World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod materik v Štv 27. Jan, 2011, 18:18

cize Hellcat a M26 Pershing sa tam tiez vyskytuje? umm... tak tie by som si skusil
pripadne nejaky Hetzer od nemcurov
BA: PC -> Audinst HUD-mx1 -> Ultrasone HFI-2400 / Microlab B77
HE: PC -> M-Audio Audiophile 2496 -> NAD C316BEE -> Dali Zensor 1
Cowon C2 -> Ultimate Ears Super.fi 5
Obrázok užívateľa
materik
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1490
Registrovaný: Štv 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Humenné / BA (work)


Reklama

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod galen v Štv 27. Jan, 2011, 19:09

materik píše:cize Hellcat a M26 Pershing sa tam tiez vyskytuje? umm... tak tie by som si skusil
pripadne nejaky Hetzer od nemcurov

M26ka tam tusim je ... ale ci aj hellcat? to uz neviem
americke stromy tankov som nestudoval

a hetzer tam je ... ako low-tier TD ... takze s tym vacsine tankov iba lak opryskavas ... a co sa tyka TD ... asi u nemcov ... hmm .. najvacsi nicitel nervov (pokial na nom sedis) ... taka pomala korytnacka, co neublizi ...
zato Stug III, to uz je ine svinstvo

(Ferdinanda a jagdtigera radsej nespominam)
lava, prava, lava, prava ...
Obrázok užívateľa
galen
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2331
Registrovaný: Štv 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod M1ch4l v Štv 27. Jan, 2011, 19:22

hellcat by tam mal byt tiez, bud tam uz je alebo je v plane

hetzer je spatny, strasne...ale raz som s nim rozbil jagdpanzer 4 :D som odrazil vsetky strely, co na mna pustil...
stug uz je lepsi ale ma papierove pasy, jagd 4 je fajn, jagdpanther je super, ferdinand...che to si zvyknut, ale hra sa s nim paradne, jagdtiger bol zly, ked som hraval este, neviem, aky je teraz
my cool stuff:
AKG K242 HD @ NuForce Icon uDAC v2
Nokia Lumia 800
Scott Aspect 20 2012 black/green
Obrázok užívateľa
M1ch4l
VIP
VIP
 
Príspevky: 4214
Registrovaný: Štv 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod ---Diablo--- v Pia 28. Jan, 2011, 10:47

Vcera som to nainstaloval, dost ma to chytilo :laugh: darilo sa mi zatial najviac s panzer 35t ale rozhodol som sa ze idem hrat s US vozidlami, len mi dost chybaju TDcka u nich, taky M36 keby tam bol :good:
Obrázok užívateľa
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1032
Registrovaný: Sob 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod galen v Pia 28. Jan, 2011, 11:43

nie vsetky vozitka uz su naimplementovane (je to iba BETA), robia ich priebezne ... teraz doladuju klanove bitky ...a potom asi bude FinalRelease ...

v kazdom pripade stromy vozidiel:
nemecke: http://www.markeedragon.com/screenshots/data/3212/Germany_tree_full_eng_.jpg
ruske: http://www.markeedragon.com/screenshots/data/3212/USSR_full_eng_.jpg
americke: http://www.markeedragon.com/screenshots/data/3212/USA_tree_full_eng_.jpg
lava, prava, lava, prava ...
Obrázok užívateľa
galen
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2331
Registrovaný: Štv 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod materik v Pia 28. Jan, 2011, 11:45

ja som to dnes rano rozbehol na notase... kua, asi si vezmem desktop na intrak :)

inac, nemal som vela casu, to zo zaciatku mam len tie tri "tanky"? Tak akurat som poskrabal jeden tank
ale rychlo som letel :(
BA: PC -> Audinst HUD-mx1 -> Ultrasone HFI-2400 / Microlab B77
HE: PC -> M-Audio Audiophile 2496 -> NAD C316BEE -> Dali Zensor 1
Cowon C2 -> Ultimate Ears Super.fi 5
Obrázok užívateľa
materik
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1490
Registrovaný: Štv 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Humenné / BA (work)

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod galen v Pia 28. Jan, 2011, 12:02

materik píše:ja som to dnes rano rozbehol na notase... kua, asi si vezmem desktop na intrak :)

inac, nemal som vela casu, to zo zaciatku mam len tie tri "tanky"? Tak akurat som poskrabal jeden tank
ale rychlo som letel :(

ano, presne tak
mas k dispozicii 3 zakladne tanky, tier 1

ked pozries stromy v tank-tree, tak prides na to, co z coho sa da vyskumat a ktorym smerom sa zobrat pri jazdeni
.. a ano, tiez mi to na intel-grafic-de-accelerator neslape, potrebujem na to desktop

alebo ak si kupis "premium tank" tak ten mozes pouzivat tusim okamzite, nemusis ho skumat (resp. nemusis skumat pre-requisities)

goldy momentalne dostavas "zadarmo" 250/den
dalej treba mat na mysli, ze teraz je BETA, a pri prechode na FinalRelease spravia nieco ako "reset". tzn co teraz nahrate, tak vam to zmazu (ale pravdepodobne dostanete nejaky bonus za testovanie)
lava, prava, lava, prava ...
Obrázok užívateľa
galen
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2331
Registrovaný: Štv 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod crux2005 v Pia 28. Jan, 2011, 12:52

valentine treba predať, aby si mal striebro a mohol si kúpiť aj camo-net (kamuflážnu sieť na tank) - tú vieš prenášať na všetci tanky čo kúpiš (veci kde nie je zámok)

inak, krátke porovnanie Tier10 tankov, aby ste sa vedeli lepšie rozhodnúť:

T30 (USA) - heavytank, má najlepšie delo, zato striela pomaly a má slabé pancierovanie
Maus (Nemecko) - ultraheavy tank, doslova pevnosť na pásoch - neskutočné pancierovanie a dosť dobré delo, ale nič pre nejaké "väčšie prechádzky"
IS-7 (Ussr) - imho najlepšia kombinácia, lepšie delo ako Maus, lepšie pancierovanie ako T30 a veľké časti má šikmé, je nízky, relatívne rýchly a pohyblivý

arty a TDs neporovnával, možno je to tam inak. Momentálne mám KV, dal som ho za nejaké ~3 dni hrania, takže to na začiatku ide celkom rýchlo. Ďalej to už nejde tak rýchlo.

btw: za mesiac sa aj tak končí beta a všetci budú musieť začať od začiatku (Tier 1). Takže na "zahriatie" je beta dobrá, ale skutočná hra začne až s final...
Obrázok užívateľa
crux2005
Redaktor
Redaktor
 
Príspevky: 11395
Registrovaný: Sob 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod materik v Pia 28. Jan, 2011, 13:21

.. a ano, tiez mi to na intel-grafic-de-accelerator neslape, potrebujem na to desktop

ja mam na notase HD3650 ale tak zvykol som si na vyssi standard :D

inac, kedy sa tam nachadzate? vecer asi budem mastit
BA: PC -> Audinst HUD-mx1 -> Ultrasone HFI-2400 / Microlab B77
HE: PC -> M-Audio Audiophile 2496 -> NAD C316BEE -> Dali Zensor 1
Cowon C2 -> Ultimate Ears Super.fi 5
Obrázok užívateľa
materik
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1490
Registrovaný: Štv 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Humenné / BA (work)

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod galen v Pia 28. Jan, 2011, 14:35

materik píše:
...
inac, kedy sa tam nachadzate? vecer asi budem mastit

ja vecer budem mastit telefonnu ustrednu v allianzi ... a nie tanciky
v kazdom pripade skus http://www.csarmy.eu/forum/ - je to CZ/SK komunita 140+ aktivnych hracov, najdes tam i link na teamspeak, bezne sa hrava v platoonoch (az 3ja ludia z party v jednej bitve)
forum je sice take ... hmm ... protibotovske, ze sa musis prihlasit celkovo v 2-3 threadoch, ze halo, tu som ... aj ja chcem dnu ... ale nic lepsieho na sprostych botov nevymysleli (plus spamovaci thread, kedze potrebujes aspon 3 prispevky na neviemco)...
a inac sa tam nachadzam nahodne (podla toho, ci ma nasere NavyField, alebo tanciky, ci malinky spinka, alebo mam robotu, a ci nahodou sedim doma a nie v meste na pive)
lava, prava, lava, prava ...
Obrázok užívateľa
galen
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 2331
Registrovaný: Štv 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod Thunderbolt v Pia 28. Jan, 2011, 15:42

tak od teraz to hrám aj ja :D Som zvedavý či ma to pochití :-)
CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU Cooler: Primecooler PC-HP4 MB: Gigabyte EP45-DS4 GPU: Asus EAH4850 HTDI 512Mb,OC: 720/1060 GPU Cooler: Scythe Musashi RAM: A-Data 2x1Gb+2x2Gb DDR2 800+ EE HDD: Samsung 500GB + HDD Vibration Killer + Samsung F3 1TB PSU: Corsair HX520 CASE: Cooler Master Centurion LCD: Samsung T220 OS: Windows Vista Home Premium 64-bit
Obrázok užívateľa
Thunderbolt
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 88
Registrovaný: Štv 02. Apr, 2009, 18:55

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod materik v Ned 30. Jan, 2011, 16:10

no uz som sa do toho dostal viac, a je to chytlava vec.. :good:
tie research body sa nedaju presuvat? celkom by sa mi to zislo

prvykrat sa mi ale stalo, ze sa notas vypol kvoli prehriatu :facepalm:
BA: PC -> Audinst HUD-mx1 -> Ultrasone HFI-2400 / Microlab B77
HE: PC -> M-Audio Audiophile 2496 -> NAD C316BEE -> Dali Zensor 1
Cowon C2 -> Ultimate Ears Super.fi 5
Obrázok užívateľa
materik
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1490
Registrovaný: Štv 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Humenné / BA (work)

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod crux2005 v Ned 30. Jan, 2011, 19:14

dajú sa presunúť za gold, musíš mať ale najprv daný tank na elite = všetko unlocknuté pre daný tank :)
s elite súvisí aj ďalšia výhoda = rýchle školenie, ale to by som využil, až pri vyšších Tieroch

btw: materik, videl som, že si mi písal SS cez WoT stránku, keď chceš zahrať, tak bude najlepšie ak ma addneš do friend-listu a napíšeš mi, keď budem online ;)

KV-3 je asi trochu mimo tvoj Tier, ale mám aj BT-7 :-D
Obrázok užívateľa
crux2005
Redaktor
Redaktor
 
Príspevky: 11395
Registrovaný: Sob 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod M1ch4l v Ned 30. Jan, 2011, 19:43

!! rychle skolenie je super, + ked prechadzas na vyssi tier, treba si dat retrain crew.
ked dosiahnu 100%, mozes si vybrat ability, ked dosiahne ability 100%, mozes vybrat dalsiu..myslim az tri idu, neviem presne, no ja som mal na tanku u kazdeho aj po dve, ci som sa dostal na tri, neviem, no urcite om nebol daleko

je to dost dolezita vec, lepsi crew = lepsie im to vsetko ide, abilities davaju znacne vyhody (rychlejsie opravy, kamuflaz...)
my cool stuff:
AKG K242 HD @ NuForce Icon uDAC v2
Nokia Lumia 800
Scott Aspect 20 2012 black/green
Obrázok užívateľa
M1ch4l
VIP
VIP
 
Príspevky: 4214
Registrovaný: Štv 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Poslaťod Fullesh v Ned 30. Jan, 2011, 20:26

ked presunem posadku z tanku kde maju uz 70% skill do noveho tanku ktory som kupil bez posadky, budem mat vyhody posadky ? Kedze po presunuti su cerveny a pise, ze su robeny na iny tank :red:
|MB| MSI Z77A-G45 |CPU| Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz 1,28V |CPU's Cooler| Noctua NH-U12P SE2
|RAM| Samsung 4x2GB DDR3 1333MHz CL9 |GPU| AMD Gigabyte R9 290 4GB GDDR5
|SSD| Intel 520 120GB |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| be Quiet! Pure Power L8-CM-630 |Case| Fractal Design R4 Black + Noctua NF-P14
|LCD| Acer H274HL 27" |Mouse| SteelSeries Sensei RAW |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 8.1 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K
Obrázok užívateľa
Fullesh
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3724
Registrovaný: Sob 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hry a problémy s nimi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron