Strana 1 z 1

kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 21:26
od užívateľa Timmy2k
zdravím

nainštaloval som kodek pack (K-lite 4.7.0 Full) a hocičo pustím, tak mám čiernu obrazovku

hrá mi len zvuk
robí to aj v Media player classic home cinema aj v Jet audio

pri inštalácii to vypísalo nejaké chyby ohľadom poškodených kodekov (bolo ich viacero) a vyzvalo ma k obnoveniu z registrov, dal som to a nič:(

prosím o radu

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 22:48
od užívateľa _Mato_
Pouzivas Media Player Classic Home Cinema? Hmm...potom nechapem, naco instalujes rozne kodeky :?. Ved ten prehravac ma v sebe integrovane vlastne kodeky, ktore su castokrat lepsie ako "externe". Odkedy pouzivam MPCHC, tak nemam nainstalovany ziadny "codec-pack".

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 22:54
od užívateľa Timmy2k
no skúsim dať ten prehrávač samotný bez packu, čo to urobí

no nejde - stále a dal som tam K-lite a nejde aj tak

nechápem, a vypisuje to chyby pri inštalácii, že napr. toto:

Obrázok
ide ma z toho poraziť

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 23:24
od užívateľa _Mato_
Mas povolene interne kodeky v MPCHC?

Obrázok

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 23:48
od užívateľa Timmy2k
to neviem, bo práve som vyskúšal CCC kodeky a VLC a funguje to - ale iba kvôli zmene video výstupu (overlay mode)

treba vyskúšať, aký bude fungovať - napr. OPEN GL

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 23:52
od užívateľa robour
Skúsil by som K-lite odinštalovať. Potom reštart. Potom nainštalovať All-in-1. Viem že sú staré oproti K-lite ale zdajú sa mi bezproblémové. Sám ich používam.

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Po 09. Mar, 2009, 23:55
od užívateľa Timmy2k
robour napísal:Skúsil by som K-lite odinštalovať. Potom reštart. Potom nainštalovať All-in-1. Viem že sú staré oproti K-lite ale zdajú sa mi bezproblémové. Sám ich používam.
ano skúšal som viaceré verzie K-lite (aj mega packy aj 64-bit pack-y) aj reštarty aj uninstally
viem, že AiO sa už dlhšie nevyvíja, preto som ich neskúšal - neviem, či by nebol problém pri HD filmoch (MKV kontajnery)

ak máš skúsenosť, napíš, dobré vedieť
BTW.: ja som tiež dlho fičal na AiO, keď som mal XP

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Ut 10. Mar, 2009, 07:24
od užívateľa Snake
nainštaluj si len ffdshow a je po probléme ;)

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Ut 10. Mar, 2009, 09:42
od užívateľa Timmy2k
Snake napísal:nainštaluj si len ffdshow a je po probléme ;)
aj ten bol u mňa včera a nič nezmenil:)
zatiaľ, dokedy to drží tak to nechám:)

Re: kodeky a čierna obrazovka

Napísané: Št 18. Jún, 2009, 18:53
od užívateľa Timmy2k
zdravím, chcel by som pomôcť s ovládaním MPC HC - nefunguje mi napr. ovládanie hlasitosti koliečkom myšky
vo Wine funguje napr. aj multimediálne koliesko na klávesnici, ale v spomínanom programe nič.
Ukazovateľ sa síce hýbe, ale nič sa nedeje, ani MUTE nefunguje v ňom tak neviem v čom je problém.
Kodeky: Kodec pack K-lite 4.90 + integrovaný MPC HC

Nechcem vytvárať nové vlákno, tak to dávam do tohto

ďakujem za pomoc