Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Kingo1983
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 18
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 11:01

Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Kingo1983 » St 06. Mar, 2013, 23:19

Po odpaleni moje gtx 570 som kupil MSI GTX 660 oc Twin Frozer III a bf3 mi zacal na multasi trhat a lagovat. Mam cerstvy win 7 x64 najnovsie ovladace na vsetko. FPS sa pohybuje napriklad na Firestorme na HIGH /no AA, AO/ cca 70-120 ale hra aj pri tomto fps trha a laguje. Skusal som vratit pretaktovanie CPU i5 750 z 3,6 na stock 2,66 ale nic sa neudialo. Teploty v zatazi CPU max 66, GPU max 66. Ziadna hra na singleplayeri vcetne BF3 to nerobi len MP BF3. Ked pozriem vytazenost GPU pri SP cez Afterburner je graf rovny, krasne vytazeny a pri BF MP graf spikuje hore dole a cca kazdych 20 sekund padne vytazenost GPU na 0 a okamzite vyskoci hore. Ping mam nizky okolo 30 a vyhradne chodim na low ping servery.
Core i5 750, 8GB RAM, GTX660oc TFIII, WD 1TB, WD 650GB, P55 CD53, TX650W, Logitech G11, Logitech MX518, Logitech X-540, Logitech Driving Force GT, Medusa 5.1 USB, Philips FHD 32'', SteelSeries Qck, X360, PS3

Quakerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2013, 18:50

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Quakerko » St 06. Mar, 2013, 23:55

Ak to robi len MP, bude cosi s netom, skus s tym nieco pokoučovať, pomenit, reinstall originu alebo vyskusat daku inu gamesu MP. btw ako si odpalil gtx 570 ? :D

Užívateľov profilový obrázok
hermarian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 414
Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Bydlisko: Lučenec/Basingstoke, UK

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa hermarian » Ne 24. Mar, 2013, 20:55

Kedze origos tema je zatvorena spytam sa tu - oplati sa kupit BF3 Premium za 24,99€ na origine? Len cez vikend som zacal hrat vanilla BF3 tak ze ci tie expansion packy + tie srandy stoja zato.
Dik
Spoiler: ukázať
Powered by: AMD Phenom II x955 BE 3,5GHz, Gigabyte HD7850 975/4800 GIgabyte MA790X-DS4, Samsung 2243BW, WD 500GB + Intel 330 180 GB SSD, 4GB DDR2 800Mhz, Seasonic SS-500ET-T3, TSSTcorp. SH-223Q,
NTB Asus K70IC

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa FEAR » Ne 24. Mar, 2013, 21:07

chod do toho ! je to ta najlepsia hra na svete .. bola az taka dobra ze som ju musel predat lebo som sa od toho nemohol odtrhnut ..

Užívateľov profilový obrázok
Spacepen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 817
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 14:46

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Spacepen » Pi 29. Mar, 2013, 19:42

Určite si kúp prémium, jednak tie mapy sú pecka a krásne graficky prepracované a taktiež tam máš nejaké zbrane a motorky + tam máš dvojité xp vo vybrané dni čo ti pomôže v odomykaní nových a levelovaní sa.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3570K, Quad Core, 3.40GHz @4.2ghz GPU: MSI Radeon HD 7950 3GB @1090mhz RAM: Crucial Ballistix sport 8GB (Kit 2x4GB) 1333Mhz MB: MSI Z77A-G45 Z77 HDD: WD Blue 10EZEX 1TB HDD 7200RPM PSU: XFX Core Edition PRO 550 Watt CD: SONY Optiarc AD-5260S SSD: Crucial SSD m4 64GB

Wot: http://wotlabs.net/eu/player/kukis12345

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1684
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa mirjak » So 30. Mar, 2013, 00:58

po dlhsej dobe som spustil BF3, reku zahram 20min... a namiesto hrania mi taha vyse 6GB update... asi normalka, co?

Užívateľov profilový obrázok
Pakrobolgari
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 419
Dátum registrácie: Št 01. Mar, 2012, 20:05
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Pakrobolgari » So 30. Mar, 2013, 02:03

end game :D
Spoiler: ukázať
MB: MSi Z77A-GD55
CPU: Intel Core i5-2500K, 3.30GHz@4.5GHz
CPUFAN: Noctua NH-U9B SE2
RAM: Kingston 4GB Kit DDR3 1600MHz CL9
GPU: nVidia GTX670WF2-2GD
PSU: Seasonic M12II-620W Bronze
HDD Seagate 7200.12 1TB ST1000DM003
CASE: Bitfenix Shinobi Window
In-take: 2xNoctua NF-F12 PWM
Out-take: 2xNoctua NF-S12B FLX
LCD LG IPS234V-PN 23"
MOUSE: A4tech X7, XL-760H
Keyboard: Microsoft SideWinder X4

Užívateľov profilový obrázok
Kingo1983
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 18
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 11:01

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Kingo1983 » Po 08. Apr, 2013, 12:27

Ta problem stale pretrvava :( aj pri locnutom FPS mi kazdych asi 5 sekund alebo prudke otocenie mysky vyskoci graf GPU aj CPU ako keby sa to na milisekundu zaseklo. Neviem uz co by mi pomohlo. CPU je na zakladnych taktoch 2.66 na auto volatazi 1.08V mi v idle ukazuje teplotu cca 38C co sa mi zda trosku moc na 100% pustenom Artic freezer 13 Pro. Pri hrani sa zapne ako keby taky jemny piskavy zvuk ktory sa prave pri tom trhani prerusuje tak neviem ci to nemoze byt zdrojom. :? Skusal som to dat na minimalne detaily a rozlisenie 800x600 a to iste. FPS sa pohybovalo cez 200 a ked nastal ten trh tak padlo aj na 30 a trvalo par sekund kym znova pomaly poskakovalo hore.
Core i5 750, 8GB RAM, GTX660oc TFIII, WD 1TB, WD 650GB, P55 CD53, TX650W, Logitech G11, Logitech MX518, Logitech X-540, Logitech Driving Force GT, Medusa 5.1 USB, Philips FHD 32'', SteelSeries Qck, X360, PS3

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2128
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: KS

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa stiv » St 10. Apr, 2013, 22:43

mirjak napísal:po dlhsej dobe som spustil BF3, reku zahram 20min... a namiesto hrania mi taha vyse 6GB update... asi normalka, co?


too, chcem si ist zahrat a vybehne okno ze stahuje 6GB aktualizaciu wtf?!..
_

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1556
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 3 trhanie-lagovanie

Príspevokod užívateľa Fester182 » St 10. Apr, 2013, 22:49

update mal 6GB ano. end war malo menej nieco okolo 4 GB

/edit Kingo napis na podporu bf3 alebo im tam zavolaj. Ja som riesil problemy telefonicky alebo pisomne.
BITFENIX Shinobi |Intel Core i5-3570K | ASUS P8Z77-V LK | Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Intel HD4000 |
Lenovo R61|PS3 + SAMSUNG LED UE40D5000PW|Cryptoworks 500HD + sharing|
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit[/size]


Návrat na "Hry a problémy s nimi"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný