ake mate pripojenie na internet ?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce

Príspevok od užívateľa s10 » Po 20. Feb, 2006, 00:07

-TAMY- napísal:ST DSL FLAT 512/128 a od marca gratis 1024/256.. a to som zacinal na 256/64.. za cenu 1050sk je to doost dobre..
teke iste ale ja zacinal z dial upom :lol:

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Po 20. Feb, 2006, 01:01

tiez mam flat 512 a od marca 1024 a zacinal som este straaasne davno (rozumej asi 3-4 roky dozadu) dialom - ale to iba tak hodinku za tyzden, a potom prisiel rodinny net, a bol az do decembra 2005 :o
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Po 20. Feb, 2006, 01:45

dial nic som mal tiez skoro rok, teraz flatko 512.
nho a ciastocne som mal wifi rozumej ze som ho montoval :-D. nho a mal som ho tolko kolko len chcem. staci mi apcko v dosahu a viem mat aj 4Mb :-D
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Po 20. Feb, 2006, 02:02

No ja mozem skoro vsetkym len zavidiet ... :( Ja frcim doma teraz cez EDGE, hoci je to rychlejsie ako dial. No ale mozem sa pochvalit, ze ak to pojde dobre, tak o tyzden tu pridam new pripojenie co budem mat. :o
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
United
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut 06. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa United » Po 20. Feb, 2006, 15:18

-TAMY- napísal:ST DSL FLAT 512/128 a od marca gratis 1024/256..
tak tak ,aj ja :D

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 20. Feb, 2006, 18:19

wifi. Provider : Pressnet
download : 461 Kbit/s - 57.69 KB/s
upload : 1,2 Mbit/s
Agregacia - neviem , v zmluve nic nieje :lol:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » Po 20. Feb, 2006, 18:26

Takze ja frcim na dial-up. Platim 398 bez dph ale chcel by som uz dsl-lenze nasi povedali ze nebudu doplacat 400sk, a teraz prisla faktura a tam ze sa meni tarifa dsl, :o ze konecne to bude lacnejsie a potom na stranke zistim ze len zvysili rychoslt :( Takze pozdravujem rychlostou 56kb/s a tahanim 2-10kb/s :cry:

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Po 20. Feb, 2006, 19:12

DSL Entry 512/128 kbps.dost shit,chcem aspon flat!!!!
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
jurosl
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Stara Lubovna

Príspevok od užívateľa jurosl » Po 20. Feb, 2006, 19:39

faaajn tak sa to tu rozbehlo, to som ani necakal
chcel by som sa nieco spytat kamos mi hovoril ze ked prekroci 1GB prenesenych dat tak sa mu spomali net z 256 na 64 kb/s, viete o tom nieco?
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Po 20. Feb, 2006, 20:17

Aky ma net? provider? jemu uplatnuju FUPko,, asi ma wifi sakze.. :) VEla WIFI providerov pise, neobmedzene data, ale tahaj ako diabol a potom uvidis tie neobmedzene.. ti znizia rychlost a mas po chlebe.. Preto si radsej priplacam na DSL, kde neni nic blokovane, mozem sis snim robit co sa mi zachce, mam verejnu ip, nik ma nekontroluje ako net vyuzivam, nemam obmedzenia na pocet PC a za 1050sk mat megabit s tymto je cena viac nez dobra.. :roll:

Užívateľov profilový obrázok
jurosl
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Stara Lubovna

Príspevok od užívateľa jurosl » Po 20. Feb, 2006, 20:45

ja neviem jaky ma, on mi len povedal ze to ma dajak cez lan a machroval ze ma neobmedzeny, ale stiahol 1 giga a potom sa muto spomalilo takze teraz si to strazi, podla mna je to nic moc, neze by som ja mal nejyk super internet, mam limit 1 GB za mesiac ale cez vikend je to zadara, soms nim spokojny
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB

Užívateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 581
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Blawa ne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa VodnikIN » Po 20. Feb, 2006, 23:50

Ja si ficim cez blava.net, WiFi pripojenie, ziadne obmedzenie (a tym myslim ziadne), neobmedzeny web, mail, a rychlost ako vzduch dovoli, maximum som mal okolo 280-300kB (2.2-2.4Mbit). Nevyhodou ale v poslednej dobe je hustota WiFi sieti v BA a zaciname sa rusit :-(
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net

Užívateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1862
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (36)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa zoom » Ut 21. Feb, 2006, 14:20

Chello Extreme, 6/1 Mbit.

Užívateľov profilový obrázok
_Bergo_
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 239
Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Bergo_ » Ut 21. Feb, 2006, 15:32

Mikrovlnku 256/64 za 450Sk - hroza.Uz rok slubuju ze tam daju 512 ale nic. Ku*vi
MY PC - AMD Opteron 144 1800@2468 Mhz, DFI LanParty UT NF4-Ultra, Western Digital 160Gb 8MB cache, Kingston 2 X 512Mb DUAL DDR CL 2.5, 400W zdroj, LG GSA-4167B, Sapphire ATI X800GTO,AC Silencer 64 Ultra TC L

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 21. Feb, 2006, 15:50

@ TAMY : ja som donedavna tahal nonstop cely mesiac, mal som natahane uplne presne jak je limit :lol: ... lenze teraz neni moc co tahat ...

@ all : Ja mam teraz 512/128 DSL FLAT, a teraz bude 1024/256 loooll jak sa kur*a tesim ... :o to budu pingy ... :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"