virtualdub chyba codec

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 17:52

Viete mi poradit preco mi nevie otvorit ziadny avi subor vo VD s hlaskou ze chybaju kodeky..Kodeky mam nainstalovane k-lite fuul 4,75...Vdaka za radu

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa shiro » St 08. Apr, 2009, 17:57

mas trt a nie kodeky.,..to co mas su len filtre.nahodi si samostatny bud divx, alebo xvid, alebo uz aky kodek ma to, co otvaras.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 18:08

coze,este raz a pomaly prosim ta :)
Je to tazko pracovat s video editacnymi programami ako VD alebo Adobe Premiere,ked v nich ani neotvorim video.Toto ma hrozne frustrujue uz... :(

edit:shiro,myslis ze toto nie su kodeky? Obrázok
edit2:nastastie adobe premier uz dokaze importnut avi,ale absolutne neviem ako by som to tam zostrihal

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13627
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Snake » St 08. Apr, 2009, 20:33

Keď nevieš robiť v Premiere Pro tak si pozri návody na nete, alebo si kúp konzumnú verziu Elements. Tvojich problémov tu bolo toľko, že usudzujem že máš pekne rozdrbkaný systém, odstrániť K-Lite, prečistiť registre a nahodiť nanovo aj s 64 bitovou variáciou.

PS: je také ťažké zistiť aký kodek ti v systéme chýba?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa shiro » St 08. Apr, 2009, 21:17

louth napísal:coze,este raz a pomaly prosim ta :)
Je to tazko pracovat s video editacnymi programami ako VD alebo Adobe Premiere,ked v nich ani neotvorim video.Toto ma hrozne frustrujue uz... :(

edit:shiro,myslis ze toto nie su kodeky? Obrázok
edit2:nastastie adobe premier uz dokaze importnut avi,ale absolutne neviem ako by som to tam zostrihal
to co mas v tom obrazku niesu kodeky, ale filtre, ktore zabezpecuje ffdshow. nejaky amater to len za kodeky oznacil.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 22:08

Snake napísal:Keď nevieš robiť v Premiere Pro tak si pozri návody na nete, alebo si kúp konzumnú verziu Elements. Tvojich problémov tu bolo toľko, že usudzujem že máš pekne rozdrbkaný systém, odstrániť K-Lite, prečistiť registre a nahodiť nanovo aj s 64 bitovou variáciou.

PS: je také ťažké zistiť aký kodek ti v systéme chýba?
Snake,ubezpecujem ta, ze sa mylis v usudku.Premiere tie klite kodeky pouzit vie a to mi staci..
A k mojmu problemu s VD ma napada,ze klite musia byt 32bitova verzia..

edit:No jasne :) Ze ma to skor nenapadlo ze 64bit soft nevie pracovat s 32 bit kodekom

Napísať odpoveď

Návrat na "Digitálne Video"