D-Link DI 524

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa ATRIX9001 » Ut 21. Okt, 2008, 12:05

Caute. Nevie nahodou niekto pristupove meno a heslo do tohoto routra statil som instalacne cd :?

Užívateľov profilový obrázok
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 864
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: BA/NR

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa pEpinko » Ut 21. Okt, 2008, 14:38

Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie :) a default by to malo byt

meno: "admin"
heslo: "" (akoze prazdny retazec proste nic)

Užívateľov profilový obrázok
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa ATRIX9001 » Ut 21. Okt, 2008, 15:02

pEpinko napísal:Ak si ho menil tak ti ho len tak niekto nepovie :) a default by to malo byt

meno: "admin"
heslo: "" (akoze prazdny retazec proste nic)

nemenil som ho len som ho odpojil a prepojil s inym modem a teraz treba ist do jeho menu a vypnut dhcp server aby nepriradoval ip. inak to heslo je nejake tajomstvo?? doteraz som mal router microcom tam je login admin a heslo epicrouter ale na d-link to neplati :(

Užívateľov profilový obrázok
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 864
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: BA/NR

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa pEpinko » Ut 21. Okt, 2008, 15:30

Nie je to bez hesla default, proste das meno admin a das login.

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5961
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa Brandoo » Ut 21. Okt, 2008, 16:09

Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús

Užívateľov profilový obrázok
ATRIX9001
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa ATRIX9001 » Ut 21. Okt, 2008, 17:16

emPORiO napísal:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús

dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo user :?:

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5961
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa Brandoo » Ut 21. Okt, 2008, 17:35

ATRIX9001 napísal:
emPORiO napísal:Ja mám tiež D-Link od T-com a meno / heslo mam user / user Skús

dikes. vyskusam ja mam ten d-lik zo svedska tak uvidime skusim meno admin a heslo user :?:


Proste keď do prehliadača zadaš IP adresu tvojho routera D-Link tak sa ti objavy že zadajte Meno: user a Heslo: user . Čo neni jasné ešte :?:

Užívateľov profilový obrázok
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 864
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: BA/NR

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa pEpinko » Ut 21. Okt, 2008, 19:14

Len pre doplnenie default adresa je nastavena na http://192.168.0.1/ .

Užívateľov profilový obrázok
br4n0
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 799
Dátum registrácie: Ut 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V

Re: D-Link DI 524

Príspevokod užívateľa br4n0 » Ut 21. Okt, 2008, 20:59

User je len pre prezeranie nastavení, len admin ich môže meniť.
Inak, ak si nemenil implicitné heslo (teda žiadne), pre bezpečnosť odporúčam čo najrýchlejšie zmeniť.


Návrat na "Hardware všeobecne"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní