[skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

[skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Po 01. Aug, 2016, 16:07

Aktualna verzia skriptu 0.2, kde vsetky podstatne linky z Rychle menu su vybrane von pre rychlejsie navigovanie + pridane Moje temy

odkaz na skript: https://openuserjs.org/scripts/moped/pc ... QuickLinks

potrebne rozsirenie Tampermonkey: http://tampermonkey.net ..alebo obchod s rozsireniami pre dany prehliadac (Firefox,Chrome,Opera,Vivaldi,Safari)

tato tema je skor pre pripadne postrehy a hlasenie problemov

po nainstalovani skriptu sa horne menu zmeni na nieco taketo:
rychle_menu.png
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Naposledy upravil/-a lepermessiah v Pi 18. Aug, 2017, 16:41, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 09. Aug, 2016, 10:44

aktualizacia 0.3

- odobrate "Moje prispevky" kedze ich chlapci zapracovali do hornej listy, takze teraz nie su dvojmo
- oprava miznucej ikony rychleho menu, co sa moze stat ak je okno uzsie a nezmesti sa vsetko do riadku
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6978
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 09. Aug, 2016, 10:59

kokos, no este aby takuto kravinu som musel ja ako uzivatel riesit skriptami ci podobnymi haluzami. :(
naopak, treba riesit problem, nie nasledok - kto vobec dovolil aby to bolo takto blbo spravene? nafackovat developerovi toho phpbb
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 09. Aug, 2016, 13:37

tak, predpokladam, ze to "nas tim" dotiahne do dokonalosti, ak nie, tak ten skript bude pouzitelny stale .. ja pouzivam viacero skriptov na roznych strankach, takze pre mna je to skript hore dole, no chapem, ze niekomu moze prekazat instalovat si kvoli tomu rozsirenie a skript ..
tesne pred jeho vydanim som zverejnil skript co opravoval linky z najnovsich prispevkov, ktore smerovali este na domenu pred spojenim so zoznamom, no vydrzal len par dni :D (nevedel som, co sa chysta .. a ani neviem preco som ho zverejnil az nedavno, lebo ja som ho pouzival asi 2 roky - prave preto som tento zverejnil hned a upravujem podla potreby / reagujem na aktualny stav)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7136
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ut 09. Aug, 2016, 15:02

to musi byt potom blby pocit, ked nahodou musis pouzit nie svoj prehliadac :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6978
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 09. Aug, 2016, 15:46

Mi proste pride blbe platat taketo zakladne veci, ktore maju byt za tych XY rokov vyvoja phpbb davno poriesene maximalne ergonomicky, alebo plne nastavitelne dvoma klikmi niekde v nast. temy fora.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 09. Aug, 2016, 16:20

@LordKJ .. no este ze vsade nosim ten notebook so sebou :D

@shiro .. co ti mam na to povedat :) mna tie skripty nejako nezabiju, nebudem sa rozculovat ak nieco nefunguje ako chcem, upravim si to podla seba..

btw. vytvoril som dalsi do partie, zobrazovanie noviniek z pc.zoznam.sk vedla reklamy (pre tych s AD blockermi to funguje tiez) - ocakavam ale, ze tento tiez nebude mat dlhu zivotnost
novinky.PNG
aktualizacia 0.2 nacitava novinky len kazdych 5 minut (pri refreshi stranky, ziadne timery ci ajaxy necakajte)
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5829
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa Leon » So 10. Sep, 2016, 10:25

leper mohol by si upraviť skript aby zmazal z vrchu tie novinky z webu? :P Pozerám, že kolegovia už to nahodili defaultne a je to zbytočne zaberajúce miesto na fóre (aspoň pre mňa.)

edit : tak už pridali aj nové príspevky.... tiež by si asi z toho skriptu mohol zmazať, lebo sú tam duplicitne
.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ne 11. Sep, 2016, 03:03

aktualizacia 0.4

- odobrate "Nove prispevky" z rovnakeho dovodu ako "Moje prispevky"
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] "rozbalene" rychle menu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 28. Feb, 2017, 14:06

do ponuky pribudol RSS ticker, cize pc.sk novinky v jednom riadku, zobrazuju sa pod hlavnym menu, ako je vidiet na obrazku:
rss-ticker.PNG
zaroven povodny skript na zobrazovanie noviniek poskocil s verziou na 0.6 ale su to len fixy a fixy .. a je mozne, ze uz to ani fixovat nebudem, lebo ta googlacka reklama sa vkuse inak chova a nemam chut to riesit, prave preto som vytvoril ten ticker, ktory mozu vyuzit aj ti, co maju AdBlock a teda chcu setrit miesto
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skript] BBCode editor pre Rychlu odpoved (WysiBB)

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 18. Aug, 2017, 16:38

tak do zbierky pribudol dalsi skriptik, tentokrat BBCode editor pre Rychlu odpoved (teda to policko dole). Obsahuje asi vsetko potrebne, samotny editor samozrejme nie je moja robota, takze akekolvek chyby (a tie sa najdu) mi nehlaste, lebo ich aj tak ja neopravim :D

wysibb.PNG
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Naposledy upravil/-a lepermessiah v So 19. Aug, 2017, 17:47, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5829
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 18. Aug, 2017, 16:48

test

das sda
stred
google
.

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5829
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 18. Aug, 2017, 16:48

test
sadasa


Brutál :) samo to rovno prepisuje kódy na vizuál :) akurát keď si to potom editneš, tak niektoré koncové tagy kódov sú na novom riadku

Inak môžeš prosím Ťa do horného menu, kde je to rozbalovacie menu, pridať naspať k "nové príspevky" a "moje príspevky" aj "neprečítané príspevky" ?
.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1881
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 18. Aug, 2017, 17:02

ak mas verziu 0.4 tak by si mal mat vsetko ako je na obrazku v prvom prispevku, mne to ukazuje aj neprecitane
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5829
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 18. Aug, 2017, 17:07

aha už to mám. Myslel som, že rýchlu odpoveď si pridal do pôvodného skriptu a ono je to ako samostatný skript. Ja som týmto prepísal pôvodný :D už to funguje ;)
.

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"