Age of Empires II HD Edition

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
baltimora
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 05. Jún, 2010, 10:22

Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa baltimora » Pi 08. Mar, 2013, 07:56

Legendárna kultovná stratégia Age of Empires II sa už za mesiac dočká HD verzie, súčasťou bude i datadisk Conquerors !
http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Age of Empires II HD Edition Announcement Trailer


Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj Age of Empires I + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.
Kto má Windows 7 a chce hrať originál AoE II + datadisk, tak pomôže (AOE II TC W7 color FIX), aby nebli farby, dá sa stiahnuť tu:
http://www.ulozto.own.cz/files/cb93a74cfe1691dbd7e343d1dfbdcaba.zip
Prípadne iný patch, je ich viac.
Naposledy upravil/-a baltimora v Ne 28. Apr, 2013, 13:57, upravené celkom 1 krát.

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Mimiik » Pi 08. Mar, 2013, 08:50

Ty vole bomba :D tesim sa na to, konecne to vyzera na poriadnu hru :hysterical:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5197
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa CageJ » Pi 08. Mar, 2013, 09:57

:cool:

len velke rozdiely tam nie su... je to len upravena verzia na STEAM + pocitam, ze pridane HD rozlisenie.. kedze povodna hra bez nejakych fixov mala tusim iba do 1280x1024.
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-3570K@NOCTUA NH-U9B SE2@4,5GHz@1,285V
8GB RAM DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 1,65V
GIGABYTE Z77-D3H
ASUS 760GTX 2GB 1241/7000MHz
Crucial M4 64GB
Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB(ex. HDD)
Samsung SyncMaster BX2450L@23,6'' LED FULL HD
Windows 8 PRO WMC
Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
Notebook : Toshiba Satellite C850-178 - Intel Core i3 2310 Sandy Bridge, 15.6 "LED TB 1366x768, RAM 4GB, AMD Radeon HD7610M 1GB; 256GB SSD Crucial MX100
LUMIA 820,iPhone 6
STEAM : http://steamcommunity.com/id/Cage66X/
http://www.speedtest.net/result/2164030809.png
OC : http://valid.canardpc.com/2575916

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Mimiik » Pi 08. Mar, 2013, 10:45

Ved ten original bol super :good: stara dobra klasika z cias mladi :D
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3143
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Shatterhand » Pi 08. Mar, 2013, 17:56

Rád by som sa k tomu vrátil :)
Jedna z najlepších stratégií, akurát že ja tam ten vizuálny rozdiel nevidím...jedine oheň a voda sa viditeľne zmenili, ináč nula bodov.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1661
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa PROMETHEUS » Pi 08. Mar, 2013, 20:34

ano ano :-) hned si kupim ako bude. velmi sa tesim na to.
MB: ASUS P8Z68-V CPU: Intel Core i5-2500K 4.3GHz + Noctua NH-D14 RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB (4x4GB) VGA: Sapphire Tri-X R9 290 SSD: Samsung 830 256GB + Kingston V200 128GB HDD: 640GB +1TB+2TB+2TB PSU: Corsair AX760 Platinum Audio: ASUS Xonar DX + Cambridge Audio A1 MK3 SE + Wharfedale Diamond 9.1 + Wharfedale SW 150 , FiiO e9 + Sennheiser HD555 CASE: Antec P280 + 5x Noiseblocker BlackSilent Pro PLPS

baltimora
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 05. Jún, 2010, 10:22

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa baltimora » So 09. Mar, 2013, 19:21

Veru veľké rozdiely oproti originálu tam nie sú, ale hádam sa dočkáme o niekoľko rokov (na nejaké výročie hry) aj remake tejto skvelej hry, kde by to už prekopali od základov, no ale teraz by ešte mohli aspoň takto v HD vydať aj prvý diel a aj Age of Mythology.

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2724
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Laro22 » So 09. Mar, 2013, 22:04

Jé ja som nad origo strávil hodiny ,dni... :D som zvedavý ako toto bude vyzerať...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
theSTIGx
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 25
Dátum registrácie: Ne 24. Mar, 2013, 23:45
Bydlisko: Topoľčianky

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa theSTIGx » Po 25. Mar, 2013, 00:36

No pri Age of Empire 2 som strávil veľa času kedže som mal starý pc a tam som si hry nemohol vyberať :-D. Ale ako pozerám veľmi veľké rozdieli vtom nie sú. No škoda, že sa stým trocha viac nepohrali :-) .
Spoiler: ukázať
OS: Windows 8.1
CPU: Intel Core i3 3240 3.4GHz
MB: MSI Z77A-GD55
RAM: 8GB Kingston HyperX Blu
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 2TB
VGA: Intel HD Graphics
PSU: Seasonic S12II-520W
CASE: Corsair Carbide 200R
MONITOR: Benq GW2760HM
Audio: Logitech Z-906

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7243
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa newmi » Po 25. Mar, 2013, 01:11

Nech to supnu v nakej akcoske pod 5€ a snad si to aj kupim ;) Tiez som kedysi nad tym par hodin stravil :-)

EDIT: Prave pozeram, 17€....Dakujem, neprosim. Zlodejina. :down:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhones iPhone 5S-Nokia Lumia 520 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Eddward » St 24. Jún, 2015, 21:37

skoda ze zapada prachom tato tema/hra - nema niekto chut si len tak zahrat niekedy multiplayer (ofiko, nie hamachi) ?
paci sa mi ze sa hra stale vo velkom aktivne vyvija, pravidelne vylepsuje v duchu povodnej hry, tak isto sa chysta uz 3. datadisk ktory bol malicko teasovany pred par dnami na E3 :)
http://www.forgottenempires.net/age-of- ... at-e3-2015

pre osviezenie 1. datadisk bol The Conqueror, 2. datadisk bol The Forgotten - (5 novych civilizacii - Incas, Indians, Italians, Slavs, Magyars)
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz + Corator DS@NF-F12 RAM: 16GB DDR4 3200CL15 Corsair Vengeance MB: MSI Z170 GAMING M7 GPU: MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
HDD: Toshiba DT 2TB SSD: Crucial M4 128GB PSU: Super Flower 650W GOLD OS: W10 x64 Pro CASE: Fractal Design Define R4 Black Pearl
NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: W10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 ROM: 32GB LCD:1440p OS: Android M 6.0

Užívateľov profilový obrázok
FF6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 359
Dátum registrácie: St 03. Mar, 2010, 12:53
Bydlisko: Drahovce/Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa FF6 » St 24. Jún, 2015, 23:30

mnoo niekedy by som aj dal keď bude čas :-) ale ktovie či to ešte viem hrať... :-D
CPU: Intel Core i5 750 2,66Ghz@3,40Ghz Coolink Corator DS, MB: Gigabyte P55A UD3, RAM: 2×2GiB Kingston HyperX 1600Mhz CL9@1360Mhz CL6, HDD: WD Green 2TB , GPU: Asus HD6770 DirectCU, PSU: Seasonic SS-400FL, Case: Antec 300, OS: Win 10 TP

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3591
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Krutibrko » St 24. Jún, 2015, 23:53

Ja som cez vikend kupil 4 licencie. Takze ak chete, mozete sa pridat. Je nas 5 dokopy co obcas zahrame ale sme lamy...

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Eddward » Št 25. Jún, 2015, 00:08

ja tiez nie som ziadny skill, skor len taky rekreacny hrac
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz + Corator DS@NF-F12 RAM: 16GB DDR4 3200CL15 Corsair Vengeance MB: MSI Z170 GAMING M7 GPU: MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
HDD: Toshiba DT 2TB SSD: Crucial M4 128GB PSU: Super Flower 650W GOLD OS: W10 x64 Pro CASE: Fractal Design Define R4 Black Pearl
NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: W10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 ROM: 32GB LCD:1440p OS: Android M 6.0

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 414
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Age of Empires II HD Edition

Príspevokod užívateľa Pini » Št 25. Jún, 2015, 00:31

Zahral by som tiez. Vacsinou som to hral s kamosmi proti AI pretoze v MP to bol samy maniak :D
Spoiler: ukázať
MB:Asus p8z77-v lx2 ,CPU: Intel i5 3570K+NHD14 VGA:Asus GTX770 2Gb, RAM:Corsair 8GB 1600MHz, ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate Barracuda 1TB, SSD:OCZ Agility 3 Series 120GB Mys: Logitech g400, steelseries mini+ Klavesnica: Logitech G11 Monitor: LG 22"


Návrat na "Hry a problémy s nimi"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 1 neregistrovaný