Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Re: Crysis 3

Poslaťod ericc64 v Pia 08. Mar, 2013, 17:33

Jak diskriminujem ? Je to proste tak , lebo su to tupe hlavy ...

shiro to napisal perfektne , kto chce proste hrat , ten nech neplace do vankusa a kupi si novu grafiku , vybavene ...

( GTX 460 , atd , stoji dnes v bazari smiesne peniaze) :bye:
MB ASUS P8Z77-M PRO CPU Intel Core i3 3240 @ 3400 Mhz RAM 2x4GB Kingston HyperX Blue 1600 Mhz @ 1600 Mhz VGA ??? @ ? Mhz SSD Corsair F120 @ Black & Blue SOUND Logitech Z3e PSU Super Flower SF-500P14FG LCD BenQ G2420HDBL CASE Fractal Define Mini + Fractal Noise Absorber Kit HEADPHONES Koss Porta Pro MOUSE ??? MOUSE PAD SteelSeries QcK Mini KEYBOARD ??? WIN Win 7 - 64bit SK
Obrázok užívateľa
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 5012
Registrovaný: Sob 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Zliechov


Reklama

Re: Crysis 3

Poslaťod pipo137 v Pia 08. Mar, 2013, 17:43

asi tak ;)
shiro a potom aj dexter to pekne vystihol touto vetou "hlavne dosť často aj po nete ľudia vyplakávali že chcú niečo poriadne na DX11 a teraz keď je riešia DX10 :D "

A inak, ako bolo o pár príspevkov spomínané, tiež som si teraz (asi niekde v polke hry) všimol, že už to nejde až tak dobre, ako v tých prvých dvoch misiách... teraz to už začína byť na hranici hrateľnosti :cry:
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel Core i5 3570K @ 4,6GHz (24/7 max stable 4,8GHz) + Coollaboratory Liquid Ultra IHS mod + Noctua NH-D14 | RAM: Crucial Ballistix Tactical 2x4GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T | GPU: AMD Radeon R9 290X @ 1150/5800MHz + Arctic Accelero Xtreme Plus II | SSD: Micron C400 256GB (a.k.a. Crucial M4) | HDD1: Western Digital Green 2TB | HDD2: Western Digital Green 2TB | HDD3: Samsung M6 320GB | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Case: Fractal Design Define R4 + Noctua fans NF-P14/A14 + Ichbinleise silent mod | Mouse: Cyborg R.A.T. 5 | Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 | Fan/Temp Controller: NZXT Sentry LXE | Headphones: KOSS Porta Pro, KOSS KE29 | OS: Windows 7 64bit SK |
Obrázok užívateľa
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4308
Registrovaný: Uto 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Poslaťod iOio v Pia 08. Mar, 2013, 18:47

shiro píše:Takze ten, kto sa rozculuje ze si Crysis 3 nezahra lebo ma staru grafiku, si zasluzi facku pre svoje vlastne dobro a kopanec smerom k najblizsiemu obchodu z hardwarom. Alebo to hrat nebude. Za to, ze on nema peniaze na novu grafiku nemoze hra, ale len on sam. Nic mu nebrani si ich zarobit.

a druhú facku si zaslúži za to že sa podpíše pod takú petíciu a hru si aj tak nekúpi
Spoiler: ukázať
Intel 3570K MSI Z77A-G43 MSI N560GTX-Ti HAWK 2x4GB DDR3 Kingston @ 1600 Corsair TX650 V2 Kingston SSDNow V +200 120GB Creative X-Fi + Roccat Kave 5.1 Samsung 22" 1680x1050 Razer Salmosa + Razer Destructor + Razer Lycosa
Obrázok užívateľa
iOio
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 381
Registrovaný: Str 24. Aug, 2011, 19:48
Bydlisko: Trenčín

