SETI@home / BOINC / UD

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Ut 08. Nov, 2005, 21:00

vyskusal som ten upraveny klient na SETI a doma mi to robi zhruba za 1 hodinu a predtym skoro 4 hodiny, nejake cudne nie ?
v praci mam AthlonXP 2700+ a ten klesol z 3 hodin na 2, ale myslim ze viac kreditov z toho nebude, lebo do kreditov sa pocita aj cas za aky vypocita vzorku :?
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Ut 08. Nov, 2005, 21:41

Mne to tiez skratilo cas potrebny na vypocet SETI, ale na vypocet Einsteina to neskratilo vobec...

BTW: nebudes mat sice viac kreditov za jeden work-unit, ale mozes mat viac kreditov za dva work-unity dokoncene v rovnakom case... :wink:
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Ut 08. Nov, 2005, 23:29

Da sa niako nastavit kolko % CPU si ma brat UD :?
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
jozefr
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice (Terasa)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jozefr » St 09. Nov, 2005, 12:12

bupiman napísal:vyskusal som ten upraveny klient na SETI a doma mi to robi zhruba za 1 hodinu a predtym skoro 4 hodiny, nejake cudne nie ?
v praci mam AthlonXP 2700+ a ten klesol z 3 hodin na 2, ale myslim ze viac kreditov z toho nebude, lebo do kreditov sa pocita aj cas za aky vypocita vzorku :?
na P4 je zisk lepsi ako na AMD procesoroch pretoze maju naviac SSE2 a niektore aj SSE3 oproti Athlon XP. Mne sa to tiez tak upravilo ako pises.
a ku kreditom neviem ci si sledoval ako sa prideluju ale ja som si to pozrel a je to takto. Kazda WU je odoslana 4 uzivatelom pricom az po odoslani vysledku od minimalne 3uzivatelov je prideleny kredit. A to systemom tak ze sa vybera stredna hodnota z tych ktore uzivatelia pozadovali. Napriklad ty spravis jednotku velmi rychlo a pozadujes 15creditov ale dalsi dvaja ju spravia pomalsie( nemaju optimalizovanych klientov ) a pozaduju 20creditov a dalsi 25creditov. Vysledna pridelena hodonota creditu bude 20 kazdemu.

Takze pokial neprekroci pouzivanie optimalizovanych klientov 33% hranicu tak hodnotenie pomocou kreditov by nemalo byt velmi ovplyvnene...

ad. neviem ako tebe ale mne osobne o kredity velmi nejde ale rozhodne chcem cim viac jednotiek vypocitat :D
PC:
(Case: Enermax Fulmo Advanced, MSI 990FXA GAMING bios v1.4, AMD FX-8320E [@4,4GHz 1.42V], NOCTUA NH-D14, Kingston 1866MHz HyperX Fury Blue 2x8GB, Corsair TX650W, MSI R9 380 GAMING 4G, SSD Kingston HyperX 3K 120GB, 2x Seagate Pipeline HD 2TB, 1.5TB Samsung, LG BD-R/RE Blu-ray BH10LS30.
Digifoto:
CANON EOS 650D 17-85mm IS USM, EF 70-300mm IS USM, stativ: Velbon Sherpa 435, Pretec 32GB SDHC UHS-1 433x

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4546
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 09. Nov, 2005, 12:13

LoPiO napísal:Da sa niako nastavit kolko % CPU si ma brat UD :?
...presne toto aj mna by zaujimalo.

Užívateľov profilový obrázok
jozefr
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice (Terasa)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jozefr » St 09. Nov, 2005, 12:18

velijura napísal:Mne to tiez skratilo cas potrebny na vypocet SETI, ale na vypocet Einsteina to neskratilo vobec...

BTW: nebudes mat sice viac kreditov za jeden work-unit, ale mozes mat viac kreditov za dva work-unity dokoncene v rovnakom case... :wink:
no na EINSTEINA to nefunguje to je EXE subor len pre seti ... skus hladat optimalizovaneho klienta pre EINSTENIA niekde inde mozno je tiez :D
PC:
(Case: Enermax Fulmo Advanced, MSI 990FXA GAMING bios v1.4, AMD FX-8320E [@4,4GHz 1.42V], NOCTUA NH-D14, Kingston 1866MHz HyperX Fury Blue 2x8GB, Corsair TX650W, MSI R9 380 GAMING 4G, SSD Kingston HyperX 3K 120GB, 2x Seagate Pipeline HD 2TB, 1.5TB Samsung, LG BD-R/RE Blu-ray BH10LS30.
Digifoto:
CANON EOS 650D 17-85mm IS USM, EF 70-300mm IS USM, stativ: Velbon Sherpa 435, Pretec 32GB SDHC UHS-1 433x

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » St 09. Nov, 2005, 13:27

sm_oOx^ napísal:
LoPiO napísal:Da sa niako nastavit kolko % CPU si ma brat UD :?
...presne toto aj mna by zaujimalo.
kedysi som hladal aj ja nieco co by mi 100% CPU znizilo, to este ked som mal stary CPU, bohuzial k *@home projektom existuju alternativny klienti, ktory to pomocou plug-inov vedia, ale na UD som nic nenasiel, celkovo UD klient ma velmi slabe konfiguracne moznosti, [ironic]hlavne je ze vie nadherne vizualizovat rossetu nie?[/ironic]
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » St 09. Nov, 2005, 18:08

LoPiO napísal:Da sa niako nastavit kolko % CPU si ma brat UD :?
Ja by som zase potreboval nieco co dokaze vyuzit HT technology - nikdy nemam viac ako 55 % CPU usage. Ale ma to vyhodu, aj keby som dal na proces UD najvyssiu prioritu, mozem pokojne robit co chcem.

Hyper-threading rulezzzzzzzz :lol:
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » St 09. Nov, 2005, 21:44

LittleMan napísal: Ja by som zase potreboval nieco co dokaze vyuzit HT technology - nikdy nemam viac ako 55 % CPU usage. Ale ma to vyhodu, aj keby som dal na proces UD najvyssiu prioritu, mozem pokojne robit co chcem.
Hyper-threading rulezzzzzzzz :lol:
ja som to skusal, musis nastavit na seti account preferences ze chces pouzivat 2 procesory a pekne to funguje, akurat ze HT nie je ako DualCore, cize tie vypocty sa potom natiahnu. ale s tymi upravenymi klientmi som to neskusal.
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
jozefr
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice (Terasa)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jozefr » Št 10. Nov, 2005, 17:31

na tej stranke co som pisal su aj vysledky ake s tym dosiahli iny ludia ked bezalo SETI na HT a oboch CPU naraz :wink:
PC:
(Case: Enermax Fulmo Advanced, MSI 990FXA GAMING bios v1.4, AMD FX-8320E [@4,4GHz 1.42V], NOCTUA NH-D14, Kingston 1866MHz HyperX Fury Blue 2x8GB, Corsair TX650W, MSI R9 380 GAMING 4G, SSD Kingston HyperX 3K 120GB, 2x Seagate Pipeline HD 2TB, 1.5TB Samsung, LG BD-R/RE Blu-ray BH10LS30.
Digifoto:
CANON EOS 650D 17-85mm IS USM, EF 70-300mm IS USM, stativ: Velbon Sherpa 435, Pretec 32GB SDHC UHS-1 433x

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Po 21. Nov, 2005, 18:00

Uz 2 dni sa nemozem pripojit na UD server ani otvorit stranku grid.org
nevie niekto co sa deje ???
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 407
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Po 21. Nov, 2005, 19:01

Mne tiez ale uz to facha!
AMD Ryzen 3700X + Kraken X62 MB: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM: Corsair 2x16GB 3200Mhz VGA: ASUS ROG STRIX 2080Ti SSD: Samsung 970PRO 512GB ZDROJ: Zalman Platinum 1000W CASE: PHANTEKS Enthoo Evolve čierna

AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
SISTO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Horná Ždáňa@Trenčín TNUAD :)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SISTO » Pi 25. Nov, 2005, 21:19

Uz sa neviem dockat konca kraja. To aj vy dostavate taketo casi :?
Obrázok
CPU Q6600 CPU Cooling Thermalright Ultra-120 Extreme + Noctua NF-P12-900rpm MB ASUS P5N32-E SLI PLUS VGA ASUS 8800GT VGA COOLING S1+NF-P12-900rpm RAM Kingston HyperX KHX6400D2LLK2/2GN HDD WD 320GB MAXTOR 320GB POWER Seasonic S12 II SS-500GB

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Pi 25. Nov, 2005, 21:41

2 all
http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=2482566

2 SISTO
ja pocitam iba LIGANDFIT a to netrva viac ako 10 hodin nikdy. Dovod - moj sopluziak mal rakovinu, ale aj to ze rosettu mi vzdy stiahlo 1 MB a vyratalo to za 6 hodin, a Ligandfit taha 300 kB a trva 10 hod. Mam iba modem a teda menej je viac
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 25. Nov, 2005, 21:50

fu, neviem ci do toho ist, ono ked mi pojde 3,6 Prskot stale na full load 16hod denne , tak nechcem vidiet ten ucet za elektrinu
Me like Pentium

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"