Ako vložiť titulky do filmu?

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Užívateľov profilový obrázok
SKRiPT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 796
Dátum registrácie: St 01. Jan, 2014, 16:53
Bydlisko: BA/TT

Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa SKRiPT » Ut 16. Jún, 2015, 16:44

Čaute, vedeli by ste mi poradiť nejaký softvér ktorý by mi vložil titulky priamo do filmu? Alebo ako na to...
Ide o to že mám film po anglicky, so Slovenskými titulkami. Na ntb to ide všetko v pohode ale keď to chcem prehrať na TV, titulky nefungujú. Preto by som to potreboval nahodiť priamo do filmu.
Ďakujem :)
Smartphone: Samsung Galaxy S7 Black + dbrand Camo skin+ Apple Earpods
Notebook: DELL Inspiron 15-7537= Intel core i5-4200U | Nvidia GT750M 2GB | 8GB RAM | Crucial MX100 256GB | Windows 10 64-bit
Workstation- Project Black Widow: Intel Core i7-8700K | ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING mATX | Kingston 32 GB DDR4 2400 MHz HyperX Fury Black | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate Barracuda 2TB 3,5" HDD | Fractal Design Define mini C TG | EVGA SuperNOVA 550 G3 | NZXT Kraken X52 | Windows 10 64-bit PRO | TichéPC.sk custom cables + Microlab B73 | Logitech G413 Carbon | Logitech MX Master | 25" Dell U2518D UltraSharp QHD
Camera: Canon EOS 750D + SanDisk SDHC 32 GB Extreme PRO + Canon EF 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 10 – 18 mm f/4.5 – 5.6 IS STM

At work: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO / Apple iMAC 27"(Intel Core i5, 12GB RAM, Samsung 500GB SSD)

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5048
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa Leon » Ut 16. Jún, 2015, 16:49

niekedy som to robil vo virtualdube.

... ale, nejdú ti titulky iba pri tomto filme? skús prehodiť kodovanie. normálne si otvor v poznamkovom bloku tie titulky a zmen kodovanie na uplne ine. A tak skušaj ktore ti zoberie. Ja som tak často menil kamoške, lebo raz jej nešlo ANSI a raz UTF-8

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1729
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa Sky » Ut 16. Jún, 2015, 17:03

googli "hardsub", tiez mam vyskusany iba ten virtualdub a aj to uz davno, takze neviem ake formaty to podporuje a aka je vysledna kvalita.
Napr. toto mi to vyhodilo http://frankfruter.blogspot.sk/2015/01/ ... ctory.html , mal by to zvladnut asi hocijaky lepsi video converter.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: GTX1060 3GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1030
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa Joey35 » Ut 16. Jún, 2015, 17:31

mkv toolnix? Tam nahodit film + titulky, titulky dat na default a force a dat muxnut dokopy.
STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... ?l=english

PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K+Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:CRUCIAL MX100 256GB+Seagate barracuda 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,LCD:BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2241
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ut 16. Jún, 2015, 20:20

vsak prepoj book s telkou cez kabel a ides,alebo ak tam mas wifi na nej,tak nic lahsieho nieje ako http://www.universalmediaserver.com/
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
SKRiPT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 796
Dátum registrácie: St 01. Jan, 2014, 16:53
Bydlisko: BA/TT

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa SKRiPT » Ut 16. Jún, 2015, 21:23

Ono to v podstate nie je pre mňa ale kamošku, len som to písal za seba..

Dnes už na to nemám čas ale zajtra to otestujem cez nejaký z tých programov.
MayPayne, rozmýšľal som už aj nad tým. Ak ich tam nijako normálne nevložím, bude to jedno z riešení..
Dík zatiaľ :)
Smartphone: Samsung Galaxy S7 Black + dbrand Camo skin+ Apple Earpods
Notebook: DELL Inspiron 15-7537= Intel core i5-4200U | Nvidia GT750M 2GB | 8GB RAM | Crucial MX100 256GB | Windows 10 64-bit
Workstation- Project Black Widow: Intel Core i7-8700K | ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING mATX | Kingston 32 GB DDR4 2400 MHz HyperX Fury Black | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate Barracuda 2TB 3,5" HDD | Fractal Design Define mini C TG | EVGA SuperNOVA 550 G3 | NZXT Kraken X52 | Windows 10 64-bit PRO | TichéPC.sk custom cables + Microlab B73 | Logitech G413 Carbon | Logitech MX Master | 25" Dell U2518D UltraSharp QHD
Camera: Canon EOS 750D + SanDisk SDHC 32 GB Extreme PRO + Canon EF 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 10 – 18 mm f/4.5 – 5.6 IS STM

At work: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO / Apple iMAC 27"(Intel Core i5, 12GB RAM, Samsung 500GB SSD)

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6883
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ut 16. Jún, 2015, 21:27

SKRiPT napísal:Ide o to že mám film po anglicky, so Slovenskými titulkami. Na ntb to ide všetko v pohode ale keď to chcem prehrať na TV, titulky nefungujú. Preto by som to potreboval nahodiť priamo do filmu.
Nepises aky je to format filmu, nastavenie titulkov v tv si skusal? Nazov sub je presne rovnaky, ako nazov filmu?
Ak ti tv nijak nevie prehrat externe titulky, tak interne uz duplom...aspon co sa stretavam, tak to tak je.
Imho bude nieco v nastaveni v tv :)
Work: DELL Latitude E7450 | Intel Core i7-5600U | 2x8GB DDR3L@1600Mhz | SC300 512GB SK hynix | HD 5500 + GeForce GTX 840M | 14" Full HD + Philips Brilliance 288P 4K
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
SKRiPT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 796
Dátum registrácie: St 01. Jan, 2014, 16:53
Bydlisko: BA/TT

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa SKRiPT » St 17. Jún, 2015, 10:26

je to mkv formát filmu. A nakoniec stačilo iba premenovať titulky a telka ich zobrala, takže už to vyriešené :)
dík
Smartphone: Samsung Galaxy S7 Black + dbrand Camo skin+ Apple Earpods
Notebook: DELL Inspiron 15-7537= Intel core i5-4200U | Nvidia GT750M 2GB | 8GB RAM | Crucial MX100 256GB | Windows 10 64-bit
Workstation- Project Black Widow: Intel Core i7-8700K | ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING mATX | Kingston 32 GB DDR4 2400 MHz HyperX Fury Black | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate Barracuda 2TB 3,5" HDD | Fractal Design Define mini C TG | EVGA SuperNOVA 550 G3 | NZXT Kraken X52 | Windows 10 64-bit PRO | TichéPC.sk custom cables + Microlab B73 | Logitech G413 Carbon | Logitech MX Master | 25" Dell U2518D UltraSharp QHD
Camera: Canon EOS 750D + SanDisk SDHC 32 GB Extreme PRO + Canon EF 50mm f/1.8 STM + Canon EF-S 10 – 18 mm f/4.5 – 5.6 IS STM

At work: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO / Apple iMAC 27"(Intel Core i5, 12GB RAM, Samsung 500GB SSD)

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6883
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Ako vložiť titulky do filmu?

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 17. Jún, 2015, 14:24

Vidis to, ale lahke :D
Inak prave s vlozenymi titulkami v kontajneri maju telky problem a vzdy musim tie titulky z neho vytiahnut a supnut pod film.
BTW s mkv-ckami sa pracuje (pridanie, odobratie stopy, titulkov a pod.) prevazne len pomocou mkvtoolnix, pokial sa nemieni kodovat....ale kto by to a hlavne naco robil :)
Work: DELL Latitude E7450 | Intel Core i7-5600U | 2x8GB DDR3L@1600Mhz | SC300 512GB SK hynix | HD 5500 + GeForce GTX 840M | 14" Full HD + Philips Brilliance 288P 4K
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Napísať odpoveď

Návrat na "Digitálne Video"