Age of Empires II HD Edition

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Pia 08. Mar, 2013, 07:56

Legendárna kultovná stratégia Age of Empires II sa už za mesiac dočká HD verzie, súčasťou bude i datadisk Conquerors !
http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Age of Empires II HD Edition Announcement Trailer


Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj Age of Empires I + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.
Kto má Windows 7 a chce hrať originál AoE II + datadisk, tak pomôže (AOE II TC W7 color FIX), aby nebli farby, dá sa stiahnuť tu:
http://www.ulozto.own.cz/files/cb93a74cfe1691dbd7e343d1dfbdcaba.zip
Prípadne iný patch, je ich viac.
Naposledy upravil baltimora dňa Ned 28. Apr, 2013, 13:57, celkovo upravené 1
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2,8 GHz, MB: ASUS IPIEL-LA REV. 1.03, GPU: Intel G45/G43 Express Chipset - Intel GMA X4500HD, RAM: Samsung 2 GB DDR2 PC2-6400 800 MHz CL6, HDD1: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s JAN-2013 2 Platne max. 200 MB/s 4-2013, HDD2: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s MAR-2014 2 Platne max. 200 MB/s 4-2014, Optical Drive: HITACHI LG DVD-RAM GH40L, Sound: Realtek High Definition Audio - Realtek ALC888, Network Adapter: Intel 82567V-2 Gigabit Network Connection, PSU: LITEON PS-5301-08HF 300 W, Monitor: Acer AL1716 17" LCD 1280 x 1024, Mouse: Logitech B110 Optical 800 dpi, OS: Microsoft Windows 8.1 Pro SK 32-bit
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22


Reklama

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 08:50

Ty vole bomba :D tesim sa na to, konecne to vyzera na poriadnu hru :hysterical:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod CageJ v Pia 08. Mar, 2013, 09:57

:cool:

len velke rozdiely tam nie su... je to len upravena verzia na STEAM + pocitam, ze pridane HD rozlisenie.. kedze povodna hra bez nejakych fixov mala tusim iba do 1280x1024.
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-3570K@NOCTUA NH-U9B SE2@4,5GHz@1,285V
8GB RAM DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 1,65V
GIGABYTE Z77-D3H
ASUS 760GTX 2GB 1241/7000MHz
Crucial M4 64GB
Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB(ex. HDD)
Samsung SyncMaster BX2450L@23,6'' LED FULL HD
Windows 8 PRO WMC
Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
Notebook : Toshiba Satellite C850-178 - Intel Core i3 2310 Sandy Bridge, 15.6 "LED TB 1366x768, RAM 4GB, AMD Radeon HD7610M 1GB
LUMIA 820,920
STEAM : http://steamcommunity.com/id/Cage66X/
http://www.speedtest.net/result/2164030809.png
OC : http://valid.canardpc.com/2575916
CageJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4589
Registrovaný: Ned 02. Jan, 2011, 01:43

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 10:45

Ved ten original bol super :good: stara dobra klasika z cias mladi :D
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Shatterhand v Pia 08. Mar, 2013, 17:56

Rád by som sa k tomu vrátil :)
Jedna z najlepších stratégií, akurát že ja tam ten vizuálny rozdiel nevidím...jedine oheň a voda sa viditeľne zmenili, ináč nula bodov.
"Mind always fails first"
#1 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU AMD Radeon HD5850 RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHzMB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie Gelid Tranquillo rev. 2 + 1x Enermax Magma 12o push @CPU; 4x Noctua NF S12B FLX - 3x top pull + 1x rear pull
Obrázok užívateľa
Shatterhand
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2669
Registrovaný: Štv 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod PROMETHEUS v Pia 08. Mar, 2013, 20:34

ano ano :-) hned si kupim ako bude. velmi sa tesim na to.
MB: ASUS P8Z68-V CPU: Intel Core i5-2500K 4.3GHz + Noctua NH-D14 RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB (4x4GB) VGA: ASUS HD7970 Matrix Platinum SSD: Samsung 830 256GB + Kingston V200 128GB HDD: 640GB +1TB+2TB+2TB PSU: Corsair AX760 Platinum Audio: ASUS Xonar DX + Cambridge Audio A1 MK3 SE + Wharfedale Diamond 9.1 + Wharfedale SW 150 , FiiO e9 + Sennheiser HD555 CASE: Antec P280 + 5x Noiseblocker BlackSilent Pro PLPS
Obrázok užívateľa
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1549
Registrovaný: Ned 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Sob 09. Mar, 2013, 19:21

Veru veľké rozdiely oproti originálu tam nie sú, ale hádam sa dočkáme o niekoľko rokov (na nejaké výročie hry) aj remake tejto skvelej hry, kde by to už prekopali od základov, no ale teraz by ešte mohli aspoň takto v HD vydať aj prvý diel a aj Age of Mythology.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2,8 GHz, MB: ASUS IPIEL-LA REV. 1.03, GPU: Intel G45/G43 Express Chipset - Intel GMA X4500HD, RAM: Samsung 2 GB DDR2 PC2-6400 800 MHz CL6, HDD1: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s JAN-2013 2 Platne max. 200 MB/s 4-2013, HDD2: TOSHIBA/(HITACHI) DT01ACA200 3,5" 2 TB 7200 RPM 64 MB SATA 6.0 Gb/s MAR-2014 2 Platne max. 200 MB/s 4-2014, Optical Drive: HITACHI LG DVD-RAM GH40L, Sound: Realtek High Definition Audio - Realtek ALC888, Network Adapter: Intel 82567V-2 Gigabit Network Connection, PSU: LITEON PS-5301-08HF 300 W, Monitor: Acer AL1716 17" LCD 1280 x 1024, Mouse: Logitech B110 Optical 800 dpi, OS: Microsoft Windows 8.1 Pro SK 32-bit
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Laro22 v Sob 09. Mar, 2013, 22:04

Jé ja som nad origo strávil hodiny ,dni... :D som zvedavý ako toto bude vyzerať...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback
Obrázok užívateľa
Laro22
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2469
Registrovaný: Str 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod theSTIGx v Pon 25. Mar, 2013, 00:36

No pri Age of Empire 2 som strávil veľa času kedže som mal starý pc a tam som si hry nemohol vyberať :-D. Ale ako pozerám veľmi veľké rozdieli vtom nie sú. No škoda, že sa stým trocha viac nepohrali :-) .
Spoiler: ukázať
OS: Windows 7
CPU: Intel Pentium G2020 2,9 GHz
MB: ASUS P8Z68-V LX
RAM: 6GB Corsair XMS3
HDD1: Seagate Barracuda 7200.8 250GB
HDD2: WD Scorpio Blue 5400 500GB
VGA: Intel HD Graphics
PSU: Super Flower Golden Green 450W 80+ Gold
CASE: Zalman Z3
MONITOR: Dell U2312HM
Audio: Logitech Z-906
Obrázok užívateľa
theSTIGx
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 25
Registrovaný: Ned 24. Mar, 2013, 23:45
Bydlisko: Topoľčianky

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod newmi v Pon 25. Mar, 2013, 01:11

Nech to supnu v nakej akcoske pod 5€ a snad si to aj kupim ;) Tiez som kedysi nad tym par hodin stravil :-)

EDIT: Prave pozeram, 17€....Dakujem, neprosim. Zlodejina. :down:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:4GB Kingston hyper blue, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Samsung Spinpoint F1 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhones HTC EVO 3D-iPhone 4S-Nokia Lumia 520 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Obrázok užívateľa
newmi
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 6706
Registrovaný: Uto 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava


Späť na Hry a problémy s nimi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia