Gaiwan zatial nepotrebujes. Ak ho chces, pokojne si ho kup. Da sa pit aj priamo z Gaiwanu. Salok si kup viac, az pripadne mozes aj niekoho ineho ponuknut

Sitko ku Gaiwanu nie je nutne, ale da sa pouzit. Dzbanik sa zide. Servirovaci stol nemam...mozno jedneho dna. Nie je to potrebne, to uz je len pre atmosferu a kedze este byvam na internate...
Ja prave naopak, moc nepijem zelene a biele caje a holdujem tym ostatnym, hlavne ciernemu a oolongu. No rad si dam salku lubovolneho chutneho caju. Mozno sa to teraz trochu zmeni ked budem mat Gaiwan, pretoze sa mi bude jednoduchsie robit caj naozaj len tak pre chut.
Konkretne caje mozem odporucit z aktualnej ponuky takto:
cierny golden fleece - toto si kup, nech sa deje cokolvek. Moj oblubeny caj.
cierny laoshan black - zaujimava chut, velmi prijemny, odporucam aspon vyskusat
zeleny laoshan green - chutovo podobny ciernemu, mozes skumat rozdiely
oolong spring tieguanyin - mam tu jesenny, je skvely
oolong big red robe - mne velmi sedel
puer silver buds yabao - chutovo velmi unikatna zalezitost (ostatne puery som este nemal, oba su objednane)
biely yunnan white jasmine - jediny co je teraz v ponuke, je to super caj. Jazmin ide k tomu dobre.
mimo aktualnej ponuky:
Big Leaf Sheng Pu'er 2006 Yang Ji Tian Yuan - fakt dobry puer, mozno uz ale v ponuke nikdy nebude
Zo zelenych si urcite este zober dragonwell. Teraz ho mam objednany a urcite to bude dobry caj. Tiez ako novy zakaznik mozes vyuzit akciu 5 cajov za $5, dostanes 5 vzoriek za 5 dolarov. Vyber cajov sa dost prekryva s mojimi odporucaniami, no stoji to za to aj kvoli dobrej cene.
Moja objednavka teraz obsahuje
tuto nadheru
https://verdanttea.com/teas/dark-partia ... aiwan-set/
50g Laoshan Black
25g Tongmu Reserve Jin Jun Mei
50g Golden Fleece
25g Shi Feng Dragonwell
50g Big Red Robe
25g Shui Xian
25g Qilan Light Roast
25g Qianjiazhai 2015 Sheng Cake
50g Qianjiazhai 2015 Sheng Brick