Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 25. Apr, 2014, 10:43

Mam taky dotaz...

- editacii videa som sa nikdy nevenoval.
- mam jedno video a rad by som v nom nieco vyretusoval, na 4 frejmoch..... (potrebujem nejake smuhy vygumovat...)
- poradite mi nejaky postup ako nato???

- zhruba by som chcel odporucit nejaky program v ktorom si mozem jednotlive okienka videa otvorit v externom grafickom programe tam ich upravit a zase vratit spet do videa

Poradte ako nato.

Dik

T. :-)
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 25. Apr, 2014, 12:40

Windows Movie Maker to nevie..... :D
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 25. Apr, 2014, 12:51

pouzi napr avidemux, hod si tam video, vyexportuj si vsetko pred zlym miestom, potom tie konkretne 4 framy savni cez ctrl+e, po nich znovu druhu cast exportuj ako video. musis to urobit presne, po framoch sa pohybujes sipkou. zle framy potom uprav v ps a spoj to znovu do videa najpr aj v moviemakeri.

inac novsie verzie PS podporuju priamo pracu s videom teda import video suboru, pracu po framoch a aj export cez adobe media encoder engine.

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 25. Apr, 2014, 14:27

- stiahol som si Photoshop CS6 (TRY verzia)
- ked dam otvorit video tak dostanem error:

Could not complete your request because it is not the right kind of document [OK]

- mam 30 sekundovy MOV subor... ale nechce otvorit ani MP4
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 25. Apr, 2014, 15:24

Daj file, import, video frames
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 25. Apr, 2014, 15:32

- nefunguje, stale ten isty error....
- asi mam nejaku divnu verziu alebo tomu daco chyba....

Idem uz domou... ktoru program z tychto si trial verzii si mam stiahnut???

http://www.adobe.com/downloads.html
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 25. Apr, 2014, 19:28

stiahol som si poslednu verziu Adobe Photoshop CC

- MOV to nezoberie... hodi error ze mu chyba quicktime.... (ale ten je)
- po konverzii na MP4 to ide

vyriesene!

T. :-)
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Ako editovat jednotlive frejmi z videa vo fotoshope ???

Príspevok od užívateľa valistar » Po 28. Apr, 2014, 09:10

apple sa nemaju velmi radi s adobe, tak sa necudujem :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Digitálne Video"