Vas nazor na chip tuning...

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Vas nazor na chip tuning...

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Ne 09. Mar, 2008, 12:01

Zdravim,
rozmyslam nad tymto..cital som si forum a velmi sa mi to pozdava...
http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=13&lng=cze

aktualne to bude tak za rok aj nieco...
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11279
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 09. Mar, 2008, 12:03

chip tuning nie, radsej plne programovatelnu riadiacu jednotku a vykos si programujes za jazdy :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Ne 09. Mar, 2008, 12:13

Ja nad tymto tiez rozmyslam, mam Polo 44 kW a po tej uprave by mal stupnut vykon o 6 koni. Niekdo vravi ze je to zbytocne, niekto ze u tak maleho auta je to citit. Ale asi to skusim.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Ne 09. Mar, 2008, 12:26

ono neide len o tych 6konov....ale ze bude zaberat od spodku...v mojom pripade by mala od 1500otacok....a tam kde predym uz nevladala...po chipe by mala zvladnut :) ...pozri si ten link..
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Ne 09. Mar, 2008, 12:27

Broslowski napísal:chip tuning nie, radsej plne programovatelnu riadiacu jednotku a vykos si programujes za jazdy :wink:
daj link lebo neviem o com je rec :wink:
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Ne 09. Mar, 2008, 14:06

Ja viem, ten vykon som dal iba informativne. Dufam ze pojde dole trochu aj spotreba, tym ze to nebudem musiet tak vytacat.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
Smoake
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 350
Dátum registrácie: Ne 22. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Smoake » Ne 09. Mar, 2008, 14:09

mam suseda ktory uz dva krat chipol jedno auto(skoda octavia najnovsia full vybava),.. zatial drzi, ale myslim ze na svojom aute by to nerobil(auto je firemne a kazde 2 roky ma nove)
PC: MB:ASUS P5K-E/WIFI AP CPU:Intel Core 2 Duo E6750 @3,66GHz( AC Freezer 7 PRO) RAM:2x1GB A-DATA Vitesta Extreme Edition @ 915MhzHDD: WD 6400AAKS 640GB GPU: ASUS EAH4870 1GB GDDR3PSU: Enermax Liberty 500W MOUSE: Razer Copperhead tempest blue 2000DPI KEYBOARD Razer Lycosa GAMEPAD: Razer eXact Mat SOUND: Logitech G51 LCD: 23" Samsung T23A350 CASE: NZXT NEMESIS ELITE BLACK ...Tuned by me
NB: ASUS N53SV

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Ne 09. Mar, 2008, 14:31

Ja tiez silne uvazujem ze otca do toho dokopem.
Je to preprogramovanie map v riadiacej jednotke.Zvysi sa ti tocivy moment aj vykon a pri rozumnych rychlostiach sa znizi spotreba.Nevyhoda je mensia zivotnost motora(ale nie o vela) co sa kazdym vykonovym zasahom do motara zmensuje.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11279
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 09. Mar, 2008, 14:41

link nemam cital som o tom. Ide o tom ze si vymenis riadiacu jednotku za riadiacu jednotku od nejakej firmy a pomocou ich softu a notebooku mozes za behu menit casovanie vstreku paliva , davkovanie paliva, bohatost zmesi , obmedzenia si odstranis , proste da s atam nastavit secko cez notebook :wink:

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Ne 09. Mar, 2008, 15:36

Broslowski napísal:link nemam cital som o tom. Ide o tom ze si vymenis riadiacu jednotku za riadiacu jednotku od nejakej firmy a pomocou ich softu a notebooku mozes za behu menit casovanie vstreku paliva , davkovanie paliva, bohatost zmesi , obmedzenia si odstranis , proste da s atam nastavit secko cez notebook :wink:
Ale to uz je ale finance o dost narocnejsie.
A naco davat na 60k fabiu take nieco, ked taka radiaca jednotka stoji cez 50K(kvalitna,: nieco ako F&F :lol:).To nedava zmysel,to ma hlavne vyuzitie na hardcore upravy akych je na svk ako safranu.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11279
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 09. Mar, 2008, 17:14

vacsie objemi, sportove sanie, turbo, kompresor , je toho vela :wink:
Chip tuning radsej nie

Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 787
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Nikrolino » Ne 09. Mar, 2008, 17:35

mno fabia ma bude stat 80...a cip 5-10...
...nove sanie a nevim co by ma stalo urcite moc:D
...tak nejake ine napady co s tym auto vykonat nemate? :)
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7544
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 09. Mar, 2008, 17:50

Hlavne ho nenaburaj :lol:
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11279
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 09. Mar, 2008, 18:28

na sanie staci sportovy filter tak do 2000sk a potrubie to spravis z hocicoho este treba dat pozor na umiestnenie a mas 8 koni istych :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"