Age of Empires II HD Edition

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Pia 08. Mar, 2013, 07:56

Legendárna kultovná stratégia Age of Empires II sa už za mesiac dočká HD verzie, súčasťou bude i datadisk Conquerors !
http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Age of Empires II HD Edition Announcement Trailer


Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj Age of Empires I + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.
Kto má Windows 7 a chce hrať originál AoE II + datadisk, tak pomôže (AOE II TC W7 color FIX), aby nebli farby, dá sa stiahnuť tu:
http://www.ulozto.own.cz/files/cb93a74cfe1691dbd7e343d1dfbdcaba.zip
Prípadne iný patch, je ich viac.
Naposledy upravil baltimora dňa Ned 28. Apr, 2013, 13:57, celkovo upravené 1
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22


Reklama

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 08:50

Ty vole bomba :D tesim sa na to, konecne to vyzera na poriadnu hru :hysterical:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod CageJ v Pia 08. Mar, 2013, 09:57

:cool:

len velke rozdiely tam nie su... je to len upravena verzia na STEAM + pocitam, ze pridane HD rozlisenie.. kedze povodna hra bez nejakych fixov mala tusim iba do 1280x1024.
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-3570K@NOCTUA NH-U9B SE2@4,5GHz@1,285V
8GB RAM DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 1,65V
GIGABYTE Z77-D3H
ASUS 760GTX 2GB 1241/7000MHz
Crucial M4 64GB
Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB(ex. HDD)
Samsung SyncMaster BX2450L@23,6'' LED FULL HD
Windows 8 PRO WMC
Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
Notebook : Toshiba Satellite C850-178 - Intel Core i3 2310 Sandy Bridge, 15.6 "LED TB 1366x768, RAM 4GB, AMD Radeon HD7610M 1GB; 256GB SSD Crucial MX100
LUMIA 820,iPhone 6
STEAM : http://steamcommunity.com/id/Cage66X/
http://www.speedtest.net/result/2164030809.png
OC : http://valid.canardpc.com/2575916
CageJ
Redaktor
Redaktor
 
Príspevky: 5081
Registrovaný: Ned 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Mimiik v Pia 08. Mar, 2013, 10:45

Ved ten original bol super :good: stara dobra klasika z cias mladi :D
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3048
Registrovaný: Str 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Shatterhand v Pia 08. Mar, 2013, 17:56

Rád by som sa k tomu vrátil :)
Jedna z najlepších stratégií, akurát že ja tam ten vizuálny rozdiel nevidím...jedine oheň a voda sa viditeľne zmenili, ináč nula bodov.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Obrázok užívateľa
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3085
Registrovaný: Štv 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod PROMETHEUS v Pia 08. Mar, 2013, 20:34

ano ano :-) hned si kupim ako bude. velmi sa tesim na to.
MB: ASUS P8Z68-V CPU: Intel Core i5-2500K 4.3GHz + Noctua NH-D14 RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB (4x4GB) VGA: Sapphire Tri-X R9 290 SSD: Samsung 830 256GB + Kingston V200 128GB HDD: 640GB +1TB+2TB+2TB PSU: Corsair AX760 Platinum Audio: ASUS Xonar DX + Cambridge Audio A1 MK3 SE + Wharfedale Diamond 9.1 + Wharfedale SW 150 , FiiO e9 + Sennheiser HD555 CASE: Antec P280 + 5x Noiseblocker BlackSilent Pro PLPS
Obrázok užívateľa
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1641
Registrovaný: Ned 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod baltimora v Sob 09. Mar, 2013, 19:21

Veru veľké rozdiely oproti originálu tam nie sú, ale hádam sa dočkáme o niekoľko rokov (na nejaké výročie hry) aj remake tejto skvelej hry, kde by to už prekopali od základov, no ale teraz by ešte mohli aspoň takto v HD vydať aj prvý diel a aj Age of Mythology.
baltimora
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 287
Registrovaný: Sob 05. Jún, 2010, 10:22

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Laro22 v Sob 09. Mar, 2013, 22:04

Jé ja som nad origo strávil hodiny ,dni... :D som zvedavý ako toto bude vyzerať...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback
Obrázok užívateľa
Laro22
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2713
Registrovaný: Str 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod theSTIGx v Pon 25. Mar, 2013, 00:36

