Najnovšie témy

 HDD na fotky, dolezite dokumenty
 win 7 home basic
 I: Sapphire HD 7770
 P: PC C2D, 2gb ram...
 I: R9 280x Vapor-x 3GB GDDR5
 Obnova dat na Samsung Sata II
 spyware
 Problem s optickym prevodnikom / prevodnikmi - nejdu...
 Komp sa nepripaja na monitor s dsub. DVI je ok
 I/P: Sapphire 290 Tri-X
 Audio k TV/PC
 I/P: Komponenty CPU , RAM

Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ

Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Štv 10. Jan, 2013, 12:12

Ahojte, znamemu sa dostal do PC virus co mu zablokoval PC. Pisemu tam ze Slovenska policia bla bla. A ma zaplatit pokutu. Viem ze tento virus sa objaoval davnejsie, ale chcem sa opitat ako ho odstranit. Mali ste snim niekto skusenost? Nechce sa mi ist do reinstalacie winu
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice


Reklama

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod Vlko v Štv 10. Jan, 2013, 13:12

AMD FX 8320 4.3Ghz, Zalman CNPS14X, GIGABYTE 970A-UD3, Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition, ASUS R9 270X DirectCU II TOP 1150/5880, SSD Samsung 840 EVO Series 120GB, HDD 500GB WD5000AAKS + 320GB WD3200AAKS, A4tech Bloody V7 HoleLess, OCZ ZS Series 550W 80+ Bronze, Cooler Master Elite 330 Black, 32" Samsung LE32B551 RED
Obrázok užívateľa
Vlko
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 566
Registrovaný: Sob 20. Okt, 2012, 12:51
Bydlisko: Bratislava

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod pali987 v Štv 10. Jan, 2013, 13:14

Mne sa to nedavno objavilo, ale ja som len rychlo resetol PC a potom to uz bez stopy zmizlo. :D
CPU: e5200 @ 3.8GHz, 1,328 V VGA: Sapphire 5870, 1GB DDR5 MB: Asus P5Q pro RAM: 2x 2GB A-DATA 800 MHz Extreme Edition Vitesta HDD: 640GB WD6400AAKS PSU: Fortron Blue Storm 500W OS: Windows 7 Ultimate 64 bit LCD: HP LP2275w
Obrázok užívateľa
pali987
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 93
Registrovaný: Pon 12. Jan, 2009, 15:28
Bydlisko: Trebišov/Prešov

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod Mimiik v Štv 10. Jan, 2013, 13:49

Vytiahni kabel od internetu, zapne sa ti normalne PC, spusti MSconfig, najdi si tam ten virus, vidis tam jeho cestu, zmaz ho a zrus ho zo startup. That is all
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Štv 10. Jan, 2013, 15:00

ok diki moc za navody. vecer mi ho donesu tak skusim. Zaujmalo by ma kolko ludi zaplatilo :rolleyes:
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod killswitch v Štv 10. Jan, 2013, 16:58

nedavno som ho odstranoval kamosovi.. pouzil som kombo RogueKiller + MBAM na docistenie. samozrejme v nudzovom rezime.
Mate ma radi, zeano. Dvojbodka, ciarka a velke pe.
Obrázok užívateľa
killswitch
Čarovný
Čarovný
 
Príspevky: 4761
Registrovaný: Pia 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava II

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Štv 10. Jan, 2013, 17:30

mna len teraz napadlo, co by som asi robil keby mi to zasialhlo PCcka vo firme. mam ich 70 + 3 servery. To by bolo zaujmave :laugh:
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod killswitch v Štv 10. Jan, 2013, 17:39

hladal si novu robotu? :D
Mate ma radi, zeano. Dvojbodka, ciarka a velke pe.
Obrázok užívateľa
killswitch
Čarovný
Čarovný
 
Príspevky: 4761
Registrovaný: Pia 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava II

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod valistar v Štv 10. Jan, 2013, 17:43

tak snad tam mate nejaku security policy, ze by sa nieco taketo nestalo snad :? . a ked tak ked je to chyba usera tak ty by si mal byt chraneny....
“The Greatest Trick the Devil Ever Pulled was convincing the World he didn’t Exist.”
pretaktovanie.sk@DOTA 2
Obrázok užívateľa
valistar
VIP
VIP
 
