Strana 2 z 2

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: So 03. Jan, 2015, 13:43
od užívateľa pepkopav
Presne ako som si myslel.Tá 20,01Gb časť bolo recovery a ty tam nemáš žiadne dáta.Teraz už len reinstal cez DVD.

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: So 03. Jan, 2015, 13:46
od užívateľa Diego147
Aha lenze problem je ten ze ja originalny Windows na dvd nemam a ani mi nedali ked sa kupoval ntb

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: So 03. Jan, 2015, 13:52
od užívateľa pepkopav
No dal by sa urobiť klon disku ale vtedy ti musí všetko 100% fungovať.Prečo chceš preinštalovať Windows?Dalo by sa to aj inak.Zisti si svoje s. n. Windows zožeň si niekde originálny čistý os a pri inštalácii zadáš svoje s.n. Systém budeš mať legálny.

s.n. sa dá zistiť cez Aida

http://www.aida64.com/

je tam 30 dní free

alebo nb reklamovať a dúfaj,že ti urobia nové recovery

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: So 03. Jan, 2015, 13:56
od užívateľa Diego147
Jaaaj ok diky ale aj tak nakoniec ho nepreinstalovavam akurát ho cistym atd....Takze aj tak diky moc

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: So 03. Jan, 2015, 14:18
od užívateľa pepkopav
moje nervy a ja si po nočnej namáham závity pre nič :facepalm:

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: Št 15. Jan, 2015, 14:57
od užívateľa bassgenerator
pepkopav napísal:Presne ako som si myslel.Tá 20,01Gb časť bolo recovery a ty tam nemáš žiadne dáta.Teraz už len reinstal cez DVD.
to si ako prisiel na to, ze tam nie su data? ak s tou particiou recovery nis zasadnejsie nerobil, tak normalne funguje a data tam su, bezne sa vymazat sa ani neda, teda da sa vsetko,ale on to urcite neurobil.
cize vratit NB na tovarenske nastvenia by malo ist normalne cez to recovery.

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: Št 15. Jan, 2015, 15:26
od užívateľa pepkopav
Ako? Jemu píše 20,01Gb voľných z 20,01Gb.Mne to doma píše 2,06Gb voľných z 19,90Gb.

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: Št 15. Jan, 2015, 16:44
od užívateľa bassgenerator
to na recovery partici je normalna zalezitost, takisto mam NTB s win 8.1 aukazuje mi to tak len ja mam inu velkost. samozrejme ze su tam od vyroby data.

Re: Nejde vynulovat NTB

Napísané: Št 15. Jan, 2015, 17:17
od užívateľa pepkopav
No nb s win8.1 doma nemám ale sú 3nb s win8 a tam ukazuje časť recovery zaplnenú.Ak je to na win8.1 inak,tak potom neviem.Viem,že sa tie dáta nedajú len tak bežne zmazať ale dnes "šikovní" užívatelia dokážu hocičo.Inak takáto vec sa stala známemu po aktualizácii z win8 na win8.1 ale tam zas zmazalo komplet disk.