MIO C250

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

MIO C250

Príspevok od užívateľa bioworm » Ut 13. Máj, 2008, 18:48

zdravim
... xcem sa spytat ci sa da navigacny software v c250-ke ktory je tam povodne-MioMap 3 odstranit a dat tam iny napr. IGo
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ut 13. Máj, 2008, 18:54

jop, ja tam mam iGO...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Ut 13. Máj, 2008, 18:58

ok, a si s nim spokojny... totiz hladam dobru navigaciu do 6tisic s dph... nie je pre mna, preto sa pytam...
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ut 13. Máj, 2008, 18:59

az na to ze to neprehrava mp4 v pohodke..ale i tak je to maly displej na filmiky, no raz za cas by som to kukol...ale inak v pohodke navigacia...svoju ulohu plni paradne
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Ut 13. Máj, 2008, 19:03

no ten komu to pojde bude pouzivat len navigaciu, pochybujem ze mp3 alebo filmy by na to pozeral :lol:
... inak to igo sa tam instaluje normal... das kartu s instalackou, natiahne sa to a ide??? ... a potom ako odstranit miomap??
... sam mam a701 ale toto je asi ine, neviem...
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Ut 13. Máj, 2008, 19:49

neni problem. tu v nemecku som ich pokupoval a popredal hadam aj 20 kusov
staci ti stiahnut patchnuty miotransfer hack a vidis systemove subory
v adresary miomap/miomap
mas navigacny program. ten jednoducho odstranis a nahras si tam vlastny. obmedzenie 500MB internej pamate.
exe musi byt pomenovane MIOMAP.EXE, teda igo.exe premenujes na miomap.exe
daju sa s tou 250c aj ine paradicky spravit vid youtube
http://www.youtube.com/watch?v=zdYkXpEUR1g
toto som nerobil, lebo som uz nemal dovod. kupujem a predavam to kolegom a to su uz starsi pani a tie vychytavky im su na nic. jedine co do toho zakomponujem je prehravac videii a obrazkov.
skus trosku pogooglit a najdes kopec takychto virtual desktopov.
mam jeden kus na testovanie a este sa mi tam nepodarilo rozchodit oziexplorer (skoda) nechal som si ho ako tachometer na bicykel. ten oziexplorer by bol do hory ako stvoreny. no hold necham to na niekoho ineho nech sa stym pohra a dokaze ten oziexplorer rozchodit
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Ut 13. Máj, 2008, 20:09

ok dik... velmi toto pomohlo :) transfer hack uz mam stiahnuty aj igo6... velmi mi to pomohlo
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570

Užívateľov profilový obrázok
memphis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi 02. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa memphis » Pi 16. Máj, 2008, 22:28

Zdravim pani. Aky je rozdiel medzi mio map a IGO? V com je lepsi IGO? A este ak mate nejake ulozene linky na navody ako tam napratat prehravac videii a podobne vecicky tak hodte linky pls.

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa bioworm » Ne 18. Máj, 2008, 17:35

v podstate ziadny... mapy idu do oboch tie iste... len sa mi tak zda ze igo ma hlas v sk a mio map iby v cz
BioPC
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q SE Plus CPU: Intel Core2Quad Q9550@+ AC Freezer 7 Pro RAM: A-DATA Vitesta 4x1GB 800MHz VGA: Gigabyte ATI R685OC 1GB HDD: Western Digital 500+640 16MB SATA2 PSU: Fortron BSII 500W Screen: LG Flatron W2753V 27" Sound: Logitech x530 + Logitech H600 Keyboard: Saitek Eclipse II Mouse: Logitech Cordless Click! Plus + RAZER Pro Solution Pro Pad Case: Thermaltake Xaser VI VG4000BWS
Laptop: Lenovo IdeaPad Y570

Užívateľov profilový obrázok
Danix64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 820
Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves, Košice

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa Danix64 » Ne 18. Máj, 2008, 18:07

Prave dnes sa mi tento pristroj dostal do ruk :-) Celkom sa mi to páči.
Neviete, ako sa to dá modifikovať? Aby to prehrávalo aj videá, obrázky,... :OO:

Mio C250 unlocked :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=c4GGT1zRLAQ


Mio C250 Hack to iPhone
http://www.youtube.com/watch?v=zdYkXpEUR1g


Mio Digiwalker C250 personalized
http://www.youtube.com/watch?v=XOrgugYtNMY


:pls:
Juchúú yahoo našiel som návod ako unlocknúť to GPS-ko. Len neviem dobre anglicky :cry:. Neprerobil by to niekto prosim stručne do slovenčiny?

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ut 20. Máj, 2008, 23:08

tu je CZ unlocker aj s navodom http://www.tomasii.cdc.cz/
a tu su nejake dalsie veci http://www.volny.cz/sstopar/mio.htm
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
memphis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi 02. Sep, 2005, 20:00

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa memphis » Pi 30. Máj, 2008, 10:04

Zdravim pani, nepodarilo sa nikomu na tejto masinke rozbehat oziexplorer alebo nejaku podobnu aplikaciu co by podporovala turisticke mapy?

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa Patko19 » Pi 30. Máj, 2008, 19:19

memphis napísal:Zdravim pani, nepodarilo sa nikomu na tejto masinke rozbehat oziexplorer alebo nejaku podobnu aplikaciu co by podporovala turisticke mapy?
ak to nahodou rozbehas tak daj vediet tiez by som rad s tym behal po hore
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
memphis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi 02. Sep, 2005, 20:00

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa memphis » So 31. Máj, 2008, 19:49

Takze dnes poobede sa mi podarilo toto
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Funguje mi to priamo z karty na ktorej mam aplikaciu oziexploreru, cize ked zapnem MIO c250 tak len vlozim kartu, potvrdim a nastartuje sa mi ten ozi. Dal som tam SVK turisticke mapy v mierke 1:50000 tie co behaju po nete. Mam aj tie stare vojenske z roku pana ale tie som este neskusal. Ak by ste mali este niekto novsie mapy slovenska tak napiste pls.
Vyssie uvedenu upravu vma niekde hodim len si napiste kde, neviem ci tu totiz mozem davat linky na rapida a pod, pripadne si povedze kam vam to mam upnut na aky server. A potom potrebujem este odozvu ci to bude chodit aj vam ostatnym. BTW mam to zatim cele na 2GB SD karte a zabera ten ozi cca do 1,1GB aj s komplet tymi mapami... Tak zatial...

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: MIO C250

Príspevok od užívateľa Patko19 » So 31. Máj, 2008, 23:10

no skus ist na mapy.zoznam.sk a tam si pofotit co potrebujes a potom skalibrovat. ja sa na to chystam ale nechce sa mi velmo :)
alebo mozes aj google mapy postahovat. ale ten zoznam bude asi lepsi
ObrázokObrázokObrázok
napriklad toto som stiahol na ukazku. su to 3 png ktore su po sebe v poradi. staci len nejaky skript ktory osaje databazu a potom nejakeho machra ktory to pospaja do jednej velkej mapy. teda ak chces taketo nieco. nejake turisticke mam aj ja napr mala fatra a aj ostatne sa niekde najdu. su to skenovane a nakalibrovane. dokonca pozeram ze aj vojenske mapy mam.
vsetko mi je jedno

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"