Win2003 MUI

Všetko o serverovom operačnom systéme Microsoft Windows Server...
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 10. Feb, 2012, 22:53

Snazim sa rozbehat WIN2003 ako workstation, no nachadzam problem v 2veciach. Neviem nikde najst uxtheme patch (na msfn to tam neni uz). A predovsetkym, mam EN verziu a chcem tam minimalne CZ. A neviem zaboha najst nikde MUI na x86. Viete poradit ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5988
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shiro » So 11. Feb, 2012, 12:40

Preco tam strkas serverovy os a potom sa cudujes ze pren neni podpora takych kravin jak uxtheme patch? Nerob hluposti a daj tam normalny windows. Davat serverovy os na normalne pc co nesluzi ako server je zbytocne.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shajek » So 11. Feb, 2012, 13:12

uxtheme patch som uz vyriesil. Len na stranke MSFN nesiel. MUI sa mi uz tiez podarilo zohnat. Nie nieje to zbytocne. Je citelny rozdiel ci pouzies Xp alebo 2003 server. Je to cele rychlejsie a uspornejsie. Myslim ze som tu uz taku temu videl. precitaj si pretaktovanie.sk :)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5988
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shiro » So 11. Feb, 2012, 15:50

rychlejsie? v com? uspornejsie? v com?
2003 server je xpcko s odomknutymi featurami v jadre ako je podpora viacej RAM a pripadne hotfixy. plus je v systeme nahodena podpora pre http a podobne servery, aby sa to dalo pouzit na web a hocico ine.
ze to zerie menej RAMky je dnes nepodstatne, pri dnesnych cenach RAM....a pouzivat aj xpcko na 256MB RAM je utrpenie vzdy, tam 2003jka rychlejsia nebude.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shajek » So 11. Feb, 2012, 19:41

precital si si ten link co som dal ? pouzival si ten system ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5988
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 12. Feb, 2012, 01:59

cital som to a prave preto sa pytam. Nic z toho co tam pisali mi neprislo nejak prelomove oproti Xpcku.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 12. Feb, 2012, 09:52

Vidíš to už trebárs v Xp vs Xp x64. Nejde ani tak o to ze je x64 ale on uz je zalozeny na win2003. Mam ten 2003 na durone 1400 a vobec nemam nejaky o obmedzujuci pocit. Možno keby si to tu Snake všimol tak by ti to nejako rozumnejšie vysvetlil. Proste u mna je v tom citelny rozdiel. Tiez som tomu najprv neveril kym som nevyskusal.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12536
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 12. Feb, 2012, 16:06

Shirove reči netreba brať moc vážne niekedy. Čo sa týka pôvodnej otázky - uxtheme patch by som neriskoval, a žiadne MUI neexistuje, keďže sa to vždy dodávalo s daným jazykovým balíčkom ktorý je nemenný.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5988
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Win2003 MUI

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 12. Feb, 2012, 16:34

no winxp x64 je nedorobok s neexistujucou podporou, tam neni co riesit. Ohladom ostatnych veci je to na domace pc viac-menej nepouzitelne, nakolko si len pridas problemy s riesenim hlasok pri instalacii nejakych softov, ze nepoznaju verziu OS a podobne. Par dalsich veci musis nestandartne obchadzat, atd.
Nevidim tam nejaky strasny benefit preco to pouzivat na doma...
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Server"