Výpadok u T-mobile?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Ide vám volať z/do T-Mobile?

Áno, všetko v pohode
7
41%
Zakaždým ma to zruší
10
59%
 
Celkom hlasov: 17

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Gudas » Ut 30. Aug, 2011, 11:28

Ide vám volať na/z T-Mobile? Teraz (11:25) som skúšal a ruší ma, to isté aj pár iným ľuďom.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 3007
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ut 30. Aug, 2011, 11:34

Akurát som na fb dával status o tom a čo nevidím, máme ten istý problém :)
#povinnakarantenaforever
#igornahrad
#sitojederave

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2085
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Eddward » Ut 30. Aug, 2011, 11:35

Predchvilou som prave chcel volat z Orangu do T-mobile, vytaca a nic sa nedeje. Zrusi sa.

EDIT RP: potvrdzujem problem v Kosiciach.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
janci11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1078
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa janci11 » Ut 30. Aug, 2011, 11:35

ja zatial fungujem v pohode :)
CPU: AMD Ryzen R5 3600 CPU Cooler: SilentiumPC Fortis 3 MB: Asus Strix X370-F Gaming RAM: Corsair VENGEANCE® RGB 2x8GB @ 3800MHz CL16 GPU: Asus Strix GTX1070 8GB SSD: Adata XPG SX8200Pro NVMe 512GB + Crucial MX500 1TB+500GB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: NZXT S340 Elite White

Užívateľov profilový obrázok
Jamhal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 83
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
Bydlisko: Žilina/KNM(to je tam kdesi na kysučach)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Jamhal » Ut 30. Aug, 2011, 11:42

u nas cela domacnost vypadla.... 4 telefony na t-mobile nefunkcne a zvysok (orange ,o2,funfon) funguje

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 30. Aug, 2011, 11:43

mne ide volat aj Z aj na T-mobile :)

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa KocuR » Ut 30. Aug, 2011, 11:58

z T-Debile na T-Debile to neide, z funfónu na T-Debile to zvoní.
Spoiler: ukázať
i7 4770k+HE-02/Z87 Plus/4x4GB DDR3/RX5700XT Strix/250GB EVO840/1TB QVO/Define R4+4xA14/P-660/Essence STX/U2718Q/K70Mk.2 LP/G500s
Onkyo A9010/custom JPA100SE amp, custom speakers (SPH165KEP+DT350NF), AR5BT
Onkyo TX-RZ740, custom speakers (Dayton ND105/ND91+Peerless NE25VTS-04/Dayton ND25FA), custom sub (Dayton UM10 + Monacor SAM500D)
Synology DS418 + 4x4TB Red, Mikrotik hAP AC, 1Gb Antik

Užívateľov profilový obrázok
barbarossa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 595
Dátum registrácie: So 27. Dec, 2008, 23:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa barbarossa » Ut 30. Aug, 2011, 12:15

problem maju predplatene karty t-mobile, na oprave sa pracuje :)
CPU: AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz@3.36Ghz, chladenie: coolermaster hyper 212 + 14cm fan, RAM: 3*2GB Kingston Hyperx 1600Mhz@1680Mhz, MB: MSI 760GM-E51,GPU: MSI HD5850 GDDR5 1GB, HDD: WD 750GB SATA2, WD 1500GB SATA2,CASE: NZXT apollo black, PSU: AC 550W Fusion.
LCD: LG flatron L204WS

Užívateľov profilový obrázok
Lucifer199
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 159
Dátum registrácie: Ne 25. Júl, 2010, 19:06
Bydlisko: RS

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Lucifer199 » Ut 30. Aug, 2011, 13:46

Cize vsetky Fix a Easy neidu... pausalove idu. Teraz sa zacne velke stahovanie narodov do O2 :)

Edit: 15:02 hod. uz mi funguje vsetko.
Naposledy upravil/-a Lucifer199 v Ut 30. Aug, 2011, 15:02, upravené celkom 1 krát.
PC: CPU: Intel Core i5 10600K + CoolerMaster Seidon 120M MB: ASRock Z490 Phantom Gaming 4 RAM: G.SKILL 32GB DDR4 3200 MHz VGA: Gainward GTX 1080 Phoenix "GS" SSD: WD Black SN750 + Crucial MX500 250GB HDD1: Seagate 4+2TB HDD2: WD-10EALS 1TB PSU: Seasonic S12II-620W Monitor: AOC Q2778VQE Mouse: Logitech MX518 Keyboard: ROCCAT Suora FX, Audio: ASUS Xonar Phoebus Speaker: CREATIVE Inspire T6160

RETRO PC: CPU: Intel Pentium 4 511 MB: Asus P5S800-VM RAM: 1GB DDR VGA: ATI Radeon 9600 256MB HDD: Seagate 40GB CD-ROM: Lite-On LTN486 Audio: Sound Blaster Live! 4.1 PSU: Micase 400W

Notebook:
ASUS X61SL-6X204C Phone: Xiaomi Redmi Note 5

vagino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Ut 02. Nov, 2010, 12:45
Bydlisko: Bánovce nad Bebravou

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa vagino » Ut 30. Aug, 2011, 14:22

Ano tento problem ma aj brat som myslel ze je nieco z telefonom tak som prepalil firmware a to iste a 112 funguje volat?

Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Bydlisko: Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Dzambor » Ut 30. Aug, 2011, 14:57

tri pausaly Tmobile a jeden kredit...nejde ani jeden...
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4617
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa shajek » Ut 30. Aug, 2011, 15:57

Fix nejde, ani 3 kredity ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4617
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa shajek » Ut 30. Aug, 2011, 17:39

UZ VSETKO IDE
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Shines
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: St 04. Máj, 2011, 18:52
Bydlisko: Trnava

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa Shines » Ut 30. Aug, 2011, 20:20

KocuR napísal:z T-Debile na T-Debile to neide, z funfónu na T-Debile to zvoní.
:D :cool: síce mne funguje ale teším sa ked mi skonci pausal lebo su to zlodeji

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Výpadok u T-mobile?

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 04. Sep, 2011, 09:05

tak pojdes k inym zlodejom :D
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"