Ing. studium v Cesku

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 22. Feb, 2009, 14:21

Zdravim,


chcel by som sa spytat, ci niekto z tohto fora neuvazuje nad Ing. studiom v Cesku, resp. zmenou skoly. Ja teraz chodim na TUKE ale uvazujem nad prechodom do ceska zrejme na VUT v Brne. Je tu niekto taky???

A dalsia vec pre tych ktori tam chodia, dake rady, postrehy o tej skole, myslite ze sa oplati tam ist na Ing. studium???
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2121
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa beardie » Ne 22. Feb, 2009, 15:45

podla veku by som povedal, ze este Bc. nemas...

VUT je dost narocne, 1. semester magisterskeho studia je brutalny, nie je tam jediny normalny predmet okrem pokrocilej grafiky, ktora bude buduci semester tiez humus, lebo uz nebudu pisomky z minulych rokov ale komplet nove otazky :)

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 22. Feb, 2009, 16:32

Tak ja som teraz v 3. rocniku... No a co sa toho tyka tak my mame tiez nie uplnu najlahsiu skolu, cize toto neberiem ako problem...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2121
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa beardie » Ne 22. Feb, 2009, 16:38

za skusku nic nedas, ale aby si potom nebol sklamany :)

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 22. Feb, 2009, 18:18

Myslis? A cim by som mal byt sklamany???
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2121
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Ing. studium v Cesku

Príspevok od užívateľa beardie » Ne 22. Feb, 2009, 21:52

mozno prilisnou pedanciou niektorych profesorov, mozno sposobom vypracovavania a narocnostou projektov

keby som si znova daval prihlasku na bakalara, viackrat by som si rozmyslel, ci je pre mna lepsie sa v skole skor flakat a ist na podnikatelku a bez problemov si ist po 5 rokoch pre titul ako sa mesiac pred skuskovym a pocas neho takmer vobec nezastavit na FITe

nehovorim ze je to zla skola, ale trochu som neodhadol narocnost, cakal som podobny pristup ako na gympli, cize nic nerobit a mat stale dobre znamky :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"