Vas prvy pocitac, spomeniete si este ?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Št 04. Nov, 2004, 00:08

intel 286 16mhz, ramka myslim 2MB,karta graficka trident tvga8900B,monochrome monitor, 40MB HDD....Zakladka aj s CPU(intergrovane) na policke,grafika v skrinke, hdd tiez, bedna neviem kde a monitor v skrini.Potom to bola AMD 386DX tusim 44Mhz,8MB ram a ptom K6-2 450@550 3dfx velocity100(voodo3),64MB ram, 8,4GB HDD vtom case som zacal citat pretaktovanie.sk
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
andrev
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Novaky,Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa andrev » Št 04. Nov, 2004, 19:35

moja prva masinka bola Tiez Atari 800!
Ten nadherny zvuk nahravania hier!! :-)
A ked som nechtiac drgol!!
Juuuuj to bolo. :D :D :D :) :)
Asus P4P800 Deluxe,Intel P4 3400 Prescot,Ram PQI 2x 512 Mhz 400 Mhz,MSI FX 5900,1x160 GB Sata ,1x80 GB Maxtor,1x 60 GB WD,Skrinka KME CX766+400WZdroj,19"MAG CRT,DVD-RW Toshiba 5272...

Užívateľov profilový obrázok
MjS
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: St 20. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: LM,KE
Kontaktovať užívateľa:

hm

Príspevok od užívateľa MjS » Pi 05. Nov, 2004, 00:26

ja som zacinal na amd 75MHz,permedia2 4MB, 8MB SDRAM,monitor noname made in taiwan a dokonca aj cdrom to malo :wink:
CPU:Athlon XP(TB b0) 1529@1725 AC copper silent 2M
MB:ECS K7S5A 133@150MHz
GPU:Manli Geforce4 MX440 64MB 128bit 270/333@335/455(pasiv 1800+ box)
RAM:Vdata 512MB RAM 333MHz CL2,5
HDD:Maxtor 80GB 8MB cache 7200rpm

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 05. Nov, 2004, 15:39

He, ja som mal "masinu": 80286 bez math. coprocesoru a isla na 8÷12MHz, mala 1MB RAM a 45MB disk rozdeleny na 8MB a 37MB. VGA Hercules 128kB (prepinatelny CGA = 4farby 320×200, Hercules = 2farby 720×348)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Pi 05. Nov, 2004, 16:09

...didaktik kompakt!

Užívateľov profilový obrázok
MATIUS
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 71
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa MATIUS » Pi 05. Nov, 2004, 20:31

486 DX 4 100 MHz, 4 MB RAM. To boli casy :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Lopo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 92
Dátum registrácie: Ne 18. Aug, 2002, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Lopo » So 06. Nov, 2004, 15:42

ja osobne som zacinal na Didaktik Alfa v pionierskom dome (niektori uz ani nevedeia co to bolo ;))
ale moj vlastny komp bol niekolko rokov neskor AMD Am5x86-P75/133 (486dx5/133), 4MB RAM, TVGA9000 0,5MB, 40MB HDD
bez cdrom a mysi
neskor k tomu pribudlo 4 mb ram, neskor dalsich 8, medzi tym mys, cdrom, 400mb disk, 2mb S3 Virge PCI grafa, dalej HDD IBM 15GB a SB AWE 32, napalka Teac CD-W516EB
okrem prveho 40MB disku je to vsetko doteraz funkcne aj ked rozobrate na kusy a niektore veci pouzivam teraz v ronych inych masinach
pretaktene to bolo z 133 na 160 MHz ale v SC2000 to robilo male haluze :evil:
Tron: Asus Z170-A, i7-6700K, Corsair Vengeance LPX 32GB (Kit 4x8GB) 2400MHz DDR4 CL14 DIMM 1.2V, Vega64+FuryX, 2xLG 32UD99, Samsung 970EVO 500GB + WD Blue 4TB, LG BH16NS55, Creative X-Fi Fatal1ty Pro, Nanoxia Deep Silence 5 rev.B, SuperFlower Leadex 80+ Platinum 850W, Logitech G19 + G9x, Creative A520
Belldandy: GB GA-990FXA-UD3 rev1.2, FX-6100, G.Skill ARES F3-1866C10D-16GAB (2x2x8GB), 2xRX480+1080Ti, LG GGW-H20L, Chieftec Matrix BigTower, SuperFlower GoldenKing 80+platinum 550W
Ebi: HP 8560w LY528EA, i7-2670QM 2.2GHz, 16GB DDR3-10600, nV Q2000 2GB, 15,6" fHD, Patriot Burst 960GB SSD

Užívateľov profilový obrázok
Mino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Trenèín

Príspevok od užívateľa Mino » Pi 12. Nov, 2004, 01:36

Moj prvy "stroj" bol C64, nedal som nanho dopustit, musim si niekde zohnat emulator, niektore hry mali taku vynikajucu hratelnost a atmosferu, ze by schovali do vrecka aj niektore dnesne hry, aj keD su po grafickej stranke vyborne, ale chyba im ta povestna iskra, ktora by ma zapalila. Potom som mal 486/DX4 100Mhz a este Athlon XP 1500+ atD.
Athlon XP 2600+ Mobile 220*10/1.47V, Abit AN7, 2*512MB Kingston HyperX 2,3,2,11/na 440MHz 2.7V v duale, Club3D 6600GT 580/1160, DVD RW Sony DW-D 22A, DVD MSI D16, WD Caviar 80GB, Leadtek Winfast 2000XP Expert, Speeze Vulture Spin, Midi Ans, zdroj FRONTIER MPA 88x 400W LOW NOISE, LiteOn 1786 FNST 1024*768/100Hz.

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » So 20. Nov, 2004, 23:43

PMD-85 + TV + kazetak

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 21. Nov, 2004, 00:04

v skole som zacinal na PMD neskor 286-ka nepamatam aky a moj prvy pc bol cirix 200mhz, 3gb hdd, 16 mb ram, s3 virge
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
GiGoLLo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Št 18. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa GiGoLLo » Ne 21. Nov, 2004, 13:31

prvy pocitac vobec: Sinclair ZX Spectrum 48kB, v roku 1986.

prve pc, v roku 1996: !!!AMD!!! 286 16MHz. to ze je to AMD som objavil az po rokoch, ked som upratoval stare haraburdy :lol: este ho mozno niekde mam.

Užívateľov profilový obrázok
streethawk2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Št 25. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa streethawk2 » Št 25. Nov, 2004, 13:29

Moje prve delo bolo:::::))))))))))

IBM 286,10Mhz
640kB pamate RAM
1MB grafika vstavana IBM
40MB HDD IBM
3,5FDD vstavana IBM
Monitor IBM 14"
Klavesnica IBM

Odisiel(alebo presnejsie prestal ist) asi pred 2 rokmi!!!!!!!!§
Dovtedy uplna pohoda!!!! :lol: :lol: :lol:

Ohadujem zdroj!

Potom som mal 386, 66MHz
S3 Trio 8MB
16MB pamate
120MB HDD

Dalej............

AMD 486,100MHz
S3 Trio 8MB
64MB pamate
540MB HDD

Dalej.............

Cyrix x86 233Mhz
192MB pamate
on board VGA 8MB SIS 6326
540MB HDD+840MB HDD

Dalej...............

Celeron 800Mhz
VGA GF2MX400 32MB
256MB pamate
15GB HDD


Dalej................

AMD Athlon XP1700+
512MB Pamate DDR266Mhz
VGA GF4Ti4200,64MB MSI
60GB + 15GB HDD


Ateraz viz. PODPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
MB MSI K8N Neo FSR,AMD Athlon64 3000+,1GB DDR 400Mhz GooDRAM,VGA Nvidia GeForce 6800GT-Leadtek WinFast A400GT TDH 256MB DDR3,modem Microcom Inporte voice,Microsoft Intelimouse 2.0 optical,gamepad Microsoft Sidewinder,klavesnica Genius multimedial,HDD Maxtor 60GB + WD 20GB,DVDRW Liteon 851S ,DVD Pioneer105S,Monitor AOC 7K+,Case Alaska 350W + 3pridavne vetraky,Win XP professional SK SP2,

3Dmarks (00,01,03,05,).....(19672b,20542,11838,5018)marks 03 a 05 OC VGA
http://graphics.tomshardware.com/graphi ... index.html ----- that´s my card... lol

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Št 25. Nov, 2004, 14:07

2streethawk: ty tusim vzdy, na konci postu dostanes najaky krc tusim :D :D :D

Užívateľov profilový obrázok
streethawk2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Št 25. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa streethawk2 » Pi 26. Nov, 2004, 09:49

mike napísal:2streethawk: ty tusim vzdy, na konci postu dostanes najaky krc tusim :D :D :D

Ja som aspon nie taky zaryty rypak ,kasli na to a pripajaj sa do diskusie rozumnymi prispevkami!!!! :wink:


Ak mas nieco na mna mozes kludne pisat ale myslim ze ti o nic konkretne nejde!!!ALEBO?! :twisted:
MB MSI K8N Neo FSR,AMD Athlon64 3000+,1GB DDR 400Mhz GooDRAM,VGA Nvidia GeForce 6800GT-Leadtek WinFast A400GT TDH 256MB DDR3,modem Microcom Inporte voice,Microsoft Intelimouse 2.0 optical,gamepad Microsoft Sidewinder,klavesnica Genius multimedial,HDD Maxtor 60GB + WD 20GB,DVDRW Liteon 851S ,DVD Pioneer105S,Monitor AOC 7K+,Case Alaska 350W + 3pridavne vetraky,Win XP professional SK SP2,

3Dmarks (00,01,03,05,).....(19672b,20542,11838,5018)marks 03 a 05 OC VGA
http://graphics.tomshardware.com/graphi ... index.html ----- that´s my card... lol

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Pi 26. Nov, 2004, 10:16

...calm down!!! uplne v pohodicke... :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"