Príspevky: 6612
Registrovaný: Sob 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Košice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Štv 10. Jan, 2013, 18:35

samozrejme ze je tam nastavene security police, aj antivirak, ale ked to tam niekto donesie a rozlezie sa ti to po sieti tak neverim tomu ze nejake security ti pomoze. Chyba dotycneho cloveka to moze byt, ale vacsi problem to je pre cloveka coto musi odstranit :D

killswitch: asi tak :laugh:
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod Snake v Štv 10. Jan, 2013, 20:46

hell: keď tam máte politiku, tak vieš aj hromadne ovládať AV, tak čo sa plašíš.
Obrázok užívateľa
Snake
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 11326
Registrovaný: Ned 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Ned 13. Jan, 2013, 22:00

som zabudolaj napisat, komp spusteny v nudzovom s prikaz. riadkom. cez msconfig zablokovane. nainstaloval som rougekiller a MBAM
a vsetko ide ako ma. chalani dikes ;)
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod felipe25 v Str 23. Jan, 2013, 00:31

4x ten virus "napadol" moje Pc. Nepreinstaloval som ho, vkuse som mal vsetky zaplaty a aj Avast.
No virus bol rychlejsi ako Avast. No nasiel som davnejsie super navod ako sa virusu docasne zbavit /za seriozne zbavenie sa virusu povazujem vzdy preinstalaciu/ - nudzovy rezim, win+R, msconfig a v startup odstranit somariny s exe koncovkou ktore si virus nazve WIndows atd. 4x mi to pomohlo a nemusel som reinstalovat PC.
Predvcerom som prisiel na fintu, ze virus sa da lahko vypnut bez restartu - alt+tab, virus zmizne, ukaze mi to zoznam otvorenych okien, nasledne ´kliknem pravym dole na virusove okno a dam zavriet - hned sa spusti potom avast a napise ze je to skodliva aplikacia. POTOM co napadne system :D 3x som to taktzo zavrel, a nemusel som ani reset
Je mi jasne ze je to len docasne riesenie. Podotykam virus sa mi spustal sam od seba ked som mal otvoreny google, facebook a gmail.

No a dnes :D som dostal nejaku novu verziu toho viru - blokuje uz aj ALT+TAB, neda sa absolutne zrusit, a co je najlepsie, po spusteni pc do nudzoveho rezimu - okamzite po nabehnuti OS restartne PC. Cize je nemozne ho odstranit. Jedine s nejakym live bootovacim cd. Takze nasledoval format disku a konecne prechod na Windows8. :) Cele to okno vyzera vynovene, a uplne ine. Ja len nechapem, cim mam zabranit aby sa mi to dostalo do PC ked mam zaplaty a Avast. Asi prejdem na NOD ESS 5.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black window R4, GIGABYTE 880GA-UD3H, AMD Phenom 960T X4 3,0Ghz, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 840 Basic 120GB + 2TB 5400ot Samsung Data + 2,5TB 5400ot Western Digital Data, VGA GIGABYTE GTX460 1GB, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, Microsoft SideWinder X4, Logitech G500, Windows 7 64bit

Second PC: CoolerMaster Elite 430, MSI 760GM-E51, AMD Sempron 140 2,7Ghz @ AMD Athlon II X2 4400e 2,835Ghz (NAEIC AE 1026APMW), 2GB DDRAM3 Kingston 1600Mhz HyperX, VGA integrated, 320GB SATA HDD, LCD 22" Acer P223W, Windows 7 32bit

NB1: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", dualboot Windows XP SP3 + Windows 7 32bit
Mobile: HTC Desire X, Nokia Asha 206
Obrázok užívateľa
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3188
Registrovaný: Pon 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod HellAngel v Str 23. Jan, 2013, 08:34

ten pocitac co mi to napadlo mal aviru, ktra v testoch za posledne 2 roky je stale v TOP 5 anivirakov. Zatial ten PC ide, ale upozornil som nech si zalohuju foto a ked im to najblizie hodi tak format. Pametam si este davno bol virus win CIH virus. To boli este v mode win95 a 98. To bola tiez riadna potvora. Dokonca nepomohlo ani naformatovanie disku. Stale sa dokazal objavit.
Notas praca: DELL E6410+ Samsung EVO 250GB
Phone Prestigio multiphone 5044
Battle TAG : HellAngel#2518
Honda Power
Obrázok užívateľa
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5057
Registrovaný: Pon 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia

Poslaťod mman v Str 23. Jan, 2013, 10:25

S uvedeným problémikom som sa niekoľkokrát stretol aj ja. Nakoľko mám v PC mnou inštalovaných vždy viac účtov riešenie bolo jednoduché. Aj keď je to PC pre domácnosť, zakladám administrátorský účet pod menom užívateľa a ďalší administrátorský alebo Guest účet. Jednoducho vždy jeden navyše.

Pri objavení sa tejto otravnej aplikácie jednoducho Ctrl+Alt+Del a prepnutie sa do iného účtu. A potom už iba spustenie antiviru.

Zatiaľ to zabralo vždy.
mman
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Str 23. Jan, 2013, 10:17

Ďalší

Späť na Bezpečnost a zabezpečenie PC

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť