pockat ci nie ?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 24. Dec, 2005, 10:59

nie mam ten mestsky net... uz zvysili aj rychlost na 1Mb/s cize taha nejakych 150 Kb/s :o

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 24. Dec, 2005, 12:39

Kedy konecne niekto dostane rozum a pride aj do Trencina. :(
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 24. Dec, 2005, 13:16

tento nas provider sa uz rozrazsta ako huby po dazdi, myslim ze uz je v partizanskom, takze mozno sa odvazi aj na trencin,neviem....
apropo ved tam mate dsl nie ???
a predpokladam ze pride aj Chello....

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 24. Dec, 2005, 16:51

DSL tu sice mame, ale nie tam, kde byvam ja :E Uz som tolko staznosti napisal, ze uz ma to nebavi ... :E A chello je lan v BA a ZA ... Bodaj by si mal pravdu, ze sa bude ten provider rozrastat. Konecne by som mal lepsi net ako EDGE. A este aj teraz zdvihli cenu. :x 799,- bez dane im nebudem platit za take pripojenie. :nono:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ne 25. Dec, 2005, 00:50

neostava ti nic ine len cakat a byt trpezlivy...

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Ne 25. Dec, 2005, 01:43

chlapci, mne sa zije - si viete predstavit, co je to prechod z Dial na DSL flrt 512 ??
proste dokonale - mam ho asi 3 tyzdne a doma som uz asi 10GB stiahol (a to chodim podstivo do skoly, kde mame 100mbps internet na 40 PC :lol:)
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 25. Dec, 2005, 12:03

MBG napísal:neostava ti nic ine len cakat a byt trpezlivy...
No ja viem ... :( Ale co mam teda robit, ked som taky odrezany? Len cakat? To mozem cakat este aj pol roka ... :cry: Hlavne, ze kable na DSL mame v zemi uz asi 3 roky. Len ja nie som v "lukrativnej casti Trencina", tak preto tu este nie ja zapojene DSL ... To je sila, ze?
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » So 28. Jan, 2006, 13:54

Myslite ze DSL pojde s cenou dole? Ja mam teraz rodinny a platim 398Sk bez dane, a nasi nechcu platit 800 za dsl, myslite ze mam cakat alebo je dobra mikrovlnka 398kb, za 400Sk, 1GB
Dik

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 28. Jan, 2006, 14:52

pri dsl neplatis len za program (ST, Slovanet, Nextra), ale platis aj Slovak Telecom-u za to ze pouzivas ich kable :!: a to len preto, lebo na Slovensku maju monopol....ale pokial viem tak zato dostali pokutu takze tie poplatky za "kable" by mali zrusit, alebo aspon znizit...ak to znizia tak cena pojde radikalne dole...ale mas poslednu moznost pockat pokial k tebe pride wimax, a dat si ten...

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » So 28. Jan, 2006, 18:56

TAkze cakat. Tak fajn. Ved ani ten rodinny nieje az taky zly.
A mate niekto skusenosti s dsl flat 512/128 cez nextru s agregaciu 1:30 myslim ze tam je. Lebo ak pojde cena dole asi ten si dam lebo ten wimax pochybujem ze pride do trstenej tak skoro.

Užívateľov profilový obrázok
ellinor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Trnava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ellinor » So 28. Jan, 2006, 19:01

ja mam tu nextru flat a slape ok... ak mas nejaku otazku, staci napisat... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
_Bergo_
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 239
Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Bergo_ » So 28. Jan, 2006, 21:25

Ja byvam v Michalovciach a mam 256Kb od firmy MINET a platim 400Sk mesacne ,uz pol roka slubuju ze zrychlia net na 512 ,ale to skoro asi nebude....

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » Pi 17. Feb, 2006, 23:01

Prisla nam faktura za telefon a dole je napisane ze sa meni tarifa za ST DSL od 1.3., je tam napisane ze 15 dni pred sa dozvieme na stranke ale je 17.2. a nenasiel som nic. Neviete nieco o tom?

Užívateľov profilový obrázok
Lubitel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 39
Dátum registrácie: Ut 29. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Lubitel » St 22. Feb, 2006, 15:43

V topolcanoch nie je este DSL?

to je najlepsia volba ak mas moznost vytvorit mensiu siet. ja som na sieti s 10 ludmi, od nextri mame 1,5Mbs. stahovanie takych 200 kilo. mozme byt online vsetci a nikto nema problem. vyde to 200sk mesacne. koaxial nam tu planta uz 8 rokov. net mame 2 roky

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » St 22. Feb, 2006, 17:22

www.dsl.sk napísal:S ucinnostou od 1. marca budu zvysene download rychlosti DSL liniek o 512 Kb/s, v pripade najpomalsej ST DSL doma bude zvysena aj rychlost uploadu o 128 Kb/s.
http://www.dsl.sk/article.php?article=1423&title=
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"