stiv napísal:Co take dokaze plot spravit? Akoze uz sa ti nebude susedka zdravit ked budes kazdu sobotu kosit?
idem drbnut od suseda kde som to kupil s 1,5m drevenym plotom beton aspon 2m, dovod, postavil som si tam koterec pre psa ktori tam je tak 1h tyzdenne ked niekto pride komu je pes neprijemny, aby som ho tam zavrel, je to spolocensky pes ktory so mnou niekolko krat spal aj v postely, ma svoje miesto kde chodi kadit a vcelku je to jedno z najinteligentnejsich plemien, on mi zajebal, ze mu to zhorsilo vyhlad na moj pozemok a ze mu tam bude smrdiet, tak uz tam ma aj parenisko plus ten plot pribudne, sorry, ale na velku dieru, velka zaplata.
HaDeS - zahorsky park, zahorsky sad, pomylil som si to, je to presne to co som myslel.
paranoid.asian napísal:m ...
dlhe bla bla
...
uplne ta chapem, ja som nejak vychytal 100% 2 roky dozadu, odvtedy to ide s tymi hypo dole vodou a napriek tomu, ze mam prakticky 2 zamestnania, manzelka tiez pracuje a nie za vsimne by sme to asi neukocirovali pri 90% nieto este 80%, kedze musis niekde byvat a popri najme toho vela neusetris.
na opacnu stranu co opisujes soplosov, je to na tebe ako ich vychovas, ja som nemal ani fb ani kino ked som rastol, cize bicykel, hora, opekacky, popripade vsetko zalezi akej "laske" ho zasvetis, nauc ho motorizmu, gamerstvu, niecomu a neostanu mu prachy na drogy

Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.