Age of Empires II HD Edition

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Pia 08. Mar, 2013, 07:56

Legendárna kultovná stratégia Age of Empires II sa už za mesiac dočká HD verzie, súčasťou bude i datadisk Conquerors !
http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Age of Empires II HD Edition Announcement Trailer


Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj Age of Empires I + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.
Kto má Windows 7 a chce hrať originál AoE II + datadisk, tak pomôže (AOE II TC W7 color FIX), aby nebli farby, dá sa stiahnuť tu:
http://www.ulozto.own.cz/files/cb93a74cfe1691dbd7e343d1dfbdcaba.zip
Prípadne iný patch, je ich viac.
Naposledy upravil baltimora dňa Ned 28. Apr, 2013, 13:57, celkovo upravené 1
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2,8 GHz, MB: ASUS IPIEL-LA REV. 1.03, GPU: Intel G45/G43 Express Chipset - Intel GMA X4500HD, RAM: Samsung 2 GB DDR2 PC2-6400 800 MHz CL6, HDD1: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s JAN-2013 2 Platne max. 200 MB/s 4-2013, HDD2: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s MAR-2014 2 Platne max. 200 MB/s 4-2014, Optical Drive: HITACHI LG DVD-RAM GH40L, Sound: Realtek High Definition Audio - Realtek ALC888, Network Adapter: Intel 82567V-2 Gigabit Network Connection, PSU: LITEON PS-5301-08HF 300 W, Monitor: Acer AL1716 17" LCD 1280 x 1024, Mouse: Logitech B110 Optical 800 dpi, OS: Microsoft Windows 8.1 Pro SK 32-bit
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22


Reklama

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 08:50

Ty vole bomba :D tesim sa na to, konecne to vyzera na poriadnu hru :hysterical:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod CageJ v Pia 08. Mar, 2013, 09:57

:cool:

len velke rozdiely tam nie su... je to len upravena verzia na STEAM + pocitam, ze pridane HD rozlisenie.. kedze povodna hra bez nejakych fixov mala tusim iba do 1280x1024.
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-3570K@NOCTUA NH-U9B SE2@4,5GHz@1,285V
8GB RAM DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 1,65V
GIGABYTE Z77-D3H
ASUS 760GTX 2GB 1241/7000MHz
Crucial M4 64GB
Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB(ex. HDD)
Samsung SyncMaster BX2450L@23,6'' LED FULL HD
Windows 8 PRO WMC
Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
Notebook : Toshiba Satellite C850-178 - Intel Core i3 2310 Sandy Bridge, 15.6 "LED TB 1366x768, RAM 4GB, AMD Radeon HD7610M 1GB
LUMIA 820,920
STEAM : http://steamcommunity.com/id/Cage66X/
http://www.speedtest.net/result/2164030809.png
OC : http://valid.canardpc.com/2575916
CageJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4544
Registrovaný: Ned 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Prešov

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 10:45

Ved ten original bol super :good: stara dobra klasika z cias mladi :D
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Shatterhand v Pia 08. Mar, 2013, 17:56

Rád by som sa k tomu vrátil :)
Jedna z najlepších stratégií, akurát že ja tam ten vizuálny rozdiel nevidím...jedine oheň a voda sa viditeľne zmenili, ináč nula bodov.
"Mind always fails first"
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0 MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU ATI Radeon HD4770 RAM 3x4GB kit Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0, cooled by Zalman CNPS 10X quiet MB Gigabyte GA-X58-UD5 GPU NVIDIA Geforce GTX275 cooled by Arctic Accelero Extreme RAM 2x4GB+1x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Seagate Pipeline .2 320GB HDD#2 2x Seagate Pipeline .2 2x320GB @RAID0 PSU Seasonic M12II 750W 80+ Bronze CASE no name šrot
#3 PC: CPU Intel Core 2 Duo E6750 MB MSI P6N SLI V2 GPU zatiaľ ništ RAM 2x 2x1GB kit Corsair 800MHz CL8 xms Twin2x
HDD zatiaľ ništ PSU zatiaľ ništ CASE no name šrot
Obrázok užívateľa
Shatterhand
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2644
Registrovaný: Štv 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod PROMETHEUS v Pia 08. Mar, 2013, 20:34

ano ano :-) hned si kupim ako bude. velmi sa tesim na to.
MB: ASUS P8Z68-V CPU: Intel Core i5-2500K 4.3GHz + Noctua NH-D14 RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB (4x4GB) VGA: ASUS HD7970 Matrix Platinum SSD: Samsung 830 256GB + Kingston V200 128GB HDD: 640GB +1TB+2TB+2TB PSU: Corsair AX760 Platinum Audio: ASUS Xonar DX + Cambridge Audio A1 MK3 SE + Wharfedale Diamond 9.1 + Wharfedale SW 150 , FiiO e9 + Sennheiser HD555 CASE: Antec P280 + 5x Noiseblocker BlackSilent Pro PLPS
Obrázok užívateľa
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1542
Registrovaný: Ned 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Sob 09. Mar, 2013, 19:21

Veru veľké rozdiely oproti originálu tam nie sú, ale hádam sa dočkáme o niekoľko rokov (na nejaké výročie hry) aj remake tejto skvelej hry, kde by to už prekopali od základov, no ale teraz by ešte mohli aspoň takto v HD vydať aj prvý diel a aj Age of Mythology.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2,8 GHz, MB: ASUS IPIEL-LA REV. 1.03, GPU: Intel G45/G43 Express Chipset - Intel GMA X4500HD, RAM: Samsung 2 GB DDR2 PC2-6400 800 MHz CL6, HDD1: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s JAN-2013 2 Platne max. 200 MB/s 4-2013, HDD2: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s MAR-2014 2 Platne max. 200 MB/s 4-2014, Optical Drive: HITACHI LG DVD-RAM GH40L, Sound: Realtek High Definition Audio - Realtek ALC888, Network Adapter: Intel 82567V-2 Gigabit Network Connection, PSU: LITEON PS-5301-08HF 300 W, Monitor: Acer AL1716 17" LCD 1280 x 1024, Mouse: Logitech B110 Optical 800 dpi, OS: Microsoft Windows 8.1 Pro SK 32-bit
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Laro22 v Sob 09. Mar, 2013, 22:04

Jé ja som nad origo strávil hodiny ,dni... :D som zvedavý ako toto bude vyzerať...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback
motto : nikdy sa nazaťažuj vecami,ktoré ťa nezaujimajú,ale len vecami,ktoré majú pre teba zmysel a ktoré ti robia radosť...
Obrázok užívateľa
Laro22
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2404
Registrovaný: Str 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod theSTIGx v Pon 25. Mar, 2013, 00:36

No pri Age of Empire 2 som strávil veľa času kedže som mal starý pc a tam som si hry nemohol vyberať :-D. Ale ako pozerám veľmi veľké rozdieli vtom nie sú. No škoda, že sa stým trocha viac nepohrali :-) .
Spoiler: ukázať
OS: Windows 7
CPU: Intel Celeron G1610 2,6 GHz
MB: MSI H61M-P20 G3
RAM: 4GB
HDD1: WD Caviar Green 640GB
HDD2: Seagate Barracuda 7200.8 250GB
VGA: MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II
PSU: Super Flower Golde Green 450W 80+ Gold
CASE: Bitfénix Merc Beta
MONITOR: HP 22" 1600x900
Obrázok užívateľa
theSTIGx
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 25
Registrovaný: Ned 24. Mar, 2013, 23:45
Bydlisko: Topoľčianky

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod newmi v Pon 25. Mar, 2013, 01:11

Nech to supnu v nakej akcoske pod 5€ a snad si to aj kupim ;) Tiez som kedysi nad tym par hodin stravil :-)

EDIT: Prave pozeram, 17€....Dakujem, neprosim. Zlodejina. :down:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:4GB Kingston hyper blue, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Samsung Spinpoint F1 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhones HTC EVO 3D-iPhone 4S-Nokia Lumia 520 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Obrázok užívateľa
newmi
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 6593
Registrovaný: Uto 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava


Späť na Hry a problémy s nimi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia