virtualdub chyba codec

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 17:52

Viete mi poradit preco mi nevie otvorit ziadny avi subor vo VD s hlaskou ze chybaju kodeky..Kodeky mam nainstalovane k-lite fuul 4,75...Vdaka za radu

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa shiro » St 08. Apr, 2009, 17:57

mas trt a nie kodeky.,..to co mas su len filtre.nahodi si samostatny bud divx, alebo xvid, alebo uz aky kodek ma to, co otvaras.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 18:08

coze,este raz a pomaly prosim ta :)
Je to tazko pracovat s video editacnymi programami ako VD alebo Adobe Premiere,ked v nich ani neotvorim video.Toto ma hrozne frustrujue uz... :(

edit:shiro,myslis ze toto nie su kodeky? Obrázok
edit2:nastastie adobe premier uz dokaze importnut avi,ale absolutne neviem ako by som to tam zostrihal

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14173
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Snake » St 08. Apr, 2009, 20:33

Keď nevieš robiť v Premiere Pro tak si pozri návody na nete, alebo si kúp konzumnú verziu Elements. Tvojich problémov tu bolo toľko, že usudzujem že máš pekne rozdrbkaný systém, odstrániť K-Lite, prečistiť registre a nahodiť nanovo aj s 64 bitovou variáciou.

PS: je také ťažké zistiť aký kodek ti v systéme chýba?





.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa shiro » St 08. Apr, 2009, 21:17

louth napísal:coze,este raz a pomaly prosim ta :)
Je to tazko pracovat s video editacnymi programami ako VD alebo Adobe Premiere,ked v nich ani neotvorim video.Toto ma hrozne frustrujue uz... :(

edit:shiro,myslis ze toto nie su kodeky? Obrázok
edit2:nastastie adobe premier uz dokaze importnut avi,ale absolutne neviem ako by som to tam zostrihal
to co mas v tom obrazku niesu kodeky, ale filtre, ktore zabezpecuje ffdshow. nejaky amater to len za kodeky oznacil.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12995
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: virtualdub chyba codec

Príspevok od užívateľa Per » St 08. Apr, 2009, 22:08

Snake napísal:Keď nevieš robiť v Premiere Pro tak si pozri návody na nete, alebo si kúp konzumnú verziu Elements. Tvojich problémov tu bolo toľko, že usudzujem že máš pekne rozdrbkaný systém, odstrániť K-Lite, prečistiť registre a nahodiť nanovo aj s 64 bitovou variáciou.

PS: je také ťažké zistiť aký kodek ti v systéme chýba?
Snake,ubezpecujem ta, ze sa mylis v usudku.Premiere tie klite kodeky pouzit vie a to mi staci..
A k mojmu problemu s VD ma napada,ze klite musia byt 32bitova verzia..

edit:No jasne :) Ze ma to skor nenapadlo ze 64bit soft nevie pracovat s 32 bit kodekom

Napísať odpoveď

Návrat na "Digitálne Video"