapim s tym systemom. Ako prve ma prekvapilo ked som chcel formatnut disk v setupe. Error 0x8004242D. Nech sa paci. To som musel riesit cez shift+f10, diskpart atd.. Potom este error 0x8007025D..

Fajn po trabloch nainstalovane.. Nabehla plocha a sip blik, blik, blik a len tak bez nicoho som mal zrazu nainstalovanu grafiku a ani som o to neziadal. Ziadne upozornenie ani info o tom, tak sa mozem iba domnievat co vsetko sa stihlo nainstalovat na pozadi.. Vsak ale nevadi. Tak som nainstaloval dosku, grafiku, zvukovku.. Pozeram ze v rohu mam build 9200. Pytam sa co? Ved mam legalnu verziu. Mozno novinka a pokial ho neaktivujem tak to tam bude. O cosi neskor tak ho idem aktivovat lebo ked som si chcel zmenit obrazok desktopu, tak po kliknuti na iny sa nestalo absolutne nic. Stale kvetinky.. Kde sa aktivuje tento win? Nakoniec som to nasiel a dostal sa k tomu cez ten action center, kde to bolo ako vystraha. No nie, nezadaval som kluc pri instalacii, pretoze v systeme ziadny nemam. Lol. Super, podme na systemove aktualizacie. Updaty. Bohuzial zlyhava mi to vkuse a uz sa na to se... Updaty zahlasi stiahne nainstaluje no po restarte len failed, reverting...

Celkovy dojem po 3 hodinach je: rozcarovany som s tohoto systemu. Good job.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13662
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 12. Mar, 2013, 17:37

je to upgrade, tj klúč nevezme, on v podstate aktivuje WinPE vo Win7 a ďalej sa nepýta, tj ak si ty naformátoval a nanovo nainštaloval Win 8, tak ti kľúč nevezme.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 12. Mar, 2013, 17:42

nj, klamal by som ak by som napisal, ze pred par mesiacmi ked sme to instalovali u znameho tak to islo, lebo si nepamatam, ale nepatam si ani ze by mal v rohu build 9200 napisane po nainstalovani.. cize ak zadam ten svoj kluc do toho pola nanovo tak mi dufam ten system ale zaktivuje..? nie je to tym, ze pouzivam offline konto? nechcem sa prihlasovat online..

chcem to vsetko spravit a skusit az potom ako zistim ako a co treba postupne instalovat aby nic nezlyhalo. teraz som odinstaloval zvukovku, lebo som cital ze aj to moze byt problem zlyhania update-ov.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13662
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 12. Mar, 2013, 18:49

ak si to uz aktivoval tak smola
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 12. Mar, 2013, 19:25

Nie, nic som neaktivoval este.. a urcite viem, ze ked sme instalovali pred par mesiacmi tuto verziu znamemu, rovnako upgrade, na 100% si spravil usb bootovatelny kluc a tak isto odstranil particiu a uplne nanovo nainstaloval win8. doteraz mu to ide bez problem..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » St 13. Mar, 2013, 03:50

tak som to zvladol.. neviem ci som sa davnejsie v inej teme nepytal, ci mozem spravit cistu instalciu pomocou upgrade a bolo mi odpovedane, ze ano, ale to je jedno. teraz viem, ze sa to neda. teda neda za normalnych okolnosti. vyskusal som nainstalovat svoju sedmicku, zaktivoval ju a nanovo stiahol win8 cez zaslany link na download. system sa nainstaloval, na ssd mi ostala zlozka o velkosti skoro 3gb z nazvom windows.old co som nedokazal prehltnut a tak hladal, ako donutit legalne zakupeny upgrade a cez ich utilitu, v ktorej sami ponukaju moznost vytvorenia bootovatelneho usb kluca aby bolo s neho mozne system nainstalovat, aby sa aktivoval bez nutnosti capat to na podotykam legalnu krabicovu verziu win7. nasiel som jednoduche riesenie, ale vzhladom k tomu, ze to zrejme nie je celkom legalne to popisovat nebudem. v kratkosti sa jedna o zmenu jedneho kluca v registroch z 1 na 0 a nasledne spustit jednoduchy prikaz cez cmd. po restarte som este 3 sekundy videl dole build a potom len blik blik a zmizlo to. system je aktivovany a co mna tesi viac, je to cista instalacia. uz mi ide zmenit background a tiez neuverite, ale vsetky updaty presli bez problemu. iba 12 hodin mi to trvalo :D a aj to mam nainstalovany iba system a hlavne drivre..

Edit: skoda, ze po aktivacii systemu mi nabootuje do metra. Ked to aktivovane nebolo, metro som ani nevidel a po nalogovani usera mi to hned skocilo na desktop.. To bolo fajn.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Lovap
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2011, 11:04

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa Lovap » St 13. Mar, 2013, 15:44

Zaujímavé ... Podobné niečo som zažil aj ja. Myslím to s Build 9200 a nemožnosťou vymeniť pozadie plochy. U seba som to vyriešil aktiváciou. U rodičovského počítača to bolo horšie - takisto to nedokázalo "spracovať" všetky updaty a skončilo to na vrátení do pôvodného stavu (pred updatmi) + tam bol problém s tým "build 9200" - to nešlo zmeniť ani po aktivácii (stále to vyhlasovalo, že sa to nedá aktivovať). Tak som sa nasrdil a pekne nový Windows 8 preinštaloval. Už to funguje normálne. Mimochodom: ja som v oboch prípadoch postupoval pri inštalácii cestou úplne čistej inštalácie a kompletným formátom pôvodného disku.

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: Chybna instalacka win8?

Príspevok od užívateľa glirpi » St 13. Mar, 2013, 17:21

Vazne netusim co sa kde pototok. Najskor mi to stiahlo chybnu instalacku. Pri kopirovani to padalo. Potom mi to nechcelo zaktivovat. Jednoducho mi napisalo, ze kluc ktory mam je pouzitelny iba na upgrade, takze clean install nemozne. Nie som sam komu toto robi a vlastne sa divim, ze niekomu to ide a inym nie. Aj dneska mi znamy povedal, ze ma oem verziu win7 a zakupil upgrade a z cistou instalaciou nema ziadny problem.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 8"