ach ta kuchyna :(

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Užívateľov profilový obrázok
tusom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 354
Dátum registrácie: Ut 26. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa tusom » St 06. Jan, 2016, 21:21

andrejsvk napísal:
tusom - ale robia aj keremicke? nie teflonove
tiez by ma zaujimalo
uf nie som si isty, o take panvice som sa blizsie nezaujimal, ale co som narychlo pozrel na stranke, maju tam nieco taketo :
http://www.debuyer.com/en/products/choc ... old-handle
podla popisu by to malo mat keramicky povrch (ale pozeram, ze nie je na indukciu)

skor som myslel de buyer carbone plus, resp. mineral B, ktore stoja cca 40e za 28cm, a pri beznom uzivani su prakticky nesmrtelne
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"

obcanx
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Pi 12. Jún, 2015, 22:02

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa obcanx » St 06. Jan, 2016, 23:07

no za 40eur a keby vydrzi viac ako 2 roky, tak to stoji za to :) len maju to na ten ich stranke?

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9195
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa Andre » Ne 24. Jan, 2016, 17:52

Kukal niekto Liebherr chladnicky a mraznicky od ktorej rady hore su kvalitne? bo maju riadne cenove rozpatie.
Pripadne napada niekoho este podobna znacka?
i7-4790K 4,5GHz 1,1V | Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 Gaming 3 | 2x8GB Corsair | ASUS GTX 1070 STRIX 2000/9000 + 2x Noctua P12 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red | Dell P2414H 80Hz
Audio-gd NFB-12 > Adam F5 + UMIK-1 REW / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads + Meier Crossfeed Foobar

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5626
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 01. Mar, 2016, 21:36

caute,
ak by sa niekomu chcelo pozriet na moj vyber a pridat nejaku kritiku, tak budem rad. hned napisem, ze na to nemam vela penazi a tak som sa snazil zobrat nejake zakladnejsie veci. chcel by som ale nejaku spatnu vazbu, ci nerobim nejaku sialenost :)

indukcia: https://www.andreashop.sk/electrolux-ehh-6340-fsk
rura: https://www.andreashop.sk/bosch-hbn-539-s5
umyvacka: https://www.andreashop.sk/electrolux-esl-4200-lo
chladnicka: https://www.andreashop.sk/electrolux-enn-2801-bow
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9195
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa Andre » Ut 01. Mar, 2016, 22:31

chladnicku Liebherr, od ktorych modelov su ale kvalitne ti neporadim
pri ostatnych veciach si myslim az tak nezalezi
i7-4790K 4,5GHz 1,1V | Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 Gaming 3 | 2x8GB Corsair | ASUS GTX 1070 STRIX 2000/9000 + 2x Noctua P12 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red | Dell P2414H 80Hz
Audio-gd NFB-12 > Adam F5 + UMIK-1 REW / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads + Meier Crossfeed Foobar

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5626
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 01. Mar, 2016, 23:05

nj, Liebherr mam v momentalnom bydlisku. lenze cena je dost vysoko :)
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6546
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa Papek » St 02. Mar, 2016, 00:44

k indukcii toľko, že mám takú istú len mám naviac časovač. super vec keď varím ryžu, vajíčka a pod. dobrou voľbou je že nemáš rámiky - ľahšia údržba. niektorí ma strašili, že sú tie okraje krehké, ale ja som už zopár krát o ňu tresol panvicou keď som obracal palacinky.

ostatné veci som vyberal štýlom že som si určil parametre, zabehnuté značky a zotriedil podľa ceny, keďže som naháňal každé euro a zatiaľ spokojnosť
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5626
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa killswitch » St 02. Mar, 2016, 10:50

tiez ma v podstate dost tlacia financie. neviem si vsak dobre zotriedit skatulku "zabehnute znacky". dali by ste tam aj veci ako mora, zanussi, whirpool a pod?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6546
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa Papek » St 02. Mar, 2016, 11:42

Nemal som nejaky presny zoznam, skor som sa orientoval na to, co je na nasom trhu zabehnute a nema povest lacnej a kazovej znacky. Osobne mi Mora nie je az tak sympaticka a pokial by bol rozdiel v cene oproti Whirlpool povedzme 20 €, tak radsej priplatim. Napr. ked si otvorim Alzu, tak mi znacky Philco, Concept alebo Candy nic nehovoria, tak som ich nevyberal. Na Beko som pocul dobre aj zle tak pol na pol, tiez som ho vyradil z vyberu.
Zrovna pracku mam Zanussi, zatial funguje, nehrka, huci znesitelne, pri pustenej telke ani neviem ze sa nieco perie. Akuarat odhad casu prania jej velmi nejde, poslednych 15 minut odpocitava kludne aj pol hodinu.
Chladnicku mam Whirlpool, pozeral som co najnizsiu hlucnost a potreboval som urcite rozmery a kovovy vzhlad. Nemal som nejake extra poziadavky na dalsie funkcie, vo vnutri je vetrak na cirkulaciu vzduchu. Kolega ma aj automaticke odmrazovanie a milion dalsich ficur, displej. Ja som z toho nejaku vedu nerobil, chladi a je relativne ticha. Akurat som nasiel jeden "bug", ze ked nastavim najnizsiu teplotu, tak kompresor piska. Kolegova Samsung to robi na kazdom stupni, udajne je to normalne. Ked sa to o 10 rokov pokazi, tak s kludnym svedomim kupim novu, lebo stala pod 300 €. Pokukoval so maj po Panasonicu, lebo ma nejaky speci kompresor, ktory bezi 24/7 a je nepocutelny. Lenze tie chladnicky stoja 1500 € aj cez brutalne zlavy cez B2B som sa nedostal pod 800 €. Takze Whirlpool...

Po roku tazko hodnotit, ci som si vybral dobre, ale zatial som spokojny. Digestor digestoruje, chladnicka chladi, doska vari (urcite zapoj na dve fazy). Rura tiez pecie, aj ked tam mam milion programov, tak pouzivam prakticky iba dva - s fukanim a bez.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5626
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa killswitch » St 02. Mar, 2016, 12:52

vyborne, presne takto som si predstavoval odpoved :) dakujem
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1869
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa mirjak » St 02. Mar, 2016, 20:24

moja polovicka si vybrala tuto indukciu, ale netusim podla coho... snad podla farby :D
este som ju neskusal, zatial nie je ani kuchyna http://varne-dosky.heureka.sk/bosch-pib-672f17e/

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9607
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa quicky » St 02. Mar, 2016, 21:23

drahe je dobre :D
King is back from VACation :D

maniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 593
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Bydlisko: Kittsee, Rakusko

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa maniak » St 02. Mar, 2016, 21:33

mirjak: pekna doska (vyzorovo), sam som vyberal par rokov dozadu nejaku Electroluxku, funguje uz vyse troch rokov, bez problemov. Vtedy som sa docital vsade, ze najviac sa odporuca dat si pozor, aby mala kazda zona vlastny ovladac a vlastny displej, aby clovek mal prehlad a vedel rychlo prestavit vykon.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6546
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa Papek » St 02. Mar, 2016, 23:37

a ideálne ak by bolo ovládanie mechanické a nie dotykové, ale taka indukcia sa hádam ani nerobí. v každom prípade by som vyberal iba dosku s ovládaním pre každú zónu zvlášť.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9607
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: ach ta kuchyna :(

Príspevok od užívateľa quicky » Št 03. Mar, 2016, 00:50

ja mam indukciu, hotpoint -ariston,5r zaruka, 4zony, kazda ma vlastne nastavenie teploty+boost... a musim povedat,ze jedna radost varit :) skutocne! ale cena bola cca 300 s dph:(
King is back from VACation :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Debata o všetkom"