po vymene kotucov

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Ktore z tych dvoch ?

12 lucove
10
91%
4 lucove
1
9%
 
Celkom hlasov: 11

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 31. Máj, 2009, 22:54

Zdar chlapi
narychlo potrebujem poradit ci nahodou niekto nevie

odobral som brzdove kotuce
po tyzdni nasadim naspet startnem a svieti TCS-protipreklz a ABS
vyberal som iba cely box nic som neodpajal
zabudol som na nieco resp reset baterky treba?
doteraz to samozrejme slo,hadam som nic neodlomil resp nieco....
vie niekto poradit?

auto je V6 mondeo mk2 r2000

dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
scpeter1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1742
Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava,Lincianska

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa scpeter1 » Po 01. Jún, 2009, 19:16

zostala ti min hrubka kotuca?Neklesom si pod min.hodnotu hrubky kotuca?
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa lezgy » Ut 02. Jún, 2009, 00:17

myslim ze nie
kotuce maju nabehnute cca 10 000km
kotuc bruseny nebol iba samotna plocha kde dosadza
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa jararak » Ut 02. Jún, 2009, 06:55

neviem ako mondeo ale u bmw ma kazde koleso pocitadlo impulzov, ked jeden pokazis tak ti nejde ani abs ani protipreklz, cize si pravdepodobne pokazil jedno cidlo, skus to rozobrat a cidla precistit, aspon u bmw to pomaha.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ut 02. Jún, 2009, 11:38

Urcite si jedno cidlo tukol alebo tak, tieto cidla su veeelmi krehke a fakt ako uz bolo pisane staci jedno odtoto a ECU to vyhodnoti ako chybu.

Precistenie moze pomoc ale davaj pozor aby si sa nedostal este hlbsie do :shit:

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa lezgy » St 03. Jún, 2009, 17:30

jaky to odrb
tak som sa na to vykaskal idem ho prevetrat ze vyzeniem pavuky
rozbehnem cez 20km/h a blikat prestalo
zvlastna haluska ten stroj
som myslel ze ho mam zmaknute ale toto som este nepocul zeby niekto musel spravit aby prestalo blikat

v kazdom pripade diki moc
mozte lock
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Re: po vymene kotucov

Príspevok od užívateľa Zuzu » St 03. Jún, 2009, 17:33

Ten system sa musel otestovat, je to normalne. Ty si na tom neskusal jazdit ked ti to blikalo?
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Update hlasovanie

Príspevok od užívateľa lezgy » Št 04. Jún, 2009, 20:05

iba dole dvorom rozbeh...predsa len bola uz noc takze som nechcel riskovat ze ak nahodou nieco, i ked som si bol isty ze brzdy ako take su ok, ...nahodou by sa nieco stalo tma a k tomu nedela....
teraz uz samozrejme vediet budem
ale nech nezakladam nove vlakno pls, help s vyberom

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... a4dd2fb3b8

poradte ktore
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"