pockat ci nie ?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

pockat ci nie ?

Príspevok od užívateľa MBG » So 03. Dec, 2005, 18:03

caute hosi. mam maly problem. chcel by som si konecne po 100 rokoch zadovazit neobmedzeny internet. bohuzial v nasom meste (topolcany) je len jeden lokalny provider. ten ponuka neobmedzeny internet 256 Kbps s agregaciou pre 8 uzivatelov a cena za pripojenie je od 1000sk az po 4000sk a mesacne 500sk. po meste sa siria reci vraj ma rychlost stupnut az 1 Mbps ale neviem co je na tom pravdy. preto vas prosim o radu ci si mam dat tento net, alebo pockat ved na buduci rok pride ten wi-fi net, a navyse do topolcian sa vraj chysta aj satro...
vopred dik :wink:

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » So 03. Dec, 2005, 19:32

ak ti to silou-mocou nechyba, tak pockaj. aspon uvidis ci je konkurencia lepsia alebo nie. aj ked toto nezinie vobec zle
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ut 06. Dec, 2005, 16:40

no ved prave ze mne to uz chyba. je pravda ze vobec to neznie zle ale teraz mozem stihnut vianocne akcie na cenu pripojenia a navyse tie nove ponuky nemusia byt take dobre... a pre mna je velke plus ze vsetky compy su zosietovane a kopa kamosou ma prave tento net a haluzit po sieti moze byt tiez zaujimave :D :D :D

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ut 06. Dec, 2005, 16:44

No nie je to najhorsie...ak nestahujes 24hodin denne tak by som do too isiel na tvojom mieste...ale ak vela stahujes neber to! Jedine ak by vazne dali aspon ten 1Mb/s... :wink:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ut 06. Dec, 2005, 16:53

povedz ako mam stahovat s dial - up ??? ja stahovat ani potom nejak vela nebudem.. max. nejake mp3 ci obrazky alebo zdroj. kody a pod. tak do toho asi pojdem..

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ut 06. Dec, 2005, 17:11

JJ ked len tie MP3 a tak, tak chod v klude do toho...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 09. Dec, 2005, 21:48

tak dik

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 09. Dec, 2005, 21:49

To nic...nato sme tu :wink:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » So 10. Dec, 2005, 02:29

ale davaj pozor, mozno niekedy neskor prepadnes velkemu stahovaniu ako som prepadol ja a pocitac mi ide skoro 20 hodin denne. este ze som davnejsie bral volbu od ST 1024/512 FLAT

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 11. Dec, 2005, 03:23

Ak by som sa mohol spytat aky ma prist wifi net?? :?
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » St 14. Dec, 2005, 12:47

neviem ako sa to presne vola winet alebo tak nejak... bol o tom clanok v PC revue a aj na tomto fore sa o tom diskutovalo... ma to prist do nitry a doash je priblizne 30 km tak do topolcian to asy dosiahne...

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » St 14. Dec, 2005, 16:11

a nema to byt nahodou wiMAX?? lebo specifikaciou by sedel....
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 15. Dec, 2005, 13:58

hej hej je to wiMax ja som presne nevdel ako sa vola. je to wiMax. mam pockat nan ??

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Št 15. Dec, 2005, 20:38

Podla mna pockaj...neunahli sa zbytocne, budes si potom trieskat hlavu o stenu
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Pi 16. Dec, 2005, 02:39

no ale aj cena bude zaujimava...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"