Praca v T-Systems

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
Snake
.
Príspevky: 14230
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa Snake » St 10. Okt, 2012, 15:19

prosim ta toto je minimum co musis vediet, nehovorim zaklad lebo zaklad je nieco ovela viac, by ta vyrazili po prvom tyzdni...





.

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4943
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa stefan222 » St 10. Okt, 2012, 15:35

samozrejme ze to je zaklad. nikto tu netvrdi opak.
mam tam znamych, co nevedeli nic s pc a az na farme sa naucili(nevedeli ani to co ja).
nie som v it dobry no na farme by som sa naucil vela. bavi ma to. preto som siel skusit, aby som sa dostal na farmu a potom sa uvidi, ze co som sa mohol naucit a ci som sa naucil/nenaucil. nikto uceny z neba nespadol
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7634
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa newmi » St 10. Okt, 2012, 15:39

accenture ci ktora to firma mala cca pred rokom na profesii inzeraty, ze zoberu aj IT nevzdelanych ludi, zadarmo ich zaskolia a ked sa uchytia, tak ich zamestnaju, to by asi bolo daco pre teba.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6848
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa Papek » St 10. Okt, 2012, 15:48

Ktora firma ma zaujem od piky vychovavat cloveka, najma ak je v tejto oblasti pomerne vela dostupnych ludi? Nepoviem, ak ides do nejakej specializovanej oblasti, na ktore viacmenej niesu ani skoly... Tu jednoducho maju stanovenych napr. 10 kriterii, ktore musi splnat uchadzat o farmu a ak si na nejakom zazmatkoval, pripadne si vobec nevedel, tak bohuzial, mozno niekedy nabuduce. Skus sa naucit veci, ktore od teba chceli pri pohovore a skus stastie znova.
Dear God, please, give us Lemmy back and we'll give you Justin Bieber.

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4943
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa stefan222 » St 10. Okt, 2012, 16:19

jj, ako pises. kamosa nebavilo pc vobec ale potreboval prijem a tcko ho hned vzalo a aj na farmu mal luck, ze sa ucil len to co potrebuje teraz v praci. ze nic ako linux,siete a tak nemal,
ved je aj vtip o tom :-D

pyta sa kosican druheho kosicana: kde robis? a druhy na to: ze v tsystem. prvy na to: viem, ale na akom poschodi :D
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Snake
.
Príspevky: 14230
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa Snake » St 10. Okt, 2012, 18:27

newmi napísal:accenture ci ktora to firma mala cca pred rokom na profesii inzeraty, ze zoberu aj IT nevzdelanych ludi, zadarmo ich zaskolia a ked sa uchytia, tak ich zamestnaju, to by asi bolo daco pre teba.
potom to tu aj tak vyzerá





.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4629
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa lezgy » St 10. Okt, 2012, 20:23

stefan.koval napísal:neozyvaju sa od pondelka. asi to nevyslo. skoda. fakt som tam chcel robit. pytali sa co je dns a co dhcp, ako supnut drivery do hdd ked nejde instal win, ako zisti ip adresu cez cmd line. samozrejme som nic nevedel. :(
skoda. chcel som na tu farmu nech mi daju sancu no. tak hadam dakto lepsi namiesto mna skonci.
no zas necakaj ze tam dojdes ako sef, nevies fakt pri vsetkej ucte zakladne veci a ze sa ti ozvu hned.....
ak by sa ozvali hned tak skor ze ta neberu
skor si myslim ze maju nejake terminy kedy zacinaju a v prislusny cas sa ti ozvu co a ako - nastavia sito s otazkami kolkych mozu a ....ak prepadnes tak si tam
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4886
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa Chris » St 10. Okt, 2012, 20:34

jak som pisal predtym, na pohovory na L1 win server chodili ludia, co nemali sajnu o raidoch, DNS s DHCP si zamienali, nevedeli ani co robi ping a tracert atd....sice ked som pred par rokmi siel na pohovor na l1 tak som aspon vedel ping, dns, dhcp, ad, atd aspon zaklady, ale to by si sa musel ucit no :)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
koco11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Št 31. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Blava,Sala

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa koco11 » Št 11. Okt, 2012, 16:22

a zas myslim ze uplny zaklad pre kazdu it firmu je niekde inde...anglictina a ochota ucit sa....
keby som mladsi siel by som ale do inej sfery ako IT....take remesla to je buducnost...
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4943
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa stefan222 » Št 11. Okt, 2012, 19:22

zaujem je. ;)
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Snake
.
Príspevky: 14230
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa Snake » Št 11. Okt, 2012, 19:50

nasadenie ale nie ;).





.

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4943
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa stefan222 » Št 11. Okt, 2012, 21:08

uz aj to. ;) ked to nevyslo teraz. skusim nabuduce. este stale sa neozvali :-(
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
drastyk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Bydlisko: Bratislava (27)

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa drastyk » Št 11. Okt, 2012, 21:47

Broslo: urcite je lepsie ked si vystudujes skolu (pripadne makas uz pocas skoly), nez ked sa nato vykasles. Mohol by nastat pripadt, ze by si bol obmedzeny titulom (skill by bol, ale proste by na to miesto isiel niekto kto ma skill aj titul)

Inak tie platy co tu davate, ze okolo 800 hrube to sa mi zda dost malo.
Osobne makam popri skole (momentalne 5.rocnik a podobne(aj lepsie) peniaze zarobim popri dennom studiu). Takze pani, nebojte sa a smelo si aspom ten 1k vypytajte.

// a inak rLY? DHCP, DNS a ine basic veci ? ved to vie aj moja frajerka :D
Spoiler: ukázať
MB: Asus Z170 Pro Gaming CPU: i7 6700K@4,5Ghz VGA: Gainward GTX 1070 PSU: Seasonic s12 520 W RAM: Corsair 16GB@3000 Mhz CASE: Define R3 Black Pearl Monitor: Benq 2411z 144Hz" Repro: Focal Alpha 65 DAC: Audient iD14 & nuForce uDac 2 Sluchádlá: Sennheiser HD 598

Užívateľov profilový obrázok
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7187
Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa landrower » Št 11. Okt, 2012, 23:56

tak ja neviem, ale to su veci co aj ja ako cvicena opica musim ovladat (chapat - servisny technik fiskalnych tlaciarni).
myslim ze clovek by mal mat zmaknute aj trochu viac ako uplne zaklady ked chce taketo nieco robit.
milujem take momenty ked volam na helpdesk niekam a typek o tom netusi ani tolko co ja.... (prip. ked volam na IT odd. zakaznickej firmy a ani netusia o tom co je RS232/COM :D nehovoriac o slahnutych predavackach ktorym treba po telefone vysvetlovat ako restartovat PC alebo ako zapnut niektory software, ale to uz je ina kategoria.)

inak, co sa Tsys tyka, otec pre nich robi (teda, nie uplne dobrovolne, odkupili ho aj s firmou kde robil :D ) a su tam slusne benefity, hlavne pre zamestnancov v KE, podla mna ako entry-level robota je to fajn
Warface nick: landrower | Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
CPU Intel Core i5 4670K + CM Seidon 120XL +2x Corsair Quiet SP120
MB MSI Z87M-G43
RAM Corsair XMS3 2x4GB DDR3
VGA Gigabyte N660OC-2GD GTX660 + Accelero Mono Plus
HDDs Crucial MX200 250GB 7mm, Seagate Brracuda ST1000DM003 1TB
CASE Bitfenix Prodigy M
PSU Single sleeved Corsair HX650 + Corsair AF120 LED blue Fan
External HDDs Samsung 750GB + Fantec fanbox FB-35US2 black, Seagate Expansion Desktop 2TB
FANs Corsair AF120 Blue LED
RPM regulation Scythe Kaze Master PRO 5,25" panel
Peripheral
Display iiyama ProLite X2377HDS (IPS), Philips 226 21,5" (TN)
Audio Behringer MS16
Headphones Denon AH-D301
Keyboard Logitech G105
Mouse Razer Copperhead (ASUS ROG verzia)
Mouse pad CONNECT IT CI-236 Biohazard Pad
Notebook Lenovo IdeaPad B5400 (i3 4000M @2.4GHz, HD graphics 4600, 8GB RAM, 15.6")
Phone HTC One Mini

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4629
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praca v T-Systems

Príspevok od užívateľa lezgy » So 13. Okt, 2012, 08:12

mozno netusia preto ze nepametaju :D
kedze sa kazdy bifluje len novinky
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"