kodeky a čierna obrazovka

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 09. Mar, 2009, 21:26

zdravím

nainštaloval som kodek pack (K-lite 4.7.0 Full) a hocičo pustím, tak mám čiernu obrazovku

hrá mi len zvuk
robí to aj v Media player classic home cinema aj v Jet audio

pri inštalácii to vypísalo nejaké chyby ohľadom poškodených kodekov (bolo ich viacero) a vyzvalo ma k obnoveniu z registrov, dal som to a nič:(

prosím o radu
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2271
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Po 09. Mar, 2009, 22:48

Pouzivas Media Player Classic Home Cinema? Hmm...potom nechapem, naco instalujes rozne kodeky :?. Ved ten prehravac ma v sebe integrovane vlastne kodeky, ktore su castokrat lepsie ako "externe". Odkedy pouzivam MPCHC, tak nemam nainstalovany ziadny "codec-pack".
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 09. Mar, 2009, 22:54

no skúsim dať ten prehrávač samotný bez packu, čo to urobí

no nejde - stále a dal som tam K-lite a nejde aj tak

nechápem, a vypisuje to chyby pri inštalácii, že napr. toto:

Obrázok
ide ma z toho poraziť
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2271
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Po 09. Mar, 2009, 23:24

Mas povolene interne kodeky v MPCHC?

Obrázok
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 09. Mar, 2009, 23:48

to neviem, bo práve som vyskúšal CCC kodeky a VLC a funguje to - ale iba kvôli zmene video výstupu (overlay mode)

treba vyskúšať, aký bude fungovať - napr. OPEN GL
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa robour » Po 09. Mar, 2009, 23:52

Skúsil by som K-lite odinštalovať. Potom reštart. Potom nainštalovať All-in-1. Viem že sú staré oproti K-lite ale zdajú sa mi bezproblémové. Sám ich používam.

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 09. Mar, 2009, 23:55

robour napísal:Skúsil by som K-lite odinštalovať. Potom reštart. Potom nainštalovať All-in-1. Viem že sú staré oproti K-lite ale zdajú sa mi bezproblémové. Sám ich používam.
ano skúšal som viaceré verzie K-lite (aj mega packy aj 64-bit pack-y) aj reštarty aj uninstally
viem, že AiO sa už dlhšie nevyvíja, preto som ich neskúšal - neviem, či by nebol problém pri HD filmoch (MKV kontajnery)

ak máš skúsenosť, napíš, dobré vedieť
BTW.: ja som tiež dlho fičal na AiO, keď som mal XP
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13627
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 10. Mar, 2009, 07:24

nainštaluj si len ffdshow a je po probléme ;)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ut 10. Mar, 2009, 09:42

Snake napísal:nainštaluj si len ffdshow a je po probléme ;)
aj ten bol u mňa včera a nič nezmenil:)
zatiaľ, dokedy to drží tak to nechám:)
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: kodeky a čierna obrazovka

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Št 18. Jún, 2009, 18:53

zdravím, chcel by som pomôcť s ovládaním MPC HC - nefunguje mi napr. ovládanie hlasitosti koliečkom myšky
vo Wine funguje napr. aj multimediálne koliesko na klávesnici, ale v spomínanom programe nič.
Ukazovateľ sa síce hýbe, ale nič sa nedeje, ani MUTE nefunguje v ňom tak neviem v čom je problém.
Kodeky: Kodec pack K-lite 4.90 + integrovaný MPC HC

Nechcem vytvárať nové vlákno, tak to dávam do tohto

ďakujem za pomoc
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Napísať odpoveď

Návrat na "Digitálne Video"