D-Link DI 524

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...

D-Link DI 524

Poslaťod ATRIX9001 v Uto 21. Okt, 2008, 12:05

Caute. Nevie nahodou niekto pristupove meno a heslo do tohoto routra statil som instalacne cd :?
Obrázok užívateľa
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 19
Registrovaný: Pia 29. Feb, 2008, 14:00


Reklama

Re: D-Link DI 524

Poslaťod pEpinko v Uto 21. Okt, 2008, 14:38

Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie :) a default by to malo byt

meno: "admin"
heslo: "" (akoze prazdny retazec proste nic)
Obrázok užívateľa
pEpinko
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 857
Registrovaný: Pon 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: Nitra

Re: D-Link DI 524

Poslaťod ATRIX9001 v Uto 21. Okt, 2008, 15:02

pEpinko píše:Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie :) a default by to malo byt

meno: "admin"
heslo: "" (akoze prazdny retazec proste nic)

nemenil som ho len som ho odpojil a prepojil s inym modem a teraz treba ist do jeho menu a vypnut dhcp server aby nepriradoval ip. inak to heslo je nejake tajomstvo?? doteraz som mal router microcom tam je login admin a heslo epicrouter ale na d-link to neplati :(
Obrázok užívateľa
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 19
Registrovaný: Pia 29. Feb, 2008, 14:00

Re: D-Link DI 524

Poslaťod pEpinko v Uto 21. Okt, 2008, 15:30

Nie je to bez hesla default, proste das meno admin a das login.
Obrázok užívateľa
pEpinko
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 857
Registrovaný: Pon 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: Nitra

Re: D-Link DI 524

Poslaťod Brandoo v Uto 21. Okt, 2008, 16:09

Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5938
Registrovaný: Ned 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica (26)

Re: D-Link DI 524

Poslaťod ATRIX9001 v Uto 21. Okt, 2008, 17:16

emPORiO píše:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús

dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo user :?:
Obrázok užívateľa
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 19
Registrovaný: Pia 29. Feb, 2008, 14:00

Re: D-Link DI 524

Poslaťod Brandoo v Uto 21. Okt, 2008, 17:35

ATRIX9001 píše:
emPORiO píše:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús

dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo user :?:


Proste keď do prehliadača zadaš IP adresu tvojho routera D-Link tak sa ti objavy že zadajte Meno: user a Heslo: user . Čo neni jasné ešte :?:
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5938
Registrovaný: Ned 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica (26)

Re: D-Link DI 524

Poslaťod pEpinko v Uto 21. Okt, 2008, 19:14

Len pre doplnenie default adresa je nastavena na http://192.168.0.1/ .
Obrázok užívateľa
pEpinko
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 857
Registrovaný: Pon 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: Nitra

Re: D-Link DI 524

Poslaťod br4n0 v Uto 21. Okt, 2008, 20:59

User je len pre prezeranie nastavení, len admin ich môže meniť.
Inak, ak si nemenil implicitné heslo (teda žiadne), pre bezpečnosť odporúčam čo najrýchlejšie zmeniť.
Obrázok užívateľa
br4n0
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 799
Registrovaný: Uto 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V


Späť na Hardware všeobecne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia