Strana 1 z 1

problem s obchodom

Napísané: So 07. Jún, 2014, 21:57
od užívateľa fux0N
]Zdravim vas :) mam taky problem keď si kliknem v Obchode na neaku aplikaciu a dam ju inštalovať tak sa mi vôbec nechce nainštalovať a stale je tam iba toto http://postimg.org/image/5vkpq8w1n/ a nič sa s tym ďalej nedeje :(

Re: problem s obchodom

Napísané: St 18. Jún, 2014, 17:03
od užívateľa Xeigen
na nete si cez wifi ?

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 19:17
od užívateľa fux0N
ano cez wifi som na nete ;) ... ale niekedy čo som sťahoval tak mi to stiahlo v poriadku a asi po 2 mesiacov už mi niič nechcelo stahnuť

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 19:39
od užívateľa Xeigen
Firewall ti to neblokuje ?

Podobný problém som mal s android telefonom a marketom (iba v mojej wifi sieti, v iných sťahovanie fungovalo). Pomohol factory reset routra a taktiež telefónu.... Skúšal si factory reset routra ?

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 20:10
od užívateľa fux0N
nie ako sa ta robí ? neda sa to len žeby som neako zmenil firewall ?

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 20:21
od užívateľa Xeigen
skus naštudovať. Nemám W8, tak ti presne nepoviem.
http://windows.microsoft.com/sk-sk/wind ... -to-finish

Ten reset routra:
1) Musíš mať prihlasovacie údaje k internetu, lebo keď ho resetneš tak sa ti vymažú a nepôjde ti internet.
2) Vzadu by malo byt také zapustené tlačidlo... To podrž aspoň 30 sekúnd a potom pusti. (neviem aky to mas presne typ routra).
3) Následne sa doňho prihlásiš (musíš mať sieťový kábel aby si si k nemu pripojil) a dáš do prehliadača 198.162.1.1 (zvyčajne), dáš heslo Admin, meno admin, a tam si nastavíš tie prihlasovacie údaje + zapneš WIFI.

Toto je tak vo všeobecnosti (najlepšie keď najdeš manuál alebo ho stiahneš z netu)

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 20:46
od užívateľa fux0N
okej tak si to pozriem a na ten reset ... myslel som si že to bude tak ale celkom sa bojim do toho babrať ako mam všetky tie udaje ale čo keď niečo tam nenastavim alebo zle nastavim tak preto do toho velmi nechcem babrať :/

Re: problem s obchodom

Napísané: Po 23. Jún, 2014, 22:58
od užívateľa Xeigen
Určite sa ti niekto za pivko s väčšími skusenosťami v okolí pozrie ;)

Ten firewall si pozri, ale tomu veľkú šancu nedávam

Re: problem s obchodom

Napísané: Ut 24. Jún, 2014, 14:59
od užívateľa fux0N
Dobre skusim :-D ... ďakujem ti pekne :)