HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Po 21. Aug, 2006, 10:48

...takze zakladam tento thread, tzv. sien "slavy", tzn. ze sem mozte postovat akekolvek "slavne", "vtipne" alebo "stupidne" thready, posty, ktore sa objavia na nasom webe :-)

...akykolvek naznak flame bude hned likvidovany.

...kedze pojde casto o srandu na cudzi ucet, co niektori jedinci tazko znasaju, mame tu hlasovanie, kde mozu svoj nazor prejavit. ak by bola vacsina uzivatelov proti, "sien slavy" ukoncime.

...a opat: akykolvek naznak flame bude hned likvidovany.


Edit By CrakeN : Hlasovanie je myslim zbytocne ... :wink:
Naposledy upravil/-a sm_oOx^ v Ut 22. Aug, 2006, 15:40, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Ut 22. Aug, 2006, 15:40

...takze hlasovanie prebieha pozitivne. premazal som prispevky mimo temu. takze uz len "k veci". :lol:

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 22. Aug, 2006, 15:54

Iba vytah z dredu :

uzivatel nEph06 mal vybratu zostavu, kde bolo pentium 965XE. Na otazku, preco nezoberie Core 2 Duo odpovedal :
nEph06 napísal:Preco Core Duo 2 ved henten je o 15 000sk drahsi tak je aj lepsi ne?

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 700
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » Ut 22. Aug, 2006, 22:05

Som za, kto nevie co je flame klik, lebo ja som to nevedel
:D
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 30. Aug, 2006, 14:05

...ako port77 zhodnotil kvalitu mysi a4tech!
port77 napísal:podla mna sa ta mys do pol roka rozpadne na prach..
:lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » St 30. Aug, 2006, 14:35


Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » St 30. Aug, 2006, 19:38

Dobra rada vsetkym :D

KLIK


Edit by CrakeN : Dal som ti odkaz presne na prispevok ... docielis tym, ze kliknes na tu malu ikonku listu pri datume pridania prispevku ... :wink:

Edit by ME: Thx ;)
Naposledy upravil/-a LoPiO v Ne 03. Sep, 2006, 12:43, upravené celkom 1 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » So 02. Sep, 2006, 23:06

RASTO22 napísal:my sme sa prestahovali z detvy do bruselu (v belgicku kto nevie). ja sem idem na skolu, nejaka stredna, asi gymnazium. po francuzsky sa tam uci, a ja neviem aky k*k*t po francuzsky...
toto nema chybu.... asi gymnazium... chudak skonci SOU ani nebude vediet :)
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Po 04. Sep, 2006, 22:19

toto ma dostalo... fakt nemozem :lol:
RASTO22 napísal:grafika je to nVidia GeForce 6200 (vyrobcu presneho neviem, ale ak napisete nejakych a ked to uvidim tak si spomeniem)
alebo este
RASTO22 napísal:ja by som mal zaujem. ale byvam v zahranici. v bruseli konkretne. ak by si tam mal cestu tak by som potom povedal aj cenu.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ut 05. Sep, 2006, 15:19

Shoty napísal: 1Gb ram je min. a CPU min 2Gb,to je moj nazor :)
niet co dodat...

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 05. Sep, 2006, 15:26

asi sa postim od smiechu ... :RLOL:

genialny dred : http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=13038


Ospravedlnenie ALL : mozno som neodhadol situaciu, ospravedlnujem sa aj za moju chybu, najme AjsTi-mu ... moj post bol zmazany, pretoze som si uvedomil moju chybu ...

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » Po 11. Sep, 2006, 18:25

Jeden uzivatel v Bazari na otazku, ci je karta, ktoru ponuka, 64 alebo 128-bit:
...mam pocit ze 64 bitova co je trochu skoda kuknem to v Biose a dam ti veditet....
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » St 13. Sep, 2006, 17:03

DFI infinity ultra-II M2 a zdroj ENERMAX Liberty 400W, AMD Athlon X2 dual core 3800+, RAM Corsair twinx 2x512 675 Mhz, seagate 250 GB 7200rpm SATA II a Asus GeForce 7600GT ultra silent, jeden 12 cm fan

uzivatel sa stazuje, ze mu nejde zapnut pocitac...

ODPOVED: (uzivatel Josifek)
1. Zdroj nemusi stacit (logicke)

LOL

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » Po 18. Sep, 2006, 16:24

len tak kuknite na jeden nevynne vyzerajuci post :D
pepee napísal:
nod napísal:vecer este chcem hodit rec s bracho kolko chce dat do noveho stroja
urcite by som teraz isiel do intelu E6300, tu su nejake testy -> http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=3 a tu tiez-> http://www.ddworld.cz/procesory-a-pamet ... 00-36.html
tie cpu su uz aj pretaktovane, takze vidis maximalny vykon. E6300(5500kc) hravo poraza aj najvykonnejsie AMD za 25000kc

tu je stvorjadrova novinka od intelu -> http://www.ddworld.cz/aktuality/ctyrjad ... tovan.html
btw tema je ze chalan predava veci http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=13447

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 19. Sep, 2006, 18:02

nieco trosku s moderatorskeho prostredia ...
attilka napísal:zatial este pockam !
Mne to moc nesuri,ale asi to poslem zajtra !

BTW:Adresu uz mam cez ss
inak neviem co som robil zle,ze
EDIT by velijura: Precitaj si pravidla...
EDIT BIkermotyl : cize predavas? Bo mas v nazve I:, co je len informovanie o cene
EDIT by SurrendeR: no tak som upravil na I/P: a je po probleme
pani moderatori sa vyburili ... :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"