Od koho satelit?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Sugyi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Št 24. Nov, 2011, 15:17

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa Sugyi » Po 18. Feb, 2019, 17:40

milanx777 ale telekom magio mas DSL alebo optiku (optika k domu nie je optika!)? Ked chces 3 telky tak by som do DSL-ka nesiel ale skor do satelitu. A 3x STB sa na 99% neda obist. No a ako som pisal, orange sport sa da predplatit cez NET. Ale sporty nemam zmapovane, s programovym rastrom ti neporadim moc. A tiez, osobne by som sa uz len z principu neobzeral len po tychto dvoch operatoroch.

milanx777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 160
Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Bydlisko: Partizánske

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa milanx777 » Po 18. Feb, 2019, 17:49

Sugui telekom tu ma optiku cize v takom pripade by mohli byt 3 telky? No hlavne aby mi to nespomalovalo aj net teda..

Skusim este teda pozriet aj tie satelity ale tam uz vobec neviem ako to funguje a ake su mesacne naklady pri satelite? ze ci treba tiez take set top boxy pokupovat pre 3 televizory.

milanx777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 160
Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Bydlisko: Partizánske

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa milanx777 » Po 18. Feb, 2019, 17:51

lebo od koho zoberiem programy tak zoberiem aj net uz rovno nech tam je zlava...

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1754
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa Matej.T » Po 18. Feb, 2019, 18:34

Prosím ťa nauč sa editovať príspevky a zbytočne to tu nespamuj. Modovia ťa určite upozornia...
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

tyler91
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ne 26. Dec, 2010, 11:45

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa tyler91 » Št 21. Feb, 2019, 10:58

Sugyi napísal:
Po 18. Feb, 2019, 16:23
https://zive.azet.sk/clanok/138241/tele ... to-na-jar/

ale inak, nejde ti pomalsie internet ked pozeras telku? To mi nie je jasne ako to tam funguje, ale pokial viem tak to spomaluje net.
dufam,ze to umoznia,neskutocne to obmedzuje

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4591
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa lezgy » Pi 22. Feb, 2019, 20:41

13e, optika, dajaky mestsky poskytovatel, cca 35 kanalov, ide tam akurat velke hovno rovnake ako ide na skylinku kde je 750 kanalov :))
tusim o2 ma teraz relativne dobru cenu 10e ale neviem ci len nie web...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa gammaray » So 23. Feb, 2019, 17:16

Ja som riešil IPTV v nákupnej poradni no nikto mi neodpovedal. Chcel som telku cez net iba (žiadny set top box), ale športové kanály a dokumentárne stanice aspoň čo s našiel to je taká bieda že až. Chcel som to tak že si kúpim poriadny monitor a telku výlučne cez net, plus rýchly net. No táto kombinácia vyzerá tak že na SK skapal pes.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 23. Feb, 2019, 20:17

lepsia.tv ?
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4721
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa stefan222 » So 23. Feb, 2019, 22:19

mas tu lepsiutv overenu?
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

milanx777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 160
Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Bydlisko: Partizánske

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa milanx777 » Ne 24. Feb, 2019, 11:03

Tak zatial co som pozeral co sa týka ponuky športove programy asi orange akurat neviem kolko budu pozadovat ked budem chciet prepojit 3 televizory...ci v takom pripade sa da cez optiku alebo radsej satelit nejaky riesit.

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa gammaray » Ut 26. Feb, 2019, 14:30

Pozeral som lepsiaTV a som aj pisal maila a cakam odpoved. Vyzera to zatial na najlepsiu ponuku na webe. Odkusat sa da za 0,1€ na mesiac so vsetkym. Ale tak ci tak mi to v dnesnej dobe pride ze v tomto je na trhu dnes stale velka diera a vsetci zaspali. Vysokorychlostne nonstop pripojenie tu mame uz dlho cize sirenie TV cez web vo vysokom rozliseni nemoze byt problem. LepsiaTV to ma "len HD" a potrebuje na to 3 Mb/s co sa isto da zvysit a aj kvalitnejsi obraz posielat nie?
Osobne mi na trhu chyba ozaj kvalitny obraz (ideal kvalitne Full HD) a siroka ponuka kanalov na vyber, zeby som si napr. povyberal ake kanaly chcem pozerat a kazdy jeden by bol naceneny istou sumou. Tu je trh fakt 100 rokov za opicami.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


milanx777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 160
Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Bydlisko: Partizánske

