Nejde vynulovat NTB

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 8 a Microsoft Windows 8.1
Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 10:33

Tak dnes som sa rozhodol ze pojdem preinstalovat na ntb windows.Zacinal som klasicky resetoval som ntb drzal som klavesu F9 a potom som tam zvolil vynulovat PC ale ako nahle to zacalo nacitat tak vyskocil problem a vratilo ma spat.Bolo tam napisane:Nepodarilo sa vynulovat nastavenia PC.Chyba pozadovana oblast disku. Vobec tomu nerozumiem :? Budem vdacny za kazdu pomoc :-)

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa 4040 » So 03. Jan, 2015, 10:59

Ja som sa s takou funkciou že Vynulovať PC ešte nestretol.To máš aký typ NTB ?

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 11:07

Presny model nemozem povedat lebo uz pochybujem ze sa vyraba.......No ja som mysle obnovenie tovarenskych nastaveni-vymaze to vsetky subory atd....

LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 314
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Bydlisko: BA

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa LeaR » So 03. Jan, 2015, 11:08

Musis vlozit install DVD od windowsu a tam das format, o ziadnom vynulovani takisto neviem.
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Crucial MX200 250GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' OC 67Hz MOUSE: SteelSeries SENSEI RAW MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit, Build 1803 PHONE: iPhone 7 Black 32GB, iOS 12.1

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 11:13

Aj ja som si doteraz myslel ze sa to bude robit DvD lenze NIE.Doteraz som to robil stlacenim F9 a tam sa to vsetko naformatovalo.Lenze dnes uz to nejde neviem preco :( Hadze to furt tu istu chybu

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa 4040 » So 03. Jan, 2015, 11:22

Zrejme máš chybu na disku alebo si niečo vymazal,ak to nevieš obnoviť do stavu ako si ho kúpil.Zrejme si mal predinštalovaný OS.Tak ako bolo napísané vyššie ,vlož DVD a čistá inštalácia nezaškodí.

Užívateľov profilový obrázok
pepkopav
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3156
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa pepkopav » So 03. Jan, 2015, 11:22

Presny model nemozem povedat lebo uz pochybujem ze sa vyraba.
Jasné,lebo CIA,FBI aj SIS by prišli na to,že aký máš nb. :facepalm: Keď nenapíšeš značku a model ako ti má niekto pomôcť.Ja som sa s tým už stretol,volá sa to vynulovanie nb do továrenských nastavení.Ak v nb nemáš zložku s recovery,tak to nespravíš ak máš,tak robíš niečo zle.
Treba tú značku a model.
Dell Latitude E7440 14" 1920x1080 IPS,Intel i7 4600u 2,10GHz,8Gb DDR3 RAM 1600MHz,Intel HD4400,512Gb mSATA SSD,WiFi,Bluetooth,WWAN 3G,Windows 10 Pro 64bit

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 11:30

No nedaval som znacku elbo nebol som si isty ci je to ona alebo je to nieco ine :D No ale mala by to byt Asus K550C.No ok tu slozku mam najst tam ked spustam ntb s stlacim F9 akurat ja to nemam po anglicky je tam vynulovanie nastaveni

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 11:38

Aha takze tu zlozku recovery som nenasiel takze sa s preinstalovanim mozem rozlucit?Alebo to jedine musim cez DvD?

Užívateľov profilový obrázok
pepkopav
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3156
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa pepkopav » So 03. Jan, 2015, 12:10

Recovery nieje bežne viditeľné,je na skrytej časti disku.Či je tam,vieš zistiť cez ovládací panel.

Ovládací panel - systém a zabezpečenie - nástroje na správu - vytvoriť a formátovať oblasti na pevnom disku

Tam vieš zistiť na koľko častí máš disk rozdelený.
Dell Latitude E7440 14" 1920x1080 IPS,Intel i7 4600u 2,10GHz,8Gb DDR3 RAM 1600MHz,Intel HD4400,512Gb mSATA SSD,WiFi,Bluetooth,WWAN 3G,Windows 10 Pro 64bit

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 12:44

Mozno vypadam ako debil ale neviem sa dostat k tej ceste.Proste to tam neni podla tych krokov ako si to napisal. :wallbash:

Užívateľov profilový obrázok
pepkopav
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3156
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa pepkopav » So 03. Jan, 2015, 12:56

aký máš win? ja som to dal z panelu win7
Dell Latitude E7440 14" 1920x1080 IPS,Intel i7 4600u 2,10GHz,8Gb DDR3 RAM 1600MHz,Intel HD4400,512Gb mSATA SSD,WiFi,Bluetooth,WWAN 3G,Windows 10 Pro 64bit

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 13:02

Mam Win 8.1

Užívateľov profilový obrázok
pepkopav
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3156
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Bydlisko: Lovinobaňa LC

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa pepkopav » So 03. Jan, 2015, 13:20

ak si dáš ovládací panel zobraziť podľa "kategórie" tak to tam musí byť.win 8.1 nemám ale mám win8 a to by malo byť to isté
Dell Latitude E7440 14" 1920x1080 IPS,Intel i7 4600u 2,10GHz,8Gb DDR3 RAM 1600MHz,Intel HD4400,512Gb mSATA SSD,WiFi,Bluetooth,WWAN 3G,Windows 10 Pro 64bit

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Nejde vynulovat NTB

Príspevok od užívateľa Diego147 » So 03. Jan, 2015, 13:32

Tak takto to vyzera
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 8"