Strana 1 z 1

windows 8 na win 7

Napísané: Ut 20. Okt, 2015, 12:52
od užívateľa kekezb
Zdravim kamosi

zas otazka

mam legalny zakupeny win 8 pro a potrebujem mat na nom win 7, lebo od win 8 mi nefunguje HW kluc a soft na konfiguraciu masiny, laseru. pocul som niekde, ze si mozem naistalovat win 7, ked mam zakupenu verziu win 8. alebo viete mi povedat, ci som povinny zakupit starsiu verziu. a zas ked naistalujem win 7, zrejme sn nepouzijem. vie niekto riesenie?

dakujem a prajem pekny den.

Re: windows 8 na win 7

Napísané: Ut 20. Okt, 2015, 14:17
od užívateľa shiro
lebo od win 8 mi nefunguje HW kluc a soft na konfiguraciu masiny, laseru
vyrobca tej masiny nic, nezajem?

Nejake akcie na downgrady sa vacsinou uvadzaju v dobe uvadzania noveho OS, v pripade win8 si niekolko rokov pozadu.
Zavolaj na aktiv. linku MS, nezadavaj tam ziadnu vlbu, prepoji ta na operatora a jeho sa spytaj ci sa konkretne tvoja edicia win8 da downgradovat.

Re: windows 8 na win 7

Napísané: St 21. Okt, 2015, 06:21
od užívateľa kekezb
asi hodinu klikam po strankach MS a neviem sa dopatrat na downgrade win 8 a ani na telefonne cislo na ziadnu podporu, kde by mi vedeli povedat relevantnu odpoved a sposob. toto je MS.

Re: windows 8 na win 7

Napísané: St 21. Okt, 2015, 13:05
od užívateľa shiro
sak ofiko podpora pre SK :-)
pripadne maju aj MS community fora.
aktivacna linka ma vseobecne zname cislo tusim 0800 178 278

Re: windows 8 na win 7

Napísané: Št 22. Okt, 2015, 13:28
od užívateľa kekezb
dakujem tým, co sprispeli, pre preklikani a po par debatach priamo s MS som sa dozvedel, ze nie len serverove verzie, ale aj desktopove verzie je mozne downgradovat o dve verzie. a ako to prebehne, potom napisem. bude to asi zaujimave.

Re: windows 8 na win 7

Napísané: Pi 30. Okt, 2015, 09:28
od užívateľa kekezb
downgrade je mozne v MS, ako som vravel, ale verzia musi byt uz pred tym legalna a zaregostrovana, ked je win 8.1 profesional, mozte downgrade len na verziu profesional. opakujem, na verziu, ktoru ste si pred tym zakupili a zaktivovali. a potom sa pol hodinu preklikate cez telefonneho sprievodcu a mozno Vas nejaka JANKA nesudna, ze ste to neurobili na dobru verziu. pri instalacii, ja som robil win 7 pro, musite zadat uz existujuci PK, aby ste mohli vygenerovat kluc, ktory im zavolate do MS a oni Vam to zas aktivuju.

tak asi tak dva dni priebeznej prace, kym som sa preklikal, ale uz viem.... my vieme..... pekny den vsetkym prajem.