shiro to napisal perfektne , kto chce proste hrat , ten nech neplace do vankusa a kupi si novu grafiku , vybavene ...
( GTX 460 , atd , stoji dnes v bazari smiesne peniaze)

"

shiro píše:Takze ten, kto sa rozculuje ze si Crysis 3 nezahra lebo ma staru grafiku, si zasluzi facku pre svoje vlastne dobro a kopanec smerom k najblizsiemu obchodu z hardwarom. Alebo to hrat nebude. Za to, ze on nema peniaze na novu grafiku nemoze hra, ale len on sam. Nic mu nebrani si ich zarobit.

iOio píše:shiro píše:
a druhú facku si zaslúži za to že sa podpíše pod takú petíciu a hru si aj tak nekúpi

SUBOSVK píše:podla mna je to obmedzovanie-nie kazdy si chce vynovovat pc,a staci mu si sem tam zahrat-ked je hra na konzolach tak nechapem preco to spravili len DX11,mohli tam dat aspon DX9
SUBOSVK píše:ja by som vyfackal Crytek - ze mam vsetky Crysis hry origo az do 3-ky ktoru by som si nekupil uz len preto ze musim investovat do novej GPU
), ktore su drahe a treba do nich benzin . Ale z hladiska pokroku, pozri kde sme dnes. Chcem vidiet, co by to bol za svet, kde by doteraz boli len kone.

Graficky to je pekne, hral som to tak ako Mučo Mačo a kvalitnych 40-70 fps. Proste neni co vytknut, par veci som nechapal (prorok, bitky s bosmi) ine prekvapili a potesili, proste len dalsia akcna fps hra s pribehom a znamim menom. Akurat ze som tam nic co nebolo nutne, nehackoval a ani nezbieral nanity pre upgrade obleku.

Užívatelia prezerajúci fórum: OkiGraphics a 1 hosť