ake mate pripojenie na internet ?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
jurosl
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Stara Lubovna

ake mate pripojenie na internet ?

Príspevok od užívateľa jurosl » Ne 19. Feb, 2006, 19:59

v tejto teme by ste mohli napisat aku rychlost a pripadne aky typ pripojenia mate alebo preferujete, tak zacnem

ja mam ST DSL a rychlost 3.0Mbps
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1267
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 19. Feb, 2006, 20:17

Chello 4Mb/s
Celkom slusne az na odozvu.
Za dobu co mam tento connect padol asi 3x-z toho asi 2x koli routeru a to uz asi budu aj dva roky. Takze spokojnost.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Jeffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 09. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Detva(19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeffo » Ne 19. Feb, 2006, 20:39

WiFi - cca 240 kBit/s, cez lokalneho providera, a pada mi to stasne casto :cry:
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1267
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 19. Feb, 2006, 20:43

Jeffo: tomu verim, predtym som mal aj ja WiFi cez vnet a padalo to furt napriek tomu, ze to bolo drahe. Ale zas odozva bola super.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 19. Feb, 2006, 21:02

ST DSL FLAT 512/128 a od marca gratis 1024/256.. a to som zacinal na 256/64.. za cenu 1050sk je to doost dobre..

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa c0cCyX » Ne 19. Feb, 2006, 21:27

Mikrovlnne pripojenie pomocou lan ethernetovej siete
provider : NETLAB plus, spol. s r. o.
pripojenie : 1,6Mb/s
pristup : neobmedzeny
pocet prenesenych dat : neobmedzeny
mesacny poplatok : 450 SK s dph
Naposledy upravil/-a c0cCyX v Ne 19. Feb, 2006, 22:27, upravené celkom 1 krát.
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Užívateľov profilový obrázok
combo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 76
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Turèianske Teplice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa combo » Ne 19. Feb, 2006, 22:13

ST DSL, 3.0Mb/S Som s nim uplne spokojny 8) Limit je 1Gb na mesiac cez prac. dni. Takze cez vikendy a sviatky sa stahuje vo velkom :D
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200,chladiè cpu Speeze cooper eagle, 2*512Mb 400MHz GoodRam Dual, MB Abit NF-7 S v2.0 , Sapphire Radeon 9800, DVD/RW HP dvd640i LS, WD 40Gb,Maxtor 120Gb SATA, zdroj 400W Gembird,myš Logitech mx1000

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ne 19. Feb, 2006, 22:32

ST DSL 1Mb/s limit cez pracovne dni 1GB. od marca 1.5Mb/s limit 2GB a pada pravidelene - ze vraj koli starej ustredni.... fuck the system :x

EDIT: tak ked aj cenu, tak je to nieco nad 1000,- neviem presne, kedze to je na firmu.
Naposledy upravil/-a _skrat_ v Ne 19. Feb, 2006, 22:42, upravené celkom 2 krát.
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Ne 19. Feb, 2006, 22:35

Ja mam rychlost okolo 350kBit/s ale myslim ze lepsie by bolo uvadzat aj ceny. Napr. za 1.3Gb dat zaplatim 393Sk. Neminute data prechadzaju do Dalsieho mesiaca co tiez nie je na zahodenie.

Toto je uz fakt bomba :bravo:
c0cCyX napísal:Mikrovlnne pripojenie pomocou lan ethernetovej siete
provider : NETLAB plus, spol. s r. o.
pripojenie : 1,6Mb/s
pristup : neobmedzeny
pocet prenesenych dat : neobmedzeny
mesacny poplatok : 450 SK s dph
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ne 19. Feb, 2006, 22:46

Ja mam AXALNET (metsky provider), 1Mbps - 490sk
taha zhruba 150-300 Kbps, zalezi od poctu ludi co su online (agregacia 1:8), a pada zhrba 1-2 za tyzden chvilkove vypadky...

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » Ne 19. Feb, 2006, 22:47

Ja mam st dls 1024/256 to obmedzene 10gb ale ja to mam neobmedzene je to neake cez neaku firmu tutok ......cena 450sk mesiac agregacia max 1:2 takze mam skoro stale celu linku pre seba dobre nie???? :8O:

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 19. Feb, 2006, 22:54

no, wifi a neobmedzene,, hehehe,, :) chcem vidiet, ked potiahnes 100G mesacne ako sa bude provider tvarit.. ja tahammesacne cca 30GB, a aj to uz sa krotim, kedze hdd plne uz.. a za 2 roky ziaden problem..

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ne 19. Feb, 2006, 23:11

384/192 720Sk tusim mesacne s dph, aj s verejnou IP, wifi
obcas nejake vypadky male, ked sa zhuli router na streche, tak aj dva dni off :)
inak neobmedzene, mesacne dam mozno 20GB, z toho polovicu ma mozno brat so svojim poondenym MMORPG co stale hra :)
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa c0cCyX » Ne 19. Feb, 2006, 23:13

robour napísal: Toto je uz fakt bomba :bravo
c0cCyX napísal:Mikrovlnne pripojenie pomocou lan ethernetovej siete
provider : NETLAB plus, spol. s r. o.
pripojenie : 1,6Mb/s
pristup : neobmedzeny
pocet prenesenych dat : neobmedzeny
mesacny poplatok : 450 SK s dph
thx mal som stastie pred tym som frcal na dial-upe :roll:
rychlost je pekne stala , vypadky ziadne , taham od 150 - 200 Kb/s
agregacia ziadna aspon o nej neviem
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » Ne 19. Feb, 2006, 23:36

-TAMY- napísal:no, wifi a neobmedzene,, hehehe,, :) chcem vidiet, ked potiahnes 100G mesacne ako sa bude provider tvarit.. ja tahammesacne cca 30GB, a aj to uz sa krotim, kedze hdd plne uz.. a za 2 roky ziaden problem..
no vies taham dost aj giga za den a nic provider nic nemoze inak ja to nemam wifi je to cez lan kabel provider byva vo vedlajsom baraku ::DD

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"