Zdravim vseckych. Mam zaujem o instalaciu vodneho chladnia s ktorym nemam ziadne skusenosti. Po hardwarovom upgrade mojho pc povodom z roku 2007/2008 by som chcel zmenit sposob chladenia a to skor z dovodu hlucnosti. Takisto dovod je modding pc - chcem spravit plexi bocnice aby bolo do nej vydiet a dalsie vychytavky, cize vodne chladenie k tomu prispeje a dalej skladam 2 zostavu pc s ktorym takisto planujem pc case tunning ale uz komplexni kedze mam staru cca 10 rocnu skrinu a do nej by som posunul pravdepodobne moje starsie komponenty. Moja konfiguracia je :
Procesor :IntelCore Q8400
Doska : Asus P5B - stim ze ju zrejme vymenim za Gigabyte GA-G41M-COMBO mATX tichepc
GPU : MSI Gforce 460 GTX Hawk Talon Attack
Ram : Kingstone 4GB
Zdroj : momentalne LC 6550 GP 550- menim za COUGAR PowerX 550 -kupene tichepc
Chladenie : Noctua NH-U9B
Skrinka : Yesico http://www.yesico.de/en/products/openair/
Potrebujem poradit respektive prihodit nejaky navrh vodneho chladnia. Nakolko sa v nom moc nevyznam aspon by som chcel priesvitne nejake hadice , dalej moznost pouzitia tohto chladenia pre buduci mozni upgrade na najnovsie CPU respektive s nim spojene aj zakladne dosky . Suciastky preferujem skor priehladne aby bolo vydno vnutornosti blokov a tak. Cenu nemam vyticenu ale urcite ako sa vravi nie nejaky cinsky smejd ale solidnu alebo slusne kvalitnu zostavu ktora vydrzi ,

:D:D
ok tak s priestormi problem nebude , tak teda tu cenu navysme na tych cca 400 eciek
joj ale diky za ochotu. No jo pockaj tento tyzden bude este teplejsie mozno aj vam este zatopim.