CS , Home party, kedy, kde, ako...

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2176
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » So 17. Feb, 2007, 14:29

S4ne napísal:dnes nas klan odohral prve TG 3on 3 ktore sme vyhrali tesnym rozdielom
my za CT 02:12
my za T 12:0

tymto chcem podakovat yohan-ovi a crossfire-ovi :clap:
CrossFire .... hh to som ja 8) , a dik ze ste ma vytiahli hrat cs hned ako som sa zobudil, dost som lameril, ale mohlo to byt aj horsie.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

martinek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 264
Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Ružomberok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martinek » So 17. Feb, 2007, 14:41

no co hlavne ze sme zdravy... :D moje nervy pri hre boli neskutocneee plieskal som vsetkym cim sa len dalo :E
...dobre bolo

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11650
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 17. Feb, 2007, 15:08

Josifek napísal:Mozno trochu OT, ale potreboval by som nejaky obrazok, alebo logo s pretaktovanim co by som mohol pouzit do moviecka. Ak niekto nieco ma, alebo by vedel vytvorit, budem rad. Najlepsie ak rozmer 800*600 alebo 1024*768.
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=18880
djkakadu napísal: V pravom dolnom rohu bude logo pretaktovanie.sk. Odkaz na logo v plnej kvalite.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 17. Feb, 2007, 15:21

JJ diki, presne toto som potreboval :o

EDIT: Takze k videu: Mam problem co sa tyka fragov. Neviem najst vsetky cool fragy, kedze nemienim pozerat celu mapu za kazdeho jedneho. Takze ak date dobry frag, tak si HLTV pustite cez SK player(kto nema, nech napise na ICQ) a potom nahrajte svoj frag cez fraps, a poslite mi ho cez ICQ a ja ho dam do moviecka. Chcem zaistit aby tam boli vsetky good fragy. :wink:

TU je taky slabsi odvar toho ako by to malo vyzerat

http://www.youtube.com/watch?v=2G_m9Mrfqik

Užívateľov profilový obrázok
S4ne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa S4ne » So 17. Feb, 2007, 20:26

Josifek nejak mi to video nejde :8O:

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 17. Feb, 2007, 20:31

Hej, teraz vidim :E :x Sakra ten youtube dakedy ide dakedy ne :x Ak chces napis na ICQ.


EDIT: Potrebujem surne jeden adresar z cs. Chodte do adresara s CS potom cstrike/resources a tam je adresar UI. Ten mi niekto poslite PLZ. Je to surne, EDIToval som CS koli moviecku a potrebujem original subor, lebo sa nemozem napojit na mapu, hned v prvom okne nemam ikonku OK, cize sa to neda. Diki moc vopred

EDIT2: Tak uz nic, uz to zariadila moja polovicka, co tiez hra CS :D :lol:

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » So 17. Feb, 2007, 21:51

Caute chalani, len kvoli Vam (!) som si stiahol CS 1.6 Nonsteam, ale neviem sa napojit na ten Beardieho server...
Spustim CS, dam Favoristes - New Server dam IP, a ono mi nic nenajde :cry:
PLZ help

Užívateľov profilový obrázok
MaYo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 149
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Malá ida (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MaYo » So 17. Feb, 2007, 22:04

barco napísal:Caute chalani, len kvoli Vam (!) som si stiahol CS 1.6 Nonsteam, ale neviem sa napojit na ten Beardieho server...
Spustim CS, dam Favoristes - New Server dam IP, a ono mi nic nenajde :cry:
PLZ help
no tak to sme uz dvaja co mame takyto problem :( :cry:
MB Epox 8KDA3I V3.x|CPU AMD Sempron64 2500+ 1400MHz@2100MHz (300x7) 1.4V| RAM Kingston 1024MB 400MHz |HDD Hitachi Deskstar P7K500 320GB P-ATA| VGA Point of view GeForce 6600GT 128MB + Zalman VF700-Cu| OPT. DVD-RW NEC 4570a; CD-ROM LG 52x| Display LG Flatron W2242T-PF| PSU Fortron FSP350-60THN-P 350W| Printer HP PSC 1410| Key and Mouse Logitech MK300|Repro Logitech X540

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 17. Feb, 2007, 22:18

neviem ako vy, ale ja to robim, ze do konzoly napisem :

connect IP ; password pretaktovanie

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » So 17. Feb, 2007, 22:19

To nebude tym, mam pocit, ze je spadnuty server, keDze ani mne ho nenajde.

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2254
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » So 17. Feb, 2007, 22:21

kedze sme tam boli o osmej traja tak som to vypol,nemalo to v takom pocte zmysel
ak chcete,tak ho pustim o desiatej ked dokukam road trip :red:

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3757
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 17. Feb, 2007, 22:23

no prisiel by som vas kuknut dnes... aj ked som uz CS asi dobry rok nehral ;)

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » So 17. Feb, 2007, 22:24

Jj, ma down server, skusal som to aj cez konzolu... :cry:

EDIT - lol...
Okej, pusti o 10h :D

Užívateľov profilový obrázok
MaYo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 149
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Malá ida (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MaYo » So 17. Feb, 2007, 22:26

takze zapnes o desiatej..ja by som zahral.. :wink:
MB Epox 8KDA3I V3.x|CPU AMD Sempron64 2500+ 1400MHz@2100MHz (300x7) 1.4V| RAM Kingston 1024MB 400MHz |HDD Hitachi Deskstar P7K500 320GB P-ATA| VGA Point of view GeForce 6600GT 128MB + Zalman VF700-Cu| OPT. DVD-RW NEC 4570a; CD-ROM LG 52x| Display LG Flatron W2242T-PF| PSU Fortron FSP350-60THN-P 350W| Printer HP PSC 1410| Key and Mouse Logitech MK300|Repro Logitech X540

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2254
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » So 17. Feb, 2007, 22:27

2 josifek: ked ides cez konzolu tak musis napisat
password pretaktovanie
connect IP

a nie naopak :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"