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa milanx777 » Ut 26. Feb, 2019, 14:58

Gammaray presne tak by som si to aj ja predstavoval že by si človek vybral programy ktoré chce, nie 3/4 programov o ničom čo ani človek niky nezapne, ozaj sme tu 100 rokov za opicami. Pozeral som tu lepsiu tv aj som s nimi písal ako to presne majú. Za tri televizory chcu cca 15e + za tie boxy cca 70e za jeden. Skoda ze nemaju viac športových možno by som nad nimi uvazoval. Kto ma len jeden tv tak to nie je asi zla ponuka ak nepotrebuje športové programy.

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa gammaray » St 27. Feb, 2019, 15:50

Tak som dostal odpovede:

1. Pisete ze legislativne nie je mozne mat ceske aj slovenske programy naraz. Je teda mozne ze spravim dve objednavky (dva rozne ucty) a objednam tak vsetko? Budem prepinat ucty a mozem sledovat aj ceske aj slovenske.
Na první otázku jste si odpověděl, já Vám mohu jedině říci, že z legislativních důvodů není možné mít na jednoho uživatele oba účty.

2. Aby som kompletne vyuzil vysielanie v najlepsej kvalite teda HD ale aj Full HD niektore stanice, staci mi na to vasa aplikacia pre Windows 10. Pytam sa preto lebo mate to napisane aj tak ze bez BOXu to nejde, a inde ze s aplikaciou to ide. Box nechcem, chcem najvyssiu kvalitu obrazu len cisto cez internet bez boxu.
2. Full HD nenabízíme. Naše HD kvalita je z důvodu přenosné kapacity: 1280 x 720v datovém toku 3 MB / s.

3. Ake dalsie stanice planujete do buducna pridat?
3. Neustále se snažíme rozšiřovat programovou nabídku tak, abyste za skvělou cenu měli maximum kvalitních televizních stanic. O nově přidaných stanicích informujeme v sekci Novinky a na Facebooku. Programovou nabídku upravujeme tak, abychom vyhověli co nejširšímu okruhu uživatelů a na základě množství žádostí o přidání konkrétních stanic od našich uživatelů. O nově přidaných stanicích informujeme na Fb a v Novinkách na našem webu.

4. Planujete zvysit datovy tok a tym spristupnit aj kvalitnejsie vysielanie napr. vo Full HD?
4.Kvalita HD vysilani se bude dvojnásobně navyšovat. Aktuálně je nabízená kvalita 720p v datovém toku kolem 3 MBits. Navyšování bude probíhat ve více vlnách. V konečném výsledku dojde ke zkvalitňování HD obrazu.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


milanx777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 160
Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Bydlisko: Partizánske

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa milanx777 » St 27. Feb, 2019, 22:21

hm to som si ani nevšimol že oni maju dve ponuky že aj pre čechov inu, to je teda škoda že sa neda dať aj tie české programy. Škoda toho full hd ze neponukaju. inak neviete niekto kde vlastne ponukaju full HD programy? lebo ked som narychlo pozrel orange tak tam maju napisane tiež len HD kvalitu. Bol som v tom že orange ma full HD programy.

macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20
Bydlisko: Žilina

Re: Od koho satelit?

Príspevok od užívateľa macejd » St 27. Feb, 2019, 22:53

ja dám ešte do pozornosti DSI Data: http://www.flexi.sk.
štandardne k TV je STB za ktorý treba platiť nájom. TV sa dá vyskladať podľa balíkov a dá sa sledovať aj cez app alebo webbrowser po prihlásení k účtu. Po pravde ja to nevyužívam (raz som to pustil), tak o kvalite a spoľahlivosti neviem povedať a neviem teda ani povedať, či ide objednať TV aj bez zariadenia.
čo sa týka FTTB, tak do bytu si fyzicky privedené 2 LAN káble, 1 pre NET a druhý pre IPTV.

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"