No pri Age of Empire 2 som strávil veľa času kedže som mal starý pc a tam som si hry nemohol vyberať :-D. Ale ako pozerám veľmi veľké rozdieli vtom nie sú. No škoda, že sa stým trocha viac nepohrali :-) .
Spoiler: ukázať
OS: Windows 8.1
CPU: Intel Core i3 3240 3.4GHz
MB: MSI Z77A-GD55
RAM: 8GB Kingston HyperX Blu
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 2TB
VGA: Intel HD Graphics
PSU: Seasonic S12II-520W
CASE: Corsair Carbide 200R
MONITOR: Benq GW2760HM
Audio: Logitech Z-906
Obrázok užívateľa
theSTIGx
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 25
Registrovaný: Ned 24. Mar, 2013, 23:45
Bydlisko: Topoľčianky

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod newmi v Pon 25. Mar, 2013, 01:11

Nech to supnu v nakej akcoske pod 5€ a snad si to aj kupim ;) Tiez som kedysi nad tym par hodin stravil :-)

EDIT: Prave pozeram, 17€....Dakujem, neprosim. Zlodejina. :down:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhones iPhone 5S-Nokia Lumia 520 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Obrázok užívateľa
newmi
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 7222
Registrovaný: Uto 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Eddward v Str 24. Jún, 2015, 21:37

skoda ze zapada prachom tato tema/hra - nema niekto chut si len tak zahrat niekedy multiplayer (ofiko, nie hamachi) ?
paci sa mi ze sa hra stale vo velkom aktivne vyvija, pravidelne vylepsuje v duchu povodnej hry, tak isto sa chysta uz 3. datadisk ktory bol malicko teasovany pred par dnami na E3 :)
http://www.forgottenempires.net/age-of- ... at-e3-2015

pre osviezenie 1. datadisk bol The Conqueror, 2. datadisk bol The Forgotten - (5 novych civilizacii - Incas, Indians, Italians, Slavs, Magyars)
PC: rebuilding...
NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: Win10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 Storage: 32GB LCD:1440p OS: Android 6.0
Obrázok užívateľa
Eddward
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1657
Registrovaný: Pia 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod FF6 v Str 24. Jún, 2015, 23:30

mnoo niekedy by som aj dal keď bude čas :-) ale ktovie či to ešte viem hrať... :-D
CPU: Intel Core i5 750 2,66Ghz@3,40Ghz Coolink Corator DS, MB: Gigabyte P55A UD3, RAM: 2×2GiB Kingston HyperX 1600Mhz CL9@1360Mhz CL6, HDD: WD Green 2TB , GPU: Asus HD6770 DirectCU, PSU: Seasonic SS-400FL, Case: Antec 300, OS: Win 10 TP
Obrázok užívateľa
FF6
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 357
Registrovaný: Str 03. Mar, 2010, 12:53
Bydlisko: Drahovce/Brno

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Krutibrko v Str 24. Jún, 2015, 23:53

Ja som cez vikend kupil 4 licencie. Takze ak chete, mozete sa pridat. Je nas 5 dokopy co obcas zahrame ale sme lamy...
Obrázok užívateľa
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3575
Registrovaný: Ned 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Eddward v Štv 25. Jún, 2015, 00:08

ja tiez nie som ziadny skill, skor len taky rekreacny hrac
PC: rebuilding...
NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: Win10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 Storage: 32GB LCD:1440p OS: Android 6.0
Obrázok užívateľa
Eddward
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1657
Registrovaný: Pia 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Age of Empires II HD Edition

Poslaťod Pini v Štv 25. Jún, 2015, 00:31

Zahral by som tiez. Vacsinou som to hral s kamosmi proti AI pretoze v MP to bol samy maniak :D
Spoiler: ukázať
MB:Asus p8z77-v lx2 ,CPU: Intel i5 3570K+NHD14 VGA:Asus GTX770 2Gb, RAM:Corsair 8GB 1600MHz, ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate Barracuda 1TB, SSD:OCZ Agility 3 Series 120GB Mys: Logitech g400, steelseries mini+ Klavesnica: Logitech G11 Monitor: LG 22"
Obrázok užívateľa
Pini
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 412
Registrovaný: Str 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Ďalší

Späť na Hry a problémy s nimi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia