OnePlus 3

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5864
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa hawkeye » Ne 22. Jan, 2017, 17:22

jj file system sa nezmeni...nejak sa mi do factory reset nechce
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1278
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa lepermessiah » Ne 22. Jan, 2017, 19:35

no jo, keby som vedel, ze ten sk****** android neuklada ani tolko co WP, tak by som tiez do toho resetu nesiel :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6003
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa LordKJ » Ne 22. Jan, 2017, 19:43

co si chcel ukladat?
[......]

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1278
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa lepermessiah » Ne 22. Jan, 2017, 20:09

no zeby nejake nastavenia aplikacii ? :D ved nic sa neulozilo, launcher resetnuty, SMS stratene, nastavenia aplikacii mozno 3 z tych 87 co tu mam si NIECO pamataju. Hitmana mozem hrat odznova, neviem naco sa to paruje s Google Play Games ..
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7274
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa loleqboleq » Ut 24. Jan, 2017, 23:46

V živote som nezažil, že by sa zálohovali hry...zálohuje sa ti postup len v on-line hrách (clash of clans, boombeach, simcity,...) a Cloud pozície v hrách, ktoré ich poskytujú (a ty uložíš hru do toho Cloud slotu). To isté by potom platilo pri aplikáciach
SMS sa rovnako vôbec nezálohujú, tie musíš manuálne.
Launcher musí podporovať takú funkciu - napríklad Nova Launcher, ktorý osobne používam má zálohovanie a dokonca zálohovanie na môj google drive.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD NFB-15, Mr.Speakers Alpha "Mighty Duster" Dogs, Denon D2000, Hifiman HE-350, AKG K712Pro

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1278
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa lepermessiah » So 11. Feb, 2017, 23:25

Tak už je vonku 4.0.3 a musím potvrdiť, že fotky za horšieho svetla sú menej zrnité, aj keď neviem čo malo byť so stabilitou foťáka, ostatné neviem posúdiť
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5864
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa hawkeye » Pi 17. Mar, 2017, 09:30

Novy update na OP3 vonku...Android 7.1.1
antuntu kleslo na 149k (-5tis bodov)

stale nic hrozne :)
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7274
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa loleqboleq » Pi 17. Mar, 2017, 09:52

Tak ak si nerobil spolu s ním aj factory reset, tak to nemusí byť vina novej verzie.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD NFB-15, Mr.Speakers Alpha "Mighty Duster" Dogs, Denon D2000, Hifiman HE-350, AKG K712Pro

HerdaPeter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 245
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Bydlisko: Hliník nad Hronom

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa HerdaPeter » Pi 17. Mar, 2017, 12:38

Hej antutu kleslo aj mne na 3T na nieco vyse 159k bodov, dufam ze bude lepsia vydrz baterie lebo na 4.0.3. som mal trochu mensi SOT ako na 4.0.2.

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5864
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa hawkeye » Pi 17. Mar, 2017, 15:30

No ale su tam nejake chyby...antuntu mi ostalo visiet v notifikacnej liste a neslo prec ani po restarte, widget 4x1 mi vzdy zobrazuje ako 4x2
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1278
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa lepermessiah » Ne 19. Mar, 2017, 23:35

no, to mam za to, ze nepockam na oficialne vypustenie aktualizacie :D dnes som chcel platit mobilom a ani netuklo, appka sa v pohode spustila, ale neslo zaplatit, som tak kusok ako blbec v obchode blokoval jedinu pokladnu :D .. no a akurat citam, ze Google pustil na Nexus 6 downgrade na 7.0 lebo 7.1.1 ma bug a nefunguje Android Pay. To asi bude blby bug, ked namiesto fixu robia downgrade :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
steel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 374
Dátum registrácie: Pi 16. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa steel » Po 27. Mar, 2017, 19:57

Ahojte,

Kupil som si 3T avsak, mam pocit, ze pocas hovoru je hlasitost hovoru prilis nizka. Uz som to vypeckoval na maximum ale ked som vonku a telefonujem tak nepocujem skoro nic...

Nemate s tym niekto problem? Neda sa to nejako fixnut? Mam tam Android 7.0 a Oxygen 4.0.3.

Diky.

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5864
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa hawkeye » Ut 28. Mar, 2017, 05:08

u mna bez problemov a snad jediny phone na ktorom nemam vonku problem ani ked fuka vietor
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1278
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa lepermessiah » Ut 28. Mar, 2017, 08:08

no veru tiez, ja mam hlasitost na asi 60% a len vynimocne si pridam na 80%. nie je uz pre 3T tiez OOS 4.1.0 ?

btw. moje Android Pay (VUB) sa nejako opravilo samo po asi 3 restartoch
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
steel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 374
Dátum registrácie: Pi 16. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: OnePlus 3

Príspevokod užívateľa steel » Ut 28. Mar, 2017, 08:24

Ak je na 3T OOS 4.1.0 tak ku mne este zatial nedorazil


Návrat na "Android"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný