Strana 2 z 2

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: So 11. Mar, 2017, 22:43
od užívateľa Per
ved psiem ze som stiahol original ovladac k hd530

co ma ale zaujima ci to nenarobi v systeme bordel,ak tam budu dva ovladace..teda na dedikovanu aj integrovanu

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: So 11. Mar, 2017, 22:51
od užívateľa faugusztin
Nerobi to ziadny problem.

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 02:27
od užívateľa quicky
ja som k integrovanej nic neinstaloval len co w10 nahodil sam a bohato to stacilo :) problem to nerobilo... mne osobne na defaulte doska prehadzovala podla toho ci som mal dedikovanu pripojenu alebo nie :)

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 09:55
od užívateľa Per
pripojenu kablom ci portom ?

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 10:17
od užívateľa mino_85
Per napísal:ved psiem ze som stiahol original ovladac k hd530

Sorry, som to nejak blbo prečítal.

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 13:00
od užívateľa quicky
U mňa to fungovalo úplne jednoducho.pichnem hdmi kábel do dosky a hneď nabehne obraz.potom so mdal dedikovanu a len som kábel prehodil...Všetko automaticky nikdy žiadny problém...Dva pc som takto mal a vždy rovnako,nemusel som nič nastavovať.

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 13:02
od užívateľa Per
co znamena ze si dal dedikovanu ? dal si ju do pc ?

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 13:23
od užívateľa quicky
Normálne som ju vložil do pciex slotu,prehodil kábel z dosky do gpu a zapol pc :D

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 13:48
od užívateľa Per
ked si ju uz mal v pc,slo to prehadzovat ?

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 15:44
od užívateľa quicky
To som absolútne neskúšal,keďže to nemalo pre mňa žiadny význam... Integrovanu som používal kým som nekúpil dedik.

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 21:51
od užívateľa d-_-b
Ja mám momentálne jeden monitor napojený na iGPU cez vga a druhý na dedikovanú cez hdmi a normálne všetko funguje, ale asi som vôbec neodpovedal na tvoju otázku. Ale prehadzovať to proste ide.

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 23:02
od užívateľa elementar
fiha nikdy ma to nenapadlo. vlastne doteraz som nemal iGPU ale prednedavnom som odpojil druhy monitor z dedikovanej pretoze mi to bralo FPS a pri tom co ja hravam je kazde FPS dobre... cize to nebude mat vplyv na vykon ? :O

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Ne 12. Mar, 2017, 23:22
od užívateľa Per
ta to ja prave neviem ci obe gpu pracuju aj ked je len jeden kabel

moja skusenost je len,ze ked mam aktivovanu len jednu,tj dedik..tak ak z nej odpojim dvi kabel..tak sa proste vypne uplne,co je pre mna prijemna novinka

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Po 13. Mar, 2017, 20:54
od užívateľa Kimif123
Ja som mal tiez dost divny problem minuly tyzden s IGP na i5 6500. Siel som predat grafiku, tak som ze vyskusam integrovanu najprv.. zapol som v BIOSe, restartol PC, vsetko nabehlo ako ma, ked som bol vo Win napojil som HDMI kabel na integrovanu grafiku vsetko nabehlo ako malo. Hned som vybral grafiku, veselo si ju zabalil, a potom znovu zapol pc.. a nic. PC sa zaplo, ale niekde zastalo pocas loadingu BIOSu, Win ani nenabootoval, ziadny obraz. Skusal som reset, vypnutie zapnutie nic proste.. Tak som nasrato rozbalil grafiku, nahodil ju, napojil na nu HDMI a zapol pc.. zase nic nic cierna obrazovka, ale na HDD diode som videl ze mi asi bootuje Win. Po par sekundách mi nabehol obraz. Ked som ho prepojil znovu na IGP, tak to slo, vypol som zapol PC tiez v pohode.. ale ako nahle som dal prec externu grafiku tak mi vôbec nenabootovalo ani Win, a neviem co pisalo za poruchu kedze nebol ziadny obraz. Potom som menil aj CPU ale dialo sa to iste. Netusim co je vo veci, ale bolo to dost divne a ostal som prekvapeny. Myslel som si ze budem pocas toho kym nemam grafiku veselo vyuzivat PC dalej ale musel som sa uchylit k notebooku..

Re: ako zapnem gpu v skylaku pri dedikovanej gk v mb

Napísané: Po 20. Mar, 2017, 14:46
od užívateľa OneCosmic
Skusal si aj iny vystup na doske nez HDMI? Monitor sa ti pri bootovani zapol, alebo ostal vypnuty? Mozno si mohol este skusit ho akoby vynutit, aby ostal zapnuty tym, ze by si na nom vosiel do nejakeho menu, alebo nieco, aby uz pri zapinani PC bol monitor zapnuty, niekedy moze byt problem v tom, ze si monitor a grafika, ci uz integrovana, alebo diskretna nerozumeju a pri niektorych rozliseniach neprebehne spravna inicializacia.