K prehraniu suboru je nutny upgrade zabezpeceni. POMOC!!!!!

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
radopali
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 214
Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

K prehraniu suboru je nutny upgrade zabezpeceni. POMOC!!!!!

Príspevok od užívateľa radopali » Ut 27. Feb, 2007, 21:04

Mam zopar videi s koncovkou wmv a keD ich chcem prehrat tak Windows Media Player v.10.00.00.382,mi vypise toto:
K prehraniu Tohoto suboru je nutny upgrade zabezpeceni, atD.
Da sa toto video nejako prehrat ?
Ten komp nemam pripojeny na net, potrebujem novsiu verziu prehravaca ?
Intel Q6600 @3,0GHz,GB GA-EP45-UD3LR,RAM 2x2GB DDR2-A-Data EXTREME,Nvidia Gigabyte GTX 560 OC 1GB,Samsung SyncMaster 205BW,SSD Intel® X25- M 80GB 34nm + Samsung 500GB HD502HI,pasívny Fortron ATX Zen 400W

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2254
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » Ut 27. Feb, 2007, 21:31

skusal si prehravat v nejakom "normalnom" prehravaci? napr BSPlayer?

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7616
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: K prehraniu suboru je nutny upgrade zabezpeceni. POMOC!!

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 27. Feb, 2007, 23:35

radopali napísal: Ten komp nemam pripojeny na net, potrebujem novsiu verziu prehravaca ?
Pravdepodobne potrebujes licenciu, ktoru si prehravac automaticky stiahne z netu (je mozne ze aj za poplatok)

Užívateľov profilový obrázok
Comby
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 446
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Kramáre
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Comby » St 28. Feb, 2007, 16:06

Sladka DRM, citaj Digital Restrict Management.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » St 28. Feb, 2007, 16:19

staci pridat do /win/sys/ subor wmv s nejakou priponou (nepametam si teraz presne) doma zistim, a uz to pojde, mne to tiez vzdy robim
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
radopali
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 214
Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radopali » Ut 06. Mar, 2007, 01:03

jararak napísal:staci pridat do /win/sys/ subor wmv s nejakou priponou (nepametam si teraz presne) doma zistim, a uz to pojde, mne to tiez vzdy robim
Uz vies ? :wink:
Intel Q6600 @3,0GHz,GB GA-EP45-UD3LR,RAM 2x2GB DDR2-A-Data EXTREME,Nvidia Gigabyte GTX 560 OC 1GB,Samsung SyncMaster 205BW,SSD Intel® X25- M 80GB 34nm + Samsung 500GB HD502HI,pasívny Fortron ATX Zen 400W

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"