Re: Crysis 3

Poslaťod SUBOSVK v Pia 08. Mar, 2013, 18:47

podla mna je to obmedzovanie-nie kazdy si chce vynovovat pc,a staci mu si sem tam zahrat-ked je hra na konzolach tak nechapem preco to spravili len DX11,mohli tam dat aspon DX9 ako to je vo FarCry 3,kde je navýber s týchto dvoch DX.Hram to na stredných nastaveniach a je to celkom hratelne co sa týka grafickej stranky no a pc mi dava 30fps xP
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D
Obrázok užívateľa
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 438
Registrovaný: Str 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Crysis 3

Poslaťod SUBOSVK v Pia 08. Mar, 2013, 18:49

iOio píše:
shiro píše:
a druhú facku si zaslúži za to že sa podpíše pod takú petíciu a hru si aj tak nekúpi

ja by som vyfackal Crytek - ze mam vsetky Crysis hry origo az do 3-ky ktoru by som si nekupil uz len preto ze musim investovat do novej GPU :wallbash:
Naposledy upravil SUBOSVK dňa Pia 08. Mar, 2013, 18:51, celkovo upravené 4
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D
Obrázok užívateľa
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 438
Registrovaný: Str 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Crysis 3

Poslaťod Laro22 v Pia 08. Mar, 2013, 18:49

Je to obmedzovanie ale proste pokrok nezastavíš...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback
motto : nikdy sa nazaťažuj vecami,ktoré ťa nezaujimajú,ale len vecami,ktoré majú pre teba zmysel a ktoré ti robia radosť...
Obrázok užívateľa
Laro22
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2387
Registrovaný: Str 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Crysis 3

Poslaťod Per v Pia 08. Mar, 2013, 19:44

vyriesili ste uz niekto mouse input lag ? je to na gumicke aj ekd mam 120gps..ked to ide k 30 tak nehratelne..vraj pomaha hrat v okne,ale to nie je riesenie
//music poject

WT - rbcc
BF3 - RBClass
Obrázok užívateľa
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
 
Príspevky: 8318
Registrovaný: Pia 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Poslaťod shiro v Pia 08. Mar, 2013, 20:23

SUBOSVK píše:podla mna je to obmedzovanie-nie kazdy si chce vynovovat pc,a staci mu si sem tam zahrat-ked je hra na konzolach tak nechapem preco to spravili len DX11,mohli tam dat aspon DX9

Pridanim DX9 by vynulovali cele snazenie o technologicky pokrok v hrach, presadenie novych veci. Crytek by takto zo svojho tvrdenia, ze chcu robit technologicky pokrocile hry, spravil trapnu frasku.
Nechces si vynovovat pc? Ok, nezahras si novu hru. Lenze casom ich bude pribudat, takze vynovovat budes musiet. Skor ci neskor.
Rovnako ako mozes jazdit v skode 120 - ale nebudes mat klimatizaciu, vykonnejsi motor, central, a ine vymozenosti novych aut.

SUBOSVK píše:ja by som vyfackal Crytek - ze mam vsetky Crysis hry origo az do 3-ky ktoru by som si nekupil uz len preto ze musim investovat do novej GPU :wallbash:

Tiez mam vsetky Crysisy origos, a co? Kupil som si Crysis 3 a k tomu GF 660Ti za 300eur. Predtym som mal 3roky Geforce GTX275, ktora tiez nebola lacna, ked som ju kupoval. Co brani tebe spravit to iste? Tak nepojdes 10x chlastat do krcmy, no boze. A hned mas na grafiku. Ze si nevies stanovit priority, za to hra nemoze.
Mam obycajny priemerny plat a zivim z neho seba, byt, auto a priatelku. Niesom milionar s platom 1000 a viac/mes.

Male prirovnanie:
S tvojim pristupom by si v roku 1910 pindal, ze mas konsky povoz, no zrazu, predstav si, sa tu objavili nejake auta (svine jedny :-) ), ktore su drahe a treba do nich benzin . Ale z hladiska pokroku, pozri kde sme dnes. Chcem vidiet, co by to bol za svet, kde by doteraz boli len kone.
Phenom II 955 BE, 4GB RAM DDR3-1333, Gigabyte MA-770T-UD3P, Samsung 840 Evo 120GB, 2x WD 1TB, GeForce 660Ti 2GB, DVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless Desktop 3000 Keyboard, Gigabyte Eco 500 mouse, Creative SBS 380 2.1
iPad 2 16GB, iPhone 5 16GB
Obrázok užívateľa
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4029
Registrovaný: Štv 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Crysis 3

Poslaťod Pakrobolgari v Pia 08. Mar, 2013, 21:51

shiro :good:
Spoiler: ukázať
MB: MSi Z77A-GD55
CPU: Intel Core i5-2500K Quad-Core, 3.30GHz@4.5GHz
CPUFAN: Noctua NH-U9B SE2
RAM: Kingston 4GB Kit DDR3 1600MHz CL9, XMP
GPU: nVidia GTX670WF2-2GD
PSU: Seasonic M12II-620W Bronze
HDD Seagate 7200.12 1TB ST1000DM003
CASE: Bitfenix Shinobi Window
In-take: 2xNoctua NF-F12 PWM
Out-take: 2xNoctua NF-S12B FLX
LCD LG IPS234V-PN 23"
MOUSE: A4tech X7, XL-740K 3600dpi
Keyboard: Microsoft SideWinder X4
Obrázok užívateľa
Pakrobolgari
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 359
Registrovaný: Štv 01. Mar, 2012, 20:05
Bydlisko: Dubnica nad Váhom

Re: Crysis 3

Poslaťod Per v Sob 09. Mar, 2013, 00:43

vsetko na high, textury na very..fxaa a na zaciatku ako som zostrelil tu vezu raketovu to nepada pod 60fps..
cakal som to dost narocnejsie,zrejme neskor
1920*1200 q9450@3,5 6970@930/1425
//music poject

WT - rbcc
BF3 - RBClass
Obrázok užívateľa
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
 
Príspevky: 8318
Registrovaný: Pia 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Poslaťod pipo137 v Sob 09. Mar, 2013, 02:31

no... daj si všetko na Very High a uvidíš :D ;)
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel Core i5 3570K @ 4,6GHz (24/7 max stable 4,8GHz) + Coollaboratory Liquid Ultra IHS mod + Noctua NH-D14 | RAM: Crucial Ballistix Tactical 2x4GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T | GPU: AMD Radeon R9 290X @ 1150/5800MHz + Arctic Accelero Xtreme Plus II | SSD: Micron C400 256GB (a.k.a. Crucial M4) | HDD1: Western Digital Green 2TB | HDD2: Western Digital Green 2TB | HDD3: Samsung M6 320GB | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Case: Fractal Design Define R4 + Noctua fans NF-P14/A14 + Ichbinleise silent mod | Mouse: Cyborg R.A.T. 5 | Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 | Fan/Temp Controller: NZXT Sentry LXE | Headphones: KOSS Porta Pro, KOSS KE29 | OS: Windows 7 64bit SK |
Obrázok užívateľa
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4308
Registrovaný: Uto 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Poslaťod hulo92 v Sob 09. Mar, 2013, 15:04

a je tam potom medzi nimi aj nejaky markantny rozdiel? :)
Steam: http://steamcommunity.com/id/PunisherSK/
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7 950 3,06 GHz @ 4,2 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 MBU: Asus Sabertooth X58 RAM: Corsair XMS3 Platinum Series 3x2 Gb 1600MHz 9-9-9-24 GPU: EVGA GeForce GTX TITAN HDD: System - Crucial M4 256GB; Games - Western Digital Caviar Black 1500GB 64MB SATA III 6G @ Scythe Himuro; Data, media - Western Digital Green 3000GB 64MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Corsair TX 750W - 80 PLUS® Certified Power Supply Case: CoolerMaster HAF 932 -> 2x Noctua NF-P14-FLX; 2x Enermax Magma UCMA12; 2x Fractal Silent Series 120 mm Fan Controller: Scythe Kaze Master PRO Keyboad: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Razer Lachesis Refresh 5600dpi Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: DELL UltraSharp U2312HM IPS 23" OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Wi-fi router:Belkin Router 6230 doubleN+, 2.4/5GHz, 802.11n MIMO Internet: 15 mbit up/down optical External HDD: 2,5´ Samsung S2 Portable 640 GB Mobile phone: Samsung Galaxy Note 3 32GB + ADATA Micro SDHC 32GB UHS-I
Obrázok užívateľa
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 3628
Registrovaný: Pia 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď

Re: Crysis 3

Poslaťod pipo137 v Sob 09. Mar, 2013, 15:18

narážal som na túto jeho poznámku "cakal som to dost narocnejsie,zrejme neskor", že nech to dá na VH a hneď zbadá, aká náročná tá hra je na hardware :-)
...ale keď tak na to teraz pozerám, on tou poznámkou asi narážal na obtiažnosť hry, takže som sa trochu sekol :D :D :facepalm:
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel Core i5 3570K @ 4,6GHz (24/7 max stable 4,8GHz) + Coollaboratory Liquid Ultra IHS mod + Noctua NH-D14 | RAM: Crucial Ballistix Tactical 2x4GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T | GPU: AMD Radeon R9 290X @ 1150/5800MHz + Arctic Accelero Xtreme Plus II | SSD: Micron C400 256GB (a.k.a. Crucial M4) | HDD1: Western Digital Green 2TB | HDD2: Western Digital Green 2TB | HDD3: Samsung M6 320GB | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Case: Fractal Design Define R4 + Noctua fans NF-P14/A14 + Ichbinleise silent mod | Mouse: Cyborg R.A.T. 5 | Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 | Fan/Temp Controller: NZXT Sentry LXE | Headphones: KOSS Porta Pro, KOSS KE29 | OS: Windows 7 64bit SK |
Obrázok užívateľa
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 4308
Registrovaný: Uto 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Poslaťod Fullesh v Ned 10. Mar, 2013, 13:20

No prave som to dohral, na veteran s vypnutym mieritkom, pozrete vsetky videjka, spravene vsetky misie vratane vedlajsich a slabe 3hodiny 58min :rolleyes: Graficky to je pekne, hral som to tak ako Mučo Mačo a kvalitnych 40-70 fps. Proste neni co vytknut, par veci som nechapal (prorok, bitky s bosmi) ine prekvapili a potesili, proste len dalsia akcna fps hra s pribehom a znamim menom. Akurat ze som tam nic co nebolo nutne, nehackoval a ani nezbieral nanity pre upgrade obleku.
Dufam ze ten pribeh je definytivne uzavrety. :D
|MB| MSI Z77A-G45 |CPU| Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz 1,28V |CPU's Cooler| Noctua NH-U12P SE2
|RAM| Samsung 4x2GB DDR3 1333MHz CL9 |GPU| AMD Gigabyte R9 290 4GB GDDR5
|SSD| Intel 520 120GB |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| be Quiet! Pure Power L8-CM-630 |Case| Fractal Design R4 Black + Noctua NF-P14
|LCD| Acer H274HL 27" |Mouse| SteelSeries Sensei RAW |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 8.1 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K
Obrázok užívateľa
Fullesh
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3724
Registrovaný: Sob 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Crysis 3

Poslaťod Sangala v Ned 10. Mar, 2013, 15:40

ako ste presli ten final fight ? ja donho strielam vsetkym moznym do tych chapadiel a nic .... minul som vsetku energiu aj naboje na to ... triafam zle ci co ? co som pozeral videa ak par krat donho strelil a hned Cepth nanho zautocil ... na mna este tak nevystartoval ani raz ... nechapem co robim zle... videa som tiez pozeral im to tam ide a ja robim cosi zle stale... nervy ... hram to druhy den len tuto poslednu misiu :E
Rišo je najlepši kuchar ;-)
Obrázok užívateľa
Sangala
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1233
Registrovaný: Sob 21. Feb, 2009, 15:25
Bydlisko: Žilina

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hry a problémy s nimi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť