a viac je nutné rátať s R4kami. Aj to sme zvedavý aké budú prvé várky. Zatiaľ teda akcia na R3
...
a viac je nutné rátať s R4kami. Aj to sme zvedavý aké budú prvé várky. Zatiaľ teda akcia na R3
...

.

insomniac píše:oceľová case ti rezonovať nebude, lebo je ťažká ako hovädo. žiadna pena tam nič naviac nenarobí.
insomniac píše:tie fractal fany si celkom ľudia pochvaľovali, teda že boli pomerne tiché, no ten prietok nic moc.
insomniac píše:mám bedňu v ktorej mám čisto na airflow 7 14-cm fanov. síce drahých a tichučkých, ale keď to porovnám
s fractalom R3 od kamoša, ktorý tam má ešte aj tú penu, tak hádajte, kto má aj tak tichšiu zostavu?![]()
insomniac píše:pena pri fanoch od be quiet!, noiseblocker, enermax a noctua proste stráca zmysel. a myslel som si že aj pri fractale ...

insomniac píše:pokiaľ tam aj defaultne pchajú tú penu, tak to asi o niečom svedčí. nečudo, keď tá cenovka je pomerne prijateľná

.
.
.

Ak má niekto pc od seba napríklad meter tak tie fany na 500rpm nieje počuť ani v otvorenej skrinke alebo benchi. Pokiaľ tam dá človek 12cm fan na 800rpm ( pre mňa hlučné) tak je tam tá pena naprd, aspoň pre mňa lebo ten fan proste počuť aj v otvorenej aj zatvorenej skrinke, ale čo sa týka vibrácií a rezonácií tak má Faugh pravdu, toť moj názor 

Späť